Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditoransvarlig søges til GPV International A/S

Ønsker du at arbejde med kreditorområdet i en større international virksomhed? Trives du med ansvar, og har du et godt overblik? Har du erfaring med kreditorstyring, og sætter du pris på at kunne tilrettelægge din egen hverdag? Så har vi et spændende og udfordrende job til dig!

 
Om stillingen 
Du vil som kreditoransvarlig i GPV International A/S blive en del af en virksomhed i positiv vækst og med konstant fokus på udvikling. Vi skaber de bedste løsninger for vores kunder, som sætter krav til en høj kvalitet. Dette afspejles såvel i kreditorfunktionen som i hele den øvrige organisation.  
 
Som kreditoransvarlig bliver dine primære opgaver at kontakte og følge op på kreditorer. Du har ansvaret for at sikre, at hele processen med kreditorerne forløber som planlagt. Både med afstemning, registrering og bogføring af kreditorfakturering samt opfølgning og godkendelse af kreditorfakturaer. Dertil kan der være flere finansopgaver. Du vil blive en del af et team på fire personer i regnskabsafdelingen, som har base i Tarm. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:  
 
  • Betalinger af kreditorer for fabrikker i Danmark og Mexico 
  • Finansafstemning i forbindelse med månedsafslutning 
  • Registrering af fakturaer i Verify 
  • Bogføring af kreditorfakturaer, herunder både omkostnings- og ordrefakturaer i Axapta 
  • Klargøring af kreditorfakturaer og betalinger 
  • Vedligeholdelse af kreditorkartoteket 
  • Opfølgning på godkendelse af kreditorfakturaer 
  • Afstemning af kreditorer 
 
Kvalifikationer 
Vi forestiller os, at du har en regnskabsmæssig uddannelse eller er kontoruddannet, og at du har erfaring med kreditorstyring - gerne fra en produktionsvirksomhed. Du er en erfaren bruger af Office-pakken, og har du erfaring med Axapta, er det en fordel, men ikke et krav. Du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale.  
 
Som person er du struktureret, omhyggelig og vedholdende. Du er løsningsorienteret og proaktiv, både når det gælder rutineopgaverne og de uventede udfordringer og du kan træde i karakter, når det er nødvendigt. Derudover har du gode samarbejdsevner, og du kan kommunikere på tværs internt i organisationen og udadtil til leverandører og samarbejdspartnere.  
 
GPV International A/S tilbyder 
En veldefineret stilling med friheden til selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og et godt kollegialt sammenhold. Virksomheden har en aktiv personaleforening, og du tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension og sundhedsforsikring. 
 
Ansøgning 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for GPV International A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 30 851 331. 
 
Om GPV International A/S 
GPV is a knowledge-based outsourcing partner that has core competencies within high-tech and complex production of electronics and mechanical components and solutions. We employ more than 3,800 people at sites in Europe, Asia and the Americas. We service clients in the fields of Cleantech, Instruments & Industry, Medico and Transportation. 
 
Learn more on gpv-group.com 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.