Gem job

Kreditorbogholder søges til nordisk fokuseret virksomhed beliggende i København

Beskrivelse

I en professionel, nordisk fokuseret virksomhed, bliver du kreditorbogholder i en velfungerende og kvalitetsfokuseret regnskabsafdeling på seks personer. Dine opgaver ligger inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver

  • Kreditorstyring
  • Betalinger
  • Fakturakontrol
  • Mindre fakturering
  • Administration af huslejekontrakter
  • Administration af deposita
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en menneskefokuseret virksomhed, hvor præcision, kvalitet og professionalisme har fokus. Der er vidde rammer for de rette personer, og man har i høj grad mulighed for at påvirke en i forvejen indholdsrig hverdag. Virksomheden har absolut en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du har styr på dig selv og dine tal. Du er proaktiv, energisk og fyldt med et positivt sind, der bringer dig og dine kolleger helskindede gennem hverdagen. Du trives med en forholdsvis munter tone og er en aktiv deltager i virksomhedens sociale tilbud

IT-kompetencer

Navision, Excel

Uddannelse

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.