Kromedarbejder samt Kok med svendebrev

Vi mangler ekstra hænder

Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen.

Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest.

Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien.

Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset.

Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche.

Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt.

Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.
Fultids stilling som kok 

Du har uddannelse eller stor erfaring.

Er det dig?
  • Er smilende imødekommende og serviceminded.
  • Har erfaring med A la carte og selskaber.
  • Interesse for mad og vin.
  • Kan arbejde selvstændig.
  • God til at tage en beslutning.
  • Har overblik
  • Er stabil og ansvarsbevidst.
  • Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon.
  • Taler dansk, god til engelsk.
  • Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode.
Ansøgning og CV - sendes via knappen "send ansøgning". 


Se mere på vores ansøgersite: https://korningkro.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049192Phoenix-3ece986f12019-07-05T00:00:00Kromedarbejder samt Kok med svendebrev
Vi mangler ekstra hænder

Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen.

Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest.

Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien.

Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset.

Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche.

Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt.

Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.
Fultids stilling som kok 

Du har uddannelse eller stor erfaring.

Er det dig?
  • Er smilende imødekommende og serviceminded.
  • Har erfaring med A la carte og selskaber.
  • Interesse for mad og vin.
  • Kan arbejde selvstændig.
  • God til at tage en beslutning.
  • Har overblik
  • Er stabil og ansvarsbevidst.
  • Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon.
  • Taler dansk, god til engelsk.
  • Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode.
Ansøgning og CV - sendes via knappen "send ansøgning". 


Se mere på vores ansøgersite: https://korningkro.brandero.com

Vi mangler ekstra hænder Hotel Korning Kro ligger tæt på Hedensted og Horsens. Vi er en mellemstor forretning, som er familiedrevet gennem 42 år, vi er igang med generationsskifte, hvor vores yngste søn Simon er med ansvarlig, og smæk fyldt med gode ideer. Vi vægter familielivet højt, derfor har vi lukket helligdage samt julen. Vi siger selvfølgelig ikke nej til en stor fest. Som noget nyt lukker vi en uge i sommerferien. Vi har A la carte, selskaber, kurser og værelser samt mad ud af huset. Derfor mangler vi hænder, der er jo mange timer, der skal dækkes i vores branche. Vi sætter gæsteoplevelsen før alt andet også når der er travlt. Der er tale om en 20 timers stilling, primært aften og fri hver 3 weekend.Fultids stilling som kok Du har uddannelse eller stor erfaring. Er det dig?Er smilende imødekommende og serviceminded.Har erfaring med A la carte og selskaber.Interesse for mad og vin.Kan arbejde selvstændig.God til at tage en beslutning.Har overblikEr stabil og ansvarsbevidst. Kan modtage gæster, tjekke ind og tage telefon. Taler dansk, god til engelsk. Har bil - vi ligger på landet, busforbindelser er ikke gode. Ansøgning og CV - sendes via knappen send ansøgning . Se mere på vores ansøgersite: https: korningkro.brandero.comkorningkro.brandero.com10Phoenix3ece986f101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:000000https://korningkro.brandero.com/job/kromedarbejder-3849295828#mail0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3552520KORNING KRO A/S11Korningvej 1438700HorsensDKDanmarkORS/3ece986f_logo.pngORS/Small/3ece986f_logo.png0dorris@korningkro.dkDKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent783544MwCareerSiteMinimum99881b58-7319-48ba-a8ca-45fd76892b6520190705000125-06-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3ece986f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362135933Dorris Ernstsendorris@korningkro.dkDanmarkDanmark330034444Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschefRobot Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:1 august Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
1 august

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-06-03T00:00:002019-07-24T00:00:00
330038508Kok med chef potentialeRobot Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Madrick ApSVejle2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
330040700Kok til Hotel RyRobot Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet. Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry. Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder?


Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del af vores team, og for den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift, herunder menuplanlægning og udvikling af køkkenet.

Hotel Ry er en alsidig arbejdsplads – Hotellet huser en restaurant for finere madlavning, en gastropub hvor der serveres simplere caferetter, samt et charcuteri med pizzaria. Hotel Ry afholder også konferencer og selskaber, og leverer mad ud af huset. I forbindelse med afholdelse af selskaber vil du også kunne komme til at have vagter på den smukke Tulstrup Kro, 5 minutters kørsel fra Hotel Ry.

Hotel Ry er en arbejdsplads med store ambitioner for det gastronomiske niveau – vi forventer derfor at du er passioneret omkring din profession og dygtig til dit fag. Din arbejdsdag vil byde på varierede opgaver med masser af udfordringer og vi forventer at du som del af et tæt team, er en person med ansvarsfølelse og drive. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn som afspejler dine kvalifikationer, samt et godt arbejdsmiljø i en venlig og uformel, men professionel atmosfære.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler så tøv ikke med at sende os din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende en ansøgning samt CV med billede til info@hotelry.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte køkkenchef Tobias Lorenzen på tlf 86 89 19 11.

