Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger værkmester eller overenskomstansat (civil) til Sektion 3 - Institution Københavns Fængsler

Primære arbejdsområder: butik og produktion.

Er du fleksibel og har du lyst til at indgå i vores butik- og produktionsteams på Institution Københavns Fængsler, så søger vi lige nu en engageret kollega, der har mod på dette 37 timer ugentligt.

Om sektion 3 – Kompetenceudviklingsafdelingen og Facility
Fængslets overordnede vision er bl.a. at vejlede og udvikle klienterne, således at den enkeltes personlige, sociale og faglige kompetencer kommer i spil. Dette for at opfylde Kriminalforsorgens overordnede princip om at støtte og motivere klienter til at leve en kriminalitetsfri tilværelse efter løsladelse.

Vores Kompetenceafsnit rummer både misbrugsbehandling, socialfaglig bistand, uddannelse, værksted og cellearbejde.

Vores Facility-afsnit rummer både butik, køkken, KF service, byg-tek og it.
Begge steder har vi fokus på klienternes deltagelse og/eller understøttelse af en ”normal” hverdag.

Vi har alle slags faggrupper repræsenteret, som tilsammen er med til at få klienterne bedre videre.

Om jobbet i produktionen

 • Arbejdstræne indsatte gennem støtte og motivation
 • Planlægning, vejledning og kontrol af kvaliteten af produktionen på celler/værksted
 • Fungere som bindeled mellem indsatte og eksterne samarbejdspartnere, f.eks. kunder
 • Afregning af løn/dusør til indsatte
Om jobbet i butikken

 • Bestilling, pakning og udlevering af varer til indsatte
 • Administration på forskellige IT-platforme
 • Forefaldende arbejde i køkkenområdet
Du vil primært blive forankret i produktionen, i vores jobtrænings-og ADL-team/Almindelig Daglig Livsførelse, som fokuserer på at øge de indsattes relation til arbejdsmarkedet vha. personlig og faglig kompetenceudvikling. Her vil du indgå 3 dage om ugen i et team på 7.

De øvrige 2 dage om ugen vil du indgå i et team på 5 personer i butikken, som har fokus på at give de indsatte en oplevelse af normalitet i hverdagen, hvor de selv bestiller de varer på ugebasis, som de har behov for.

Du kommer således til at indgå i to teams, og det kommer til at kræve fleksibilitet af dig og en overordnet forståelse for, at vi arbejder på tværs af teams og faggrupper med den indsattes udvikling i centrum.

Vi er også selvafløsende i begge teams, hvorfor fleksibilitet på rammerne såvel som indhold vil være et behov. Det er forventningen, at der kan og skal rokeres mellem jobfunktionerne.

Som ansat på Institution Københavns Fængsler forventes du at kunne samarbejde med det øvrige personale på fængslet for at understøtte både den sikkerhedsmæssige og den faglige, sociale og personlige udvikling hos klienterne samt medvirke til det tværfaglige samarbejde.

Hvem er du
Du har måske en tidligere baggrund inden for håndværk, butik, lager, et kreativt fag eller anden uddannelse/erfaring, som matcher kravene i de nævnte opgaver. Du har IT-kundskaber på godt brugerniveau.

Du har lyst til at arbejde med mennesker, der har brug for din støtte og vejledning. Du er engageret og ser det som et vigtigt mål at skabe beskæftigelsesmuligheder for klienterne. Du ser muligheder frem for begrænsninger.

Du evner at samarbejde bredt med mange forskellige typer mennesker og faggrupper om at nå fælles mål. Robusthed, vedholdenhed og smidighed er ligeledes personlighedstræk, som passer på dig.

Endelig lægges vægt på tolerance og evnen til at mestre en positiv dialog med både kollegaer og klienter. Du skal kunne sætte grænser og samtidig være motiverende.

Er du ikke uddannet værkmester, kan du blive bedt om at gennemgå uddannelsen hos Kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød. Du kan læse mere om værkmesteren her: https://www.kriminalforsorgen.dk/karriere/jobomraader/vaerkmester/

Vi tilbyder

 • Et spændende og udviklende miljø med forskelligartede opgaver
 • Et arbejde, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du er med til at løse en samfundsmæssig vigtig opgave
 • Samarbejde med eksterne partnere/kunder
 • Samarbejde med øvrige faggrupper omkring de indsatte
 • Arbejdsmiljø med vægt på faglighed, engagement og teamspirit
 • Et team med vægt på en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.
Din nye arbejdsplads
Grundlaget for vores arbejde er at bringe mennesker bedre videre til et sikkert liv uden kriminalitet. Vi har fokus på at have ”Opgaven i centrum” – den professionelle indsats og det samlede arbejdsmiljø.

Tjenestestedet er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV

Som ansat kan du også gøre brug af vores sundhedsordning med adgang til fysioterapi og psykolog. Der er endvidere en idrætsforening og personaleforening mv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og med mulighed for Ny løn.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt (mandag til torsdag kl. 7-14.30 og fredag kl. 7-14.00). Du har flextid.

Er du interesseret?
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 22. november 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og senest i uge 48.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister. Derudover vil der til anden samtale indgå en arbejdsrelateret profilanalyse.

Tiltrædelse
Ansættelse er pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.

For flere informationer om jobbet, kontakt enhedsleder Anne Birgitte Kruuse på tlf. 72 55 1808, eller teamkoordinator Mie Kongstad Søgaard på tlf. 71 55 1300.

Om Institution Københavns Fængsler
Institution Københavns Fængsler er Kriminalforsorgens største arresthus for varetægtsfængslede og anholdte. Det betyder, at der er et stort flow af klienter ca. 6000 indsatte på årsbasis. En stor del af vores indsatte løslades inden for 30 dage og overføres som hovedregel hurtigt til afsoning efter domsafsigelse. Du kan læse mere på www.kfinfo.dk

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.