Gem job

KREDITMEDARBEJDER - LEASING FYN - til behandling af leasinganmodninger fra erhvervsvirksomheder

  • med reference til Kundechefen

www.leasingfyn.dk

VIRKSOMHEDEN

Leasing Fyn har i over 35 år gjort det lettere for små og mellemstore virksomheder at investere i nyt udstyr og materiel, uden at skulle binde alle midlerne i “isenkram”. Det giver kunderne mulighed for at anvende pengene andre steder i virksomheden, hvor de skaber mere værdi.

Leasing Fyn har været i branchen siden 1983 og har derfor en solid erfaring. Den erfaring kommer kunderne til gode, fordi ekspertise og sund forretningssans er grundlaget for den troværdighed, som forretningen hviler på, samt for den tillid, som deres kunder viser dem. Virksomheden drives efter sunde værdier: Relations orienterede, tilgængelige, fleksible, troværdige og seriøse.

Forretningen er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder vælger Leasing Fyn som deres foretrukne samarbejdspartner. Udviklingen skyldes ikke mindst, at virksomheden gør sig umage med at vejlede og rådgive sine kunder, bruger tid på at skabe gode relationer, og fører en sund og seriøs kreditpolitik.

Der er pt. 56 ansatte og virksomheden er ejet af Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S i fællesskab.

I 2020 indgik Leasing Fyn nye leasingaftaler og lån for DKK 1 mia.

Aktuelt leder vi efter en KREDITMEDARBEJDER til afdelingen for Forhandlerleasing, på kontoret i Odense, hvor der er i alt 12 ansatte.

STILLINGEN

Stillingen refererer til Kundechefen for forretningsområdet.

I tæt samarbejde med en opsøgende finansieringskonsulent samt en administrativ finansassistent, bliver din opgave i teamet, selvstændigt at behandle og tage stilling til anmodninger om leasingfinansierring til erhvervsvirksomheder.

Foruden kreditmæssig behandling af leasinganmodninger samt stillingtagen hertil, indebærer jobbet som KREDITMEDARBEJDER opgaver med at være sparringspartner for finansierringskonsulenten og sælgerne hos Leasing Fyns forhandlere, samt restancebehandling og andre afledte kreditopgaver.

Der er tale om et spændende job, med masser af muligheder for varierende og selvstændige arbejdsopgaver.

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat til stillingen har en uddannelse fra den finansielle sektor, som er suppleret med sektorens muligheder for videreuddannelse og har mindst 2 års erfaring med kreditvurdering af små og mellemstore erhvervsvirksomheder. En anden relevant baggrund kan også være, at du i dag er erhvervsrådgiver, men prioriterer kreditarbejdet fremfor opgaven med salg – eller sidder som Assisterende KAM og gerne vil videre i karrieren.

Som person er du smilende, udadvendt og skaber godt humør omkring dig.

Du er omhyggelig, forretningsorienteret og er god til at holde hovedet koldt i pressede situationer. Dit arbejde præges af høj kvalitet, samtidig med, at du kan holde mange bolde i luften. Du er robust, selvkørende og selvmotiverende, men også teamorienteret.

Derudover bidrager du til gode relationer med såvel kolleger, kunder som faste samarbejdspartnere.

Virksomheden tilbyder:

  • spændende job med alsidig hverdag og gode kolleger
  • attraktiv lønpakke
  • god kantineordning
  • sundhedsforsikring og andre goder

REJSEAKTIVITET

Der må forventes lejlighedsvis deltagelse i messeaktiviteter og samkørsel til kunder.

UDDANNELSE

Fra en financiel virksomhed, som er suppleret med sektorens muligheder for videreuddannelse.

BOPÆL

Køreafstand fra Odense, max 50 km.

SPROG

Dansk og engelsk skriftligt og mundtligt og gerne tysk.

IT

Professionel bruger af MS Office. Kandidaten har generelt gode evner til at sætte sig ind i nye IT-systemer.

STARTTIDSPUNKT

Snarest muligt – dog senest 1. juni 2021


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.