Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

kreativ og nytænkende souschef - Kombuis Food Company

Om Kombuis

Kombuis Food Company driver frokost- og madordninger for virksomheder og organisationer samt catering på Fyn og Sjælland. Vi har fokus på kvalitet, smag, duft, økologi, dyrevelfærd og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad som samler mennesker og skaber begejstring.

Om dig

Du er en kreativ og nytænkende kok, som brænder for at lede kolleger og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft og at bæredygtighed og dyrevelfærd er vejen frem. Du ser frem til at glæde gæsterne med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Om jobbet

Som souschef vil din primære opgave være at lede vores køkken og produktion i Odense i samarbejde med køkkenchefen og det øvrige team. Derudover skal du assistere køkkenchefen med administrative opgaver - bl.a. vagtplanlægning, økonomistyring og dagligt vareindkøb. I produktionen er der mange forskellige opgaver, inden for varmt, koldt, salat, smørrebrød samt bageri.

Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

Kort og godt om dig

Du er faglært kok og har nogle års erfaring inden for faget - herunder erfaring med personale, vareindkøb og økonomi

Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på både anretning og tilberedning – og udvikle vores tilbud til gæsterne.

Du har erfaring med at lave mad til et større antal mennesker og har et højt gastronomisk niveau.

Du kan bevare overblikket i travle perioder og er omstillingsparat. .Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt. - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring.

Du er ansvarsfuld og selvstændig - og er god til at motivere og inspirere dine kolleger

?Sådan er din nye arbejdsplads 
I køkkenet er vi tre medarbejdere, som hver dag servicerer ca. 100 gæster om dagen og 35-80 til aftensmad. Vi er imødekommende og lægger vægt på både maden og den gode service, og vi ser altid løsninger fremfor forhindringer. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunder, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Efter aftale
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – dog senest 3. juni

Har du spørgsmål så kontakt chefkok André Cromhout på tlf. 30290670

Ansøgning: Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og CV til kombuis@kombuis.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330002316Phoenix-908ee94e12019-04-08T00:00:00kreativ og nytænkende souschef - Kombuis Food Company

Om Kombuis

Kombuis Food Company driver frokost- og madordninger for virksomheder og organisationer samt catering på Fyn og Sjælland. Vi har fokus på kvalitet, smag, duft, økologi, dyrevelfærd og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad som samler mennesker og skaber begejstring.

Om dig

Du er en kreativ og nytænkende kok, som brænder for at lede kolleger og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft og at bæredygtighed og dyrevelfærd er vejen frem. Du ser frem til at glæde gæsterne med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Om jobbet

Som souschef vil din primære opgave være at lede vores køkken og produktion i Odense i samarbejde med køkkenchefen og det øvrige team. Derudover skal du assistere køkkenchefen med administrative opgaver - bl.a. vagtplanlægning, økonomistyring og dagligt vareindkøb. I produktionen er der mange forskellige opgaver, inden for varmt, koldt, salat, smørrebrød samt bageri.

Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere

Kort og godt om dig

Du er faglært kok og har nogle års erfaring inden for faget - herunder erfaring med personale, vareindkøb og økonomi

Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på både anretning og tilberedning – og udvikle vores tilbud til gæsterne.

Du har erfaring med at lave mad til et større antal mennesker og har et højt gastronomisk niveau.

Du kan bevare overblikket i travle perioder og er omstillingsparat. .Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt. - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring.

Du er ansvarsfuld og selvstændig - og er god til at motivere og inspirere dine kolleger

?Sådan er din nye arbejdsplads 
I køkkenet er vi tre medarbejdere, som hver dag servicerer ca. 100 gæster om dagen og 35-80 til aftensmad. Vi er imødekommende og lægger vægt på både maden og den gode service, og vi ser altid løsninger fremfor forhindringer. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunder, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Efter aftale
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – dog senest 3. juni

Har du spørgsmål så kontakt chefkok André Cromhout på tlf. 30290670

Ansøgning: Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og CV til kombuis@kombuis.dk

2019-06-04T01:06:26.050 Om Kombuis Kombuis Food Company driver frokost- og madordninger for virksomheder og organisationer samt catering på Fyn og Sjælland. Vi har fokus på kvalitet, smag, duft, økologi, dyrevelfærd og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad som samler mennesker og skaber begejstring. Om dig Du er en kreativ og nytænkende kok, som brænder for at lede kolleger og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft og at bæredygtighed og dyrevelfærd er vejen frem. Du ser frem til at glæde gæsterne med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Om jobbet Som souschef vil din primære opgave være at lede vores køkken og produktion i Odense i samarbejde med køkkenchefen og det øvrige team. Derudover skal du assistere køkkenchefen med administrative opgaver - bl.a. vagtplanlægning, økonomistyring og dagligt vareindkøb. I produktionen er der mange forskellige opgaver, inden for varmt, koldt, salat, smørrebrød samt bageri. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Kort og godt om dig Du er faglært kok og har nogle års erfaring inden for faget - herunder erfaring med personale, vareindkøb og økonomi Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på både anretning og tilberedning og udvikle vores tilbud til gæsterne. Du har erfaring med at lave mad til et større antal mennesker og har et højt gastronomisk niveau. Du kan bevare overblikket i travle perioder og er omstillingsparat. .Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt. - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring. Du er ansvarsfuld og selvstændig - og er god til at motivere og inspirere dine kolleger ?Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi tre medarbejdere, som hver dag servicerer ca. 100 gæster om dagen og 35-80 til aftensmad. Vi er imødekommende og lægger vægt på både maden og den gode service, og vi ser altid løsninger fremfor forhindringer. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunder, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Efter aftale Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt dog senest 3. juni Har du spørgsmål så kontakt chefkok Andr Cromhout på tlf. 30290670 Ansøgning: Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og CV til kombuis@kombuis.dk11jobnet908ee94e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-03T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHelsingør3503827Kombuis Food Company ApS11Albanigade 165000Odense CDKDanmark0
kombuis@kombuis.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent741112JobNet4971604497160410008-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=908ee94ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=908ee94ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=908ee94e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=908ee94e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Ledelse_og_HR/Ledelse/7.jpgEr du en dygtig leder? Som Souschef bliver du jævnligt mødt af spændende ledelsesrelaterede opgaver.12008001Dansk3Læse/ tale122918Souschef6Ledelse361383700Kristian Andersenkombuis@kombuis.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK