Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ og erfaren kok til Bogense Hotel

Brænder du for at lave god gammeldags mad, er det lige dig, vi søger.

Jobbet:

VKAREN.DK søger for Bogense Hotel, en erfaren kok til opstart hurtigst mulig. Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Dine arbejdsdage vil være forholdsvist lange med efterfølgende fridage ifølge en fast vagtplan. Du har fri 1-2 weekender om måneden.

Du bliver en del af et dygtigt og engageret team og får en meget selvstændig stilling med en stor grad af frihed under ansvar, og det forventes, at du som kok tager ejerskab over opgaverne, som var det dit eget sted.

Du får bl.a. ansvar for sæsonmenu, a la carte menu, buffet og mad ud af huset. Derudover er du også med til at udlære elever.

Vi forventer:

Vi ser helst, at du er uddannet kok eller noget tilsvarende.

Du holder af traditionel dansk mad og brænder især for at arbejde med bagning og desserter, hvor du er specialist i at fremtrylle kreative retter og bagværk, der får tænderne til at løbe i vand.

Du er god til at bevare overblikket og forstår vigtigheden af et godt samarbejde og arbejdsmiljø i din restaurant.

Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er udadvendt og servicemindet.

Vi tilbyder:

En spændende og udfordrende fast stilling, hvor du får rig mulighed for at udfolde dine faglige kompetencer og kreative evner i samarbejde med dygtige og dedikerede kolleger.

Virksomheden:

Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad og tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede medarbejdere, der alle arbejder for at give gæsterne en god oplevelse.

Se mere på www.bogensehotel.dk

Din ansøgning:

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Kok”. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.