Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kromedarbejder samt Kok med svendebrev

Vi mangler ekstra hænder

Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen.

Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest.

Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien.

Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset.

Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche.

Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt.

Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.
Fultids stilling som kok 

Du har uddannelse eller stor erfaring.

Er det dig?
  • Er smilende imødekommende og serviceminded.
  • Har erfaring med A la carte og selskaber.
  • Interesse for mad og vin.
  • Kan arbejde selvstændig.
  • God til at tage en beslutning.
  • Har overblik
  • Er stabil og ansvarsbevidst.
  • Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon.
  • Taler dansk, god til engelsk.
  • Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode.
Ansøgning og CV - sendes via knappen "send ansøgning". 


Se mere på vores ansøgersite: https://korningkro.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049192Phoenix-3ece986f12019-07-05T00:00:00Kromedarbejder samt Kok med svendebrev
Vi mangler ekstra hænder

Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen.

Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest.

Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien.

Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset.

Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche.

Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt.

Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.
Fultids stilling som kok 

Du har uddannelse eller stor erfaring.

Er det dig?
  • Er smilende imødekommende og serviceminded.
  • Har erfaring med A la carte og selskaber.
  • Interesse for mad og vin.
  • Kan arbejde selvstændig.
  • God til at tage en beslutning.
  • Har overblik
  • Er stabil og ansvarsbevidst.
  • Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon.
  • Taler dansk, god til engelsk.
  • Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode.
Ansøgning og CV - sendes via knappen "send ansøgning". 


Se mere på vores ansøgersite: https://korningkro.brandero.com

2019-07-31T00:51:46.023 Vi mangler ekstra hænder Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen. Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest. Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien. Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset. Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche. Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt. Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.Fultids stilling som kok Du har uddannelse eller stor erfaring. Er det dig?Er smilende imødekommende og serviceminded.Har erfaring med A la carte og selskaber.Interesse for mad og vin.Kan arbejde selvstændig.God til at tage en beslutning.Har overblikEr stabil og ansvarsbevidst. Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon. Taler dansk, god til engelsk. Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode. Ansøgning og CV - sendes via knappen send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: korningkro.brandero.comkorningkro.brandero.com10Phoenix3ece986f101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:000000https://korningkro.brandero.com/job/kromedarbejder-3849295828#mail0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3552520KORNING KRO A/S11Korningvej 1438700HorsensDKDanmarkORS/3ece986f_logo.pngORS/Small/3ece986f_logo.png0dorris@korningkro.dkDKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent783544MwCareerSiteMinimum99881b58-7319-48ba-a8ca-45fd76892b6520190705000125-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgKromedarbejder samt Kok med svendebrev12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362135933Dorris Ernstsendorris@korningkro.dkDanmarkDanmark330113025Kok til kantine i HorsensRobot Dygtig og kreativ kok til kantine i Horsens søges Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads. Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed hver dag! Lidt om jobbet Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten. Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 7-15 mandag til fredag samt hver 6. lørdag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser. Din profil Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende: Du er faglært kok Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat grønt Du er kreativ og går op tidens trends Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker Du er en holdspiller Du har ordenssans Du har et godt humør Kantinen Kantinen er beliggende i Horsens. I køkkenet er I 7 personer, der laver mad til ca. 300 personer dagligt til morgenmad, frokost samt til Nathold. Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en god tone til gavn for vores gæster og os selv. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søg jobbet via linket her på siden. For yderligere oplysninger kontakt driftschef Inge RytterDygtig og kreativ kok til kantine i Horsens søges Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc Kantiner måske din nye arbejdsplads.

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi mad fra bunden med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og vi ser frem til at glæde vores gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet

Hos Cheval Blanc kærrer vi os om vores medarbejdere, og vi lægger os i selen for at alle kan mærke det. Vi tror på vigtigheden af at alle udvikler sig fagligt og personligt så længe, de er en del af virksomheden. Vi prioriterer jobsikkerhed og gennemsigtighed i forhold til vilkår for ansættelsen. Ansættelsen er omfattet af kantineoverenskomsten.

Jobbet er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder gode arbejdstider fra kl. 7-15 mandag til fredag samt hver 6. lørdag, som gør det muligt for dig at kombinere din passion for mad med det at have en familie eller fritidsbeskæftigelser.

