Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kulturformidler med fokus på børn 0-8 år og deres familier - barselsvikariat

Slagelse Biblioteker og Borgerservice søger en kulturformidler med fokus på børn 0-8 år og deres familier

Slagelse Biblioteker og Borgerservice søger en kulturformidler i et barselsvikariat til området Kultur og Uddannelse pr. 1. september 2020.

Slagelse Biblioteker og Borgerservice driver bibliotek og borgerservice i Korsør, Skælskør og Slagelse. Dit arbejdssted er i Slagelse, men du vil på jævnlig basis skulle arbejde enten i Korsør eller Skælskør. Stillingen er forankret i afdelingen Kultur og Uddannelse, som primært tager sig af formidlingsaktiviteter, inspiration til borgerne og bibliotekariske opgaver. Vi ønsker at få bedre fat i børn og familier, da børn er V.I.P. Vi ønsker at tilbyde verdensudvidende, lærerige og til tider overraskende oplevelser, understøtte fællesskaber, læselyst for børn, børnemusikarrangementer etc.

Du skal være med til at udvikle børnearrangementer rettet mod både institutioner og børnefamilier, udvikling og formidling af litterære udstillinger, kreative workshops er aktiviteter, som vi vil udvikle på.

Vi forventer af dig,
at du er god til at samarbejde med mange forskellige mennesker. Du skaber netværk, er serviceminded og fleksibel og optræder imødekommende over for alle borgere. Det er også væsentligt, at du kan arbejde selvstændigt, er tryg ved at formidle for både enkeltpersoner og større grupper, har drive og kan udvise begejstring. Har du erfaring med Cicero vil det være nyttigt.

Din baggrund kan være bibliotekar, cand. scient. bibl., kulturformidler, underviser eller anden relevant videregående uddannelse (på minimum bachelorniveau) med erfaring og kompetencer indenfor kultur, uddannelse og bibliotek og med fokus på børn i den nævnte aldersgruppe og deres voksne. I din ansøgning vil vi opfordre dig til at give dit bud på en konkret aktivitet, hvor dine interesser og kompetencer kommer i spil i forhold til den udvalgte målgruppe.

Slagelse Biblioteker og Borgerservice er en kommunal virksomhed og støtter aktivt op om kommunens ambitioner for Slagelse som uddannelsesby og om kommunen som en attraktiv bosætningskommune.

Stillingen er på 30 timer/uge med start den 1. september 2020 eller snarest herefter. Vikariatet er tidsbegrænset til 12 måneder.

I stillingen indgår faste udlånsvagter inden for vores åbningstid samt aften- og weekendarbejde ifm. aktivitetsafvikling.
Du vil få fast lørdagsvagt ca. hver 6 uge.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan stilles til


Frist
  • Torsdag den 2. juli 2020.

Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 7. juli 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.