Kreditorbogholder (Account Payable) til Try4Hire med henblik på fastansættelse

Resources søger for kunde, beliggende tæt ved Metro i København, Kreditorbogholder til at løse opgaver i Nordisk shared service center.

Du vil blive ansat via Resources de første 3 måneder, og herefter overgå til fastansættelse hos kunden.

Opgaver:

  • Sikre, at kunden ikke får betalt tilbage til kreditor ved at sætte betaling som MAN.
  • Åbne kreditnotaer gennemgås minimum hver 14. dag og såfremt disse ikke forventes at blive udlignet af en faktura indenfor 3 uger kontaktes kreditoren med henblik på tilbagebetaling af udeståendet.
  • Aldersfordelt saldoliste for AP Gennemgås en gang om måneden af selskabsansvarlig og der tages action på overdue poster. Dokumentation for, at dette er udført arkiveres på korrekt drev under AP.
  • Alle AP relevante mails gennemgås af den som har ansvaret den pågældende dag. Ticket relevante mails sendes til Ticket system og asignes til relevante AP medarbejder og prioritet vælges ligeledes. Dem der har fællesmailen har ansvaret for at sende mails til ticket og påsætte prioritet og ansvarlig. Alle AP medarbejdere har ansvaret for at svare på tickets inden deadline (svarfrist 24 timer).
  • Fejlede fakturaer som ikke kan bogføres efter hver betaling tirsdag og torsdag sendes en liste til ansvarlig kollega med PO fakturaer som ikke kan bogføres pga. budgetfejl eller lign.
  • Såfremt der er andre fakturaer som ikke kan posteres kontaktes ansvalige kolleger.
  • Opfølgning på tilbagebetalte beløb fra kreditorer udføres minimum en gang hver 14. dag og ved beløb over 25.000 kr. minimum en gang om ugen.

Kvalifikationer:

Du har minimum 3-5 års erfaring som kreditorbogholder, og gerne kendskab til interne arbejdsprocesser i et shared service center, men det er ikke et krav.

Du er velkommen til at rette henvendelse til Researcher, Lulu Riber på mobil: 2225 7694, eller mail: Lulu@resources.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.