Din profil

Vi tror på sammenhængen mellem høj kvalitet og dygtige folk, der kan sit fag. Du skal kunne dit kram, og det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra restaurations-verdenen. Derudover skal du kunne sige ja til følgende: Du er faglært kok

  • Du besidder stærke faglige kompetencer indenfor f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du er en holdspiller
  • Du har ordenssans
  • Du har et godt humør
Kantinen

Kantinen er beliggende i Horsens. I køkkenet er I 7 personer, der laver mad til ca. 300 personer dagligt til morgenmad, frokost samt til Nathold. Udover daglig bespisning servicerer kantinen husets gæster. Vi lægger vægt på god mad lavet fra bunden og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone” til gavn for vores gæster og os selv.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, og lukker opslaget når den rette kok er fundet. Så skynd dig at søg jobbet via linket her på siden.

For yderligere oplysninger kontakt driftschef Inge Rytter

ReitanHorsens2019-10-28T00:00:002019-11-23T00:00:00
330117760Kok/Cater - VejleRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen til The Grill i Vejle, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf. The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Vores udvalg består bl.a. af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken. Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter. Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.: Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen Vi vil dem, der vil os Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til. Vi søger en kok cater til The Grill i Vejle, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Stillingen er på ca. 130 timer om måneden fordelt på en vagtplan med skiftende arbejdstider. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale. Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok/cater eller ufaglært med erfaring fra restaurationsbranchen til The Grill i Vejle, der vil hjælpe med at tilberede vores mange spændende retter til buffeterne og sikre en høj kvalitet heraf.

The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Vores udvalg består bl.a. af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det kokkens fornemmeste opgave, i samarbejde med køkkenchefen, at sørge for, at gæsterne får lækker og veltilberedt mad af høj kvalitet og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som kok er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores kokke går op i det visuelle, håndværksmæssige og vægter det tekniske i et køkken.

Har du en kok i hjertet og værner du om den gode tone?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der altid er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og smitter af på vores gæster og sikre dem en god helhedsoplevelse. Vi hjælper desuden hinanden med den daglige forberedelse, klargøring og afvikling af vores mange retter.

Vores kokke besidder mange kvaliteter, bl.a.:

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring, der matcher stillingen
Vi vil dem, der vil os

Det er altid vores mål at udvikle os fagligt og personligt. Hos os er der ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Har du en drøm om at lede et af vores køkkener i fremtiden, er vi altid interesserede i at give vores kokke udfordringer i den retning, udover den daglige faglige sparring og læring, hvis du har det, der skal til.

Vi søger en kok/cater til The Grill i Vejle, der med sit tekniske snilde kan tilberede maden til vores buffeter, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Stillingen er på ca. 130 timer om måneden fordelt på en vagtplan med skiftende arbejdstider.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale.

Opstart ønskes hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun VejleVejle2019-11-05T00:00:002019-11-17T00:00:00
330117768Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ? Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads. Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i oktober eller november. Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk Tjek vores mad på www.instagram.com hornstrupkursuscenter

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE OKTOBER/NOVEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

  • Tilberede lækker mad til vores gæster!
  • Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ?
  • Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

Vi er:

  • Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.
  • Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.
  • En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads.

Vi kan tilbyde:

  • En god lønpakke med pensionsordning.
  • Betalte pauser.
  • Månedlig massageordning.
  • Attraktive arbejdstider og ferieperioder.
  • Afspadsering ved overarbejde.
  • Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i oktober eller november.

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

Tjek vores mad på www.instagram.com/hornstrupkursuscenter

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-11-05T00:00:002019-12-27T00:00:00
330101619Nørre Vissing Kro søger en kok og en souschefRobot Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:Opstart i perioden 01.12.19 - 01.03.20 Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når de rigtige kokke er der. Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber.
Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. 

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
Opstart i perioden 01.12.19 - 01.03.20 Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når de rigtige kokke er der. 

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-10-07T00:00:002019-11-28T00:00:00
330099687VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.Robot STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland. Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset. Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag. HVAD ER REFBORG?: REFBORG er beliggende i Billund. 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor. REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle. REFBORG er max 1 times kørsel fra Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm. REFBORG er en super arbejdsplads. REFBORG er i rivende udvikling. REFBORG er et sted med plads til forskelligheder. REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster. Vi er: I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone Ordensmennesker Økologiske Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året) Fleksible Kvalitetsbevidste Du er: Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette Indforstået med at arbejde aften og weekend Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Glad og har en god portion humor Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os. Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT.

