Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kulturspinder - en kulturentreprenør

Kulturspinderiet er Vardes nye kulturområde på det gamle industriområde, Trådspinderiet. Her har 7-Kanten, Musik & Billedskolen, Artillerimuseet, KunstLab, Spillestedet Smedeværkstedet, Ungehuset, idræts- og kulturforeninger m.fl. til huse. Området er en blanding af det etablerede og det nystartede og er stadig under udvikling. Det er her, du kommer ind i billedet som vores nye kulturspinder.

Dit udgangspunkt er, at der er lagt nogle spor, som skal føres videre, men der er også plads til, at du med din kreativitet viser os, hvad vi kan bruge Kulturspinderiet til, både hvad angår enkeltstående arrangementer i spinderiets uderum og længerevarende forløb.

Som kulturentreprenør lever du af de samarbejdsrelationer, du kan skabe. Vi skal nok hjælpe dig. Der er selvfølgelig dem på selve spinderiet, men videre ud i Varde by er der biblioteket med deres (børne)kulturelle indsats, Vardemuseerne, Center for Sundhedsfremme m.fl.

Hvem er du så?:

   • Kulturentreprenør
   • God til mennesker og til at skabe sammenhænge
   • Skævt tænkende og stramt udførende
   • Vil gerne arbejde på skæve tidspunkter

Kulturspinderen kommer til at have arbejdsplads både på Rådhuset og på Musik- & Billedskolen med en stor del af arbejdstiden på Kulturspinderiet. I praksis vil arbejdsstedet være meget varierende afhængig af opgaverne.

Der er tale om en deltidsstilling med ca. 20 timer/uge og varierende arbejdstider. Stillingen er tidsbegrænset til d. 31. december 2019. Du bliver ansat i afdelingen for Kultur og Fritid med 12 ansatte og med reference til kultur- og fritidschefen.

Ansættelse fra 1. april 2017.
Løn: Efter forhandling med din faglige organisation eller efter konkret aftale.
Yderligere oplysninger: Kontakt kultur- og fritidschef Karsten Rimmer Larsen, tlf. 2670 8939, mail: kale@varde.dk
 
Ansøgningsfrist er d. 9. februar kl. 10.
Samtaler holdes den 20. februar på Musik & Billedskolen.
 
Om Kulturspinderiet – Varde Kommunes kulturelle mekka og aktivitetsområde blev indviet i efteråret 2015. Beboerne på Kulturspinderiet omfatter: Musik- & Billedskolen, Spillestedet Smedeværkstedet, Artillerimuseet, 7-kantens kulissehaller, Varde Garden, KunstLab, Ungehuset og foreningshus med bueskytter, atleter, skytter og Sydvestjysk Vævekreds.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her