Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreative kok, cater eller smørrebrødsjomfru til dagstimer i johan r, Musikhuset Aarhus

Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger.

Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at lave mad i vores cafe i Musikhuset.
Din primære arbejdsplads vil være i Musikhuset Café, Lounge og Restaurant johan r, hvor du bliver en del af et dynamisk og stærkt samarbejdende køkkenteam, med plads til nye og kreative indput! (Der er dog mulighed for at arbejde på vores andre restaurationer Turbinehallen og Malt restaurant & Lounge)

Turbinehallen ApS er forpagter af Café, Lounge og Restaurant johan r.

Arbejdstid:
Primært i dagstimer med fri hver anden weekend.
(Der kan være brug for enkelte aftenvagter ved større arrangementer)

Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru.
  • Du har erfaring fra branchen.
  • Du er selvstændig og kreativ.
  • Har et godt humør og stor energi.
  • Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvarre.
  • Du har kørekort til bil.
  • Du er forandringsvillig og fleksibel.

Vi tilbyder:

  • En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på veltilberedt mad på friske råvarer.
  • En kultur med uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser.
  • Mulighed for ansvar og medindflydelse i dagligdagen.
  • Løn efter kvalifikationer.

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef Simon Christoffersen på kokke@turbinehallen.dk

For yderligere information angående stillingen kontakt:

Simon Christoffersen på tlf. 50 10 31 29

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329935286Phoenix-9e12553512019-01-03T00:00:00Kreative kok, cater eller smørrebrødsjomfru til dagstimer i johan r, Musikhuset Aarhus

Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger.

Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at lave mad i vores cafe i Musikhuset.
Din primære arbejdsplads vil være i Musikhuset Café, Lounge og Restaurant johan r, hvor du bliver en del af et dynamisk og stærkt samarbejdende køkkenteam, med plads til nye og kreative indput! (Der er dog mulighed for at arbejde på vores andre restaurationer Turbinehallen og Malt restaurant & Lounge)

Turbinehallen ApS er forpagter af Café, Lounge og Restaurant johan r.

Arbejdstid:
Primært i dagstimer med fri hver anden weekend.
(Der kan være brug for enkelte aftenvagter ved større arrangementer)

Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru.
  • Du har erfaring fra branchen.
  • Du er selvstændig og kreativ.
  • Har et godt humør og stor energi.
  • Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvarre.
  • Du har kørekort til bil.
  • Du er forandringsvillig og fleksibel.

Vi tilbyder:

  • En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på veltilberedt mad på friske råvarer.
  • En kultur med uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser.
  • Mulighed for ansvar og medindflydelse i dagligdagen.
  • Løn efter kvalifikationer.

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef Simon Christoffersen på kokke@turbinehallen.dk

For yderligere information angående stillingen kontakt:

Simon Christoffersen på tlf. 50 10 31 29

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

2019-02-25T09:51:06.743 Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og samtidig ønsker tid til familien er du måske den vi søger. Johan r har rygende travlt og derfor har vi brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at lave mad i vores cafe i Musikhuset. Din primære arbejdsplads vil være i Musikhuset Café, Lounge og Restaurant johan r, hvor du bliver en del af et dynamisk og stærkt samarbejdende køkkenteam, med plads til nye og kreative indput! (Der er dog mulighed for at arbejde på vores andre restaurationer Turbinehallen og Malt restaurant Lounge) Turbinehallen ApS er forpagter af Café, Lounge og Restaurant johan r. Arbejdstid: Primært i dagstimer med fri hver anden weekend. (Der kan være brug for enkelte aftenvagter ved større arrangementer) Vores forventninger til dig: Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du har erfaring fra branchen. Du er selvstændig og kreativ. Har et godt humør og stor energi. Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvarre. Du har kørekort til bil. Du er forandringsvillig og fleksibel. Vi tilbyder: En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på veltilberedt mad på friske råvarer. En kultur med uformel omgangstone, hvor der er plads til at tænke selvstændigt og tage ansvar, og hvor samarbejde og glæde er vigtige ingredienser. Mulighed for ansvar og medindflydelse i dagligdagen. Løn efter kvalifikationer. Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til vores køkkenchef Simon Christoffersen på kokke@turbinehallen.dk For yderligere information angående stillingen kontakt: Simon Christoffersen på tlf. 50 10 31 29 Vi glæder os til at høre fra dig!11Jobnet9e125535100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3426937johan r.11Thomas Jensens allé 2C8000Aarhus CDKDanmark0
kokke@turbinehallen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent687300JobNet492442149244211000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e125535https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e125535https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e125535&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e125535&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359919855Simon Christoffersenkokke@turbinehallen.dkDKDanmarkDKDanmark330000609KokBasic Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega? Til vores kantiner cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder. Det er en vikarstilling i perioden 1. juni 2019 til 30. november 2019. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt på alle ugens dage i tidsrummet kl. 06.30 20.30. Du skal være uddannet kok, og du brænder for at lave lækker mad, som både frister og fornøjer øjne og smagsløg forstår at udnytte årstidens råvarer optimalt kan arbejde både selvstændigt og i team har et godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer trives med at give kunderne den bedste betjening, så de kommer igen er fleksibel og god til at samarbejde med andre har et højt fagligt niveau Jobbet omfatter tilberedning af maden anretning af maden kundebetjening servicering af gæster til møder og gæstearrangementer opvask og rengøring Vi tilbyder en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet og friske råvarer prioriteres højt et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger en ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe rammerne På Aarhus Universitetshospital har vi fire kantiner cafeer, som hver især står for at tilberede frisk tillavet mad til salg og til møder- og gæstearrangementer. Du bliver tilknyttet fast i en af disse kantiner cafeer. Vi går meget op i at tilbyde kunder og kollegaer mad af høj kulinarisk kvalitet og en service, der giver dem gode oplevelser. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.Få mere at vide hos leder af kantiner cafeer Helle Brygger Rasmussen på 5177 9528. Ansøgningsfrist 21. april 2019. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega?
  
Til vores kantiner/cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god mad og betjening af vores kunder.
 
Det er en vikarstilling i perioden 1. juni 2019 til 30. november 2019. 
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt på alle ugens dage i tidsrummet kl. 06.30 – 20.30.
  
Du skal være uddannet  kok, og du
  • brænder for at lave lækker mad, som både frister og fornøjer øjne og smagsløg
  • forstår at udnytte årstidens råvarer optimalt
  • kan arbejde både selvstændigt og i team
  • har et godt humør, er ansvarsbevidst og udadvendt
  • kan bevare overblikket, også når der opstår uforudsigelige situationer
  • trives med at give kunderne den bedste betjening, så de kommer igen
  • er fleksibel og god til at samarbejde med andre
  • har et højt fagligt niveau
 
Jobbet omfatter
  • tilberedning af maden
  • anretning af maden
  • kundebetjening
  • servicering af gæster til møder og gæstearrangementer
  • opvask og rengøring
 
Vi tilbyder
  • en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor kvalitet og friske råvarer prioriteres højt
  • et godt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger
  • en ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at skabe rammerne
     
På Aarhus Universitetshospital har vi fire kantiner/cafeer, som hver især står for at tilberede frisk tillavet mad til salg og til møder- og gæstearrangementer. Du bliver tilknyttet fast i en af disse kantiner/cafeer. Vi går meget op i at tilbyde kunder og kollegaer mad af høj kulinarisk kvalitet og en service, der giver dem gode oplevelser.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Få mere at vide hos leder af kantiner/cafeer Helle Brygger Rasmussen på 5177 9528. 
 
Ansøgningsfrist 21. april 2019. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 




Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

ORS/Small/f1b6790f_logo.gifKøkkenetAarhus N2019-04-04T12:00:39.3102019-04-21T00:00:00
329983345Kok til CarltonRobot Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber. Vi ser gerne at du er: Du er faglært kok(!) Tager ansvar Er Teamplayer Er lige dele kreativ og struktureret Har et positivt sind og godt smittende humør Til gengæld kan vi tilbyde Dig: Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team Vi har en uformel tone Gode og ordnede arbejdsforhold Gode muligheder for personlig og faglig udvikling Søde og dygtige kolleger Løn efter erfaring og kvalifikationer Se mere på www.carlton.dk

Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam.

Som kok er du med  at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæsterne er i top. 

Du har masser af erfaring med at arbejde med såvel a la carte som selskaber.

Vi ser gerne at du er:

  • Du er faglært kok(!)
  • Tager ansvar
  • Er Teamplayer
  • Er lige dele kreativ og struktureret
  • Har et positivt sind og godt smittende humør

Til gengæld kan vi tilbyde Dig:

  • Vi tilbyder en travl, men afvekslende hverdag i et professionelt team
  • Vi har en uformel tone
  • Gode og ordnede arbejdsforhold
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Søde og dygtige kolleger
  • Løn efter erfaring og kvalifikationer

Se mere på www.carlton.dk

CarltonAarhus C2019-03-23T00:00:002019-05-18T00:00:00
329974821Kreativ KokRobot JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde. Vi forventer Holdning og kærlighed til håndværket Ejerskab og medansvar Stram styring af kvalitet og mængder Skabe gæsteoplevelser At du deler ud af dit gode humør Vi tilbyder Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Faglige og personlige udviklingsmuligheder Fast ansættelse med gode forhold Løn efter kvalifikationer AnsøgningsfristVi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.Vi venter gerne på den rette. Interesseret?Send din ansøgning : sonia03@live.dk

Jobbeskrivelse
Vi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. 

Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken.

Profil
Vi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele.
Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og sætter en ære i at udvikle både dig selv og dit arbejde.

Vi forventer
• Holdning og kærlighed til håndværket
• Ejerskab og medansvar
• Stram styring af kvalitet og mængder
• Skabe gæsteoplevelser
• At du deler ud af dit gode humør

Vi tilbyder

• Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt
• Faglige og personlige udviklingsmuligheder
• Fast ansættelse med gode forhold
• Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende - send derfor
gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.
Vi venter gerne på den rette.

Interesseret?
Send din ansøgning : sonia03@live.dk

 

 

Latin - ÅrhusAarhus C2019-03-09T00:00:002019-05-04T00:00:00
329971205Kok / Chef/topboss/multiperson/Robot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-03-05T00:00:002019-04-29T00:00:00
329985225Vil du være kok på Odder Højskole?Robot Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon. Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen. Vi forventer: At du har en kokkeuddannelse At du er en selvstændig og ansvarlig person At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad. Du kan forvente: Et positivt og roligt arbejdsmiljø. Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken. Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition. En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere. Stillingen: 35 timer ugentligt. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat Ansøg via email koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm. Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

 

Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger én, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed.

 

Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsker vi bacon.

 

Vi laver mad til 120 elever og medarbejdere dagligt. I sommerperioden forkæler vi sommergæster på ugekurser. Vi tilbyder en stilling på 35 timer. Du vil være en del af et hold på 7 mennesker, som insisterer på at få Højskolen ind i køkkenet og køkkenet ud i Højskolen.

 

Vi forventer:

At du har en kokkeuddannelse

At du er en selvstændig og ansvarlig person

At du er et menneske, som kan lide at snakke om mad såvel, som at lave mad.

 

Du kan forvente:

Et positivt og roligt arbejdsmiljø.

Muligheden for, at sætte dit eget præg på vores køkken.

Tid til fordybelse og til udforskning af den danske højskoletradition.

En bred og god kontaktflade til lærere, elever og ledere.

 

Stillingen:

35 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat

Ansøg via email; koekken@odderhojskole.dk, att. til Therese Lundholm.

Husk at vedhæfte CV såvel som din ansøgning.

ODDER HØJSKOLEOdder2019-03-27T00:00:002019-05-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok

Køkkenet

Aarhus N
Forstår du at udnytte årstidens råvarer optimalt og brænder du for at lave lækker mad? Så er du måske vores nye kollega? Til vores kantiner cafeer på Aarhus Universitetshospital i Skejby søger vi en frisk og kreativ medarbejder med interesse for god...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019

Kok til Carlton

Carlton

Aarhus C
Carlton er det ægte brasserie i Århus og vi søger kokke til en travl sommer, der har lyst til at være en del af vores fantastiske køkkenteam. Som kok er du med at sikre, at vi lever op til vores høje standarder til mad, og at tilfredsheden blandt gæ...
Indrykket:23. marts 2019
Udløbsdato:18. maj 2019

Kreativ Kok

Latin - Århus

Aarhus C
JobbeskrivelseVi søger en faglært, ambitiøs og kreativ kok til vores restaurant Latin i Aarhus. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og vi forventer, at du har erfaring fra det franske køkken. ProfilVi væg...
Indrykket:9. marts 2019
Udløbsdato:4. maj 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Vil du være kok på Odder Højskole?

ODDER HØJSKOLE

Odder
Odder Højskoles køkken leder efter en ny kok. Vi søger n, som er fuld af madglæde og håndværk. Et menneske som har lyst, til at lave mad, som udfordrer, inspirerer og oser af omhyggelighed. Vores køkken er grønt, økologisk og hjemmelavet. Og så elsk...
Indrykket:27. marts 2019
Udløbsdato:22. maj 2019