På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og arbejdsgang. Du er med til at skabe menukortet, der bliver med afsæt i det nordiske køkken, tilsat klassikere fra ind- og udland.

Køkkenet leverer a la carte til Spiseriet, men også til selskaber, kurser og konferencer samt ud-af-huset.

Huset tilbyder ordnede forhold, en god stemning og plads til både kreativitet og systemer, der sikrer en velfungerende hverdag for alle. Vi arbejder alle på at sikre vores gæster har lyst til at komme tilbage til os, og at vores medarbejdere har en god og sjov hverdag.

HVAD ER REFBORG?:

  • REFBORG er beliggende i Billund.
  • 6 faglærte kokke og 3 elever i køkkenet
  • REFBORG er bedst ratede spisested i Billund, på Tripadvisor.
  • REFBORG er kun 25 min bilkørsel fra Vejle.
  • REFBORG er max 1 times kørsel fra; Kolding, Fredericia, Herning, Esbjerg mm.
  • REFBORG er en super arbejdsplads.
  • REFBORG er i rivende udvikling.
  • REFBORG er et sted med plads til forskelligheder.
  • REFBORG er ikke et hotel med mange værelser, men mange gæster.

Vi er:

  • I alt ca. 25 medarbejdere på hotellet
  • Seriøse, men stadigvæk også afslappede og med en fri omgangstone
  • Ordensmennesker
  • Økologiske
  • Omskiftelige (vi skifter a la carte menuen 5-6 gange om året)
  • Fleksible
  • Kvalitetsbevidste

Du er:

  • Faglært kok, med dansk svendebrev og erfaring fra lignende stilling
  • Klar på nye udfordringer og fuld af virkelyst
  • Bosiddende i nærheden af Billund, eller villig til køreturen
  • I stand til at give vores gæster velsmagende madoplevelser sammen med resten af teamet
  • Klar til at starte snarest, men vi venter på den rette
  • Indforstået med at arbejde aften og weekend
  • Med på at blive aflønnet efter kvalifikationer
  • Villig til at bistå med varebestilling og egenkontrol
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt
  • Glad og har en god portion humor

 

Send din ansøgning til os på e-mail: mail@refborg.dk eller kokken@refborg.dk eller kom ind og besøg os.

Har du spørgsmål, kan du både dag og aften kontakte vores køkkenchef Dannie Rosenkvist Andersen på telefon 7533 2633, eller indehaver Torben Klovborg på telefon 4041 8133. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

REFBORG A/SBillund2019-10-03T00:00:002019-11-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok til kantine i Horsens

Reitan

Horsens
Dygtig og kreativ kok til kantine i Horsens søges Har du lyst til at være en del af et velfungerende team i et godt køkken? Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet? Så er Cheval Blanc K...
Indrykket:28. oktober 2019
Udløbsdato:23. november 2019

Kok/Cater - Vejle

Bowl'n'Fun Vejle

Vejle
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Vi mangler netop nu en knivskarp kok cater eller ufaglært ...
Indrykket:5. november 2019
Udløbsdato:17. november 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:5. november 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Nørre Vissing Kro søger en kok og en souschef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kreativ kok samt en souschef til både a la carte og selskaber. Der er mulighed for en souschef stilling til den rette kandidat. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kre...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

VI SØGER 1 ENGAGERET KOK TIL FASTANSÆTTELSE, DER HAR MOD PÅ NYE UDFORDRINGER OG VIL VÆRE MED TIL AT VIDREFØRE OMRÅDETS BEDSTE HOTEL OG SPISERI FOR BÅDE TURISTER OG LOKALE SAMT BIDRAGE TIL VORES FORTSATTE UDVIKLING.

REFBORG A/S

Billund
STILLINGEN ØNSKES BESAT HURTIGST MULIGT. På Refborg er vi til for gæsterne, som vi vil forkæle med god kvalitet i både råvarer og tilberedninger. I køkkenet har vi fokus på anvendelse af lokale råvarer, økologi og kvalitet i enhver tilberedning og a...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:26. november 2019