Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditorbogholder

Virksomhedsbeskrivelse:
Vores kunde er en international virksomhed med ansatte og samarbejdspartnere over hele verden. Virksomheden har kontorer i op mod 200 lande og har i dag en ledende position specielt på det nordiske marked.

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af et meget engageret team. 

Du vil få egne opgaver, som du har ansvaret for og kommer til at arbejde med alle facetter i et kreditorbogholderi, herunder afstemninger, betalinger, vedligeholdelse af kreditorkartoteket samt opgaver i forbindelse med månedsluk m.v. 

Da virksomheden arbejder med elektroniske scanningssystemer, vil en del af dine daglige opgaver også bestå i at verificere og overvåge bilag og generelt assistere ved fejlfinding og fejlretning i systemet. 

Der er et højt fokus på at levere en god service til virksomhedens interne og eksterne interessenter. Det forventes desuden, at du er indstillet på at løse diverse ad-hoc opgaver af regnskabsmæssig karakter i afdelingen. 

Du tilbydes:
At blive en del af en dynamisk virksomhed, som er inde i en spændende udvikling.

Løn:
Du får en god fast løn og pensionsordning.

Egenskaber:
Vi søger en udadvendt og energisk person, der samtidig er meget struktureret, omhyggelig og systematisk. 

Du har en god faglig og praktisk regnskabsforståelse samt er ansvarsbevidst, pligtopfyldende, fleksibel og selvstændigt arbejdende og trives med at være en del af et team. 

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stillinger, hvor du har arbejdet med kreditorer. Har du erfaring med andre regnskabsmæssige opgaver, vil det være en fordel.

Uddannelser:
Der stilles ingen specielle krav til din uddannelsesmæssige baggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du kan begå dig på engelsk og har du erfaring med AS400, er det et ekstra plus. Kendskab til MS Office på brugerniveau er et krav. 

Det er ligeledes en fordel, hvis du kan begå dig på svensk. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her