Hotel Ry ApSRy2019-06-13T00:00:002019-08-06T00:00:00
330043254Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Arbejde fokuseret med opbakning. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe. En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til Årets Konferencecenter . Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i august eller september Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE AUGUST/SEPTEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

• Tilberede lækker mad til vores gæster!

• Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt.

• Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

• Arbejde fokuseret med opbakning.

Vi er:

• Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.

• Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.

• En engageret personalegruppe.

• En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til ”Årets Konferencecenter”.

Vi kan tilbyde:

• En god lønpakke med pensionsordning.

• Betalte pauser.

• Månedlig massageordning.

• Attraktive arbejdstider og ferieperioder.

• Afspadsering ved overarbejde.

• Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i august eller september

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-06-17T00:00:002019-08-08T00:00:00
330048538Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus VejleRobot Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat. Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle? Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af: Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.MenuplanlægningEgenkontrolVaremodtagelse. Din profil Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du: Er faglært kokDeler gerne erfaringer og er villig til at lære nytEr loyal og mødestabilTaler og forstår dansk Løn og ansættelsesforhold Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer. Løn efter gældende overenskomst. Lyder det som noget for dig? Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket søg jobbet , hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00 Har du spørgsmål Er du velkommen til at kontakte: Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52 Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47 Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum. Om Campus Vejle: Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle.

Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor du i dagligdagen vil referere til kantinelederen. Vi har alle typer kunder i vores kantine, så der skal være noget for enhver. Både til dem der foretrækker varme retter og dem der er til salat.

Hvad er der så på menuen som kok hos Campus Vejle?

Du vil komme til at arbejde i et stort og nyt renoveret køkken med gode arbejds- og pladsforhold. Jobbet er en unik mulighed for at afprøve nye retter for et stort publikum hver dag. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kok og vise dine kundskaber og kreative evner inden for kokkefaget. Din hverdag bliver varieret og kommer blandt andet til at bestå af:

  • Lave spændende og velsmagende frokostretter til elever, kursister og ansatte i samarbejde med dine kollegaer.
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Varemodtagelse.

Din profil

Det vigtigste er, at du er faglig stærk og har lyst til at udvikle dig. Som person er du serviceminded over for både kunder og kolleger. Du er passioneret omkring dit fag og kan lide at arbejde i et humørfyldt køkken – også når det går stærkt. Vi forestiller os, at du:

  • Er faglært kok
  • Deler gerne erfaringer og er villig til at lære nyt
  • Er loyal og mødestabil
  • Taler og forstår dansk

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på minimum 35 timer med ugentlig arbejdstid mellem kl. 07.00-16.00. Der kan komme arbejde i weekender og aften i forbindelse med arrangementer.

Løn efter gældende overenskomst.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning, ved at åbne linket ”søg jobbet”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, CV, m.m. Vi skal have din ansøgning senest den 8. august 2019 kl. 12.00

Har du spørgsmål

Er du velkommen til at kontakte:

Kantineleder Anna-Marie Møberg på tel. 72 16 26 52

Ernæringsassistent Trine Bonde tel. 72 16 26 53 eller

Økonomidirektør Tonny Haxgart tel. 72 16 27 47

Kantinen holder sommerferie fra den 2.7. til den 4.8.2019 og træffes derfor ikke i dette tidsrum.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er byens største uddannelsesinstitution med ca. 360 ansatte og ca. 2400 årselever. På Campus Vejle har vi handelsgymnasium, HF, EUX- og EUD Business. Vi har et kursuscenter og VUC, der servicerer private og virksomheder med kurser og efteruddannelse. Endvidere har vi AspIT/AspIN, som er specialtilbud til unge med Autismespektrumforstyrrelse.

Campus VejleVejle2019-06-25T00:00:002019-08-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kok med potentiale til souschef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevel...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:24. juli 2019

Kok med chef potentiale

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilret...
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok til Hotel Ry

Hotel Ry ApS

Ry
Har du lyst til at blive en del af en spændende og alsidig virksomhed i rivende udvikling, lokaliseret centralt i et af Danmarks smukkeste områder? Hos Hotel Ry søger vi en erfaren, uddannet kok til ansættelse snarest muligt. Du bliver en vital del ...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Dygtig og passioneret kok til kantinen på Campus Vejle

Campus Vejle

Vejle
Er du knivskarp i køkkenet? Og har du lyst til at arbejde med kvalitetsråvarer, sund mad og fokus på bæredygtighed og undgå madspild, så tror vi på, at du er vores nye kok på Campus Vejle. Som kok hos os bliver du en af et team på 9 personer, hvor d...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019