Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreditorkonsulent til barselsvikariat

Ambitiøs, professionel og målrettet kreditorkonsulent søges til barselsvikariat på vores hovedkontor i Horsens.

 

Hovedopgaven består i kontakt til debitorer via telefon og mail samt efterfølgende behandling af sager i vores systemer. Du bliver placeret i vores Frontline, hvor du bliver en del af et team bestående af dygtige kolleger med forskellige baggrunde.

 

Din profil

Du er udadvendt og kan lide en dagligdag, hvor du har kontakt med mange mennesker, primært i telefonen, og de oplever alle en god service. Derfor er det vigtigt, at du kommunikerer præcist og professionelt både mundtligt og skriftligt.

 

Du er empatisk, så du kan forholde sig til debitor, men ligeledes fast og målrettet, så du sikrer indkrævning af debitors gæld.

 

Du er vant til at arbejde med forskellige IT systemer og kan håndtere mere end et system af gangen, og du er hurtig til at sætte fokus på en ny opgave i en hverdag, hvor nye udfordringer ofte opstår.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med debitorbehandling og inkasso, men det vigtigste er din evne til at kommunikere konstruktivt med forskellige mennesker i forskellige situationer. Uanset hvilken baggrund du har, får du en grundig oplæring hos os.

 

Lowell er en performancestyret virksomhed, og det er et krav, at du kan lide at blive målt og vejet og at du motiveres af at konkurrere med dine kolleger. Derfor skal du være en holdspiller, der ved at du skal nå dine individuelle mål for at holdet fungerer.

 

Du tilbydes

  • Et job med gode muligheder for udvikling i en attraktiv virksomhed i vækst.
  • En god pensionsordning samt sundsforsikring efter gældende overenskomst.
  • Et godt arbejdsklima med bl.a. en aktiv personaleforening, der arrangerer mange spændende aktiviteter.
  • Stillingen er et barselsvikariat, men for den rigtige, vil der være god mulighed for senere at få fastansættelse.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Charlotte Bundgaard på tlf. 2246 9072 eller teamleder Marietta Juhl Jørgensen på tlf. 6023 4675.

 

Send din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi er klar til at ansætte, når vi har mødt den rigtige kandidat.

Du søger ved at bruge dette link: https://lowell.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/LowellGroup_Careers2/job/Lowell-Horsens/Kreditorkonsulent_R006586-1

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.