Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundekoordinator til Willis Towers Watson i Nærum


Som kundekoordinator hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende international virksomhed med et godt arbejdsmiljø og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af opgaver.

I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgivning. På den måde kan vi via tværgående risikoanalyser skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed – både med hensyn til People, Boardroom og Operational Risk.

Vores medarbejdere er højtuddannede specialister, og vores erfaring dæk­ker alle brancher og virksomheder – verden over. I Danmark beskæftiger vi mere end 450 medarbejdere på fem lokale kontorer.

Kundekoordinator med fokus på bygningsforsikring

Vi søger en kundekoordinator, som skal indgå i vores Client Service-team for vores nationale ejendomskunder. Teamet har ansvar for at rådgive og servicere disse kunder i samarbejde med de kundeansvarlige forsikringsmæglere. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi altid yder vores bedste over for kunderne. Du vil indgå i teamets samlede prioriteringer og planlægning af opgaverne.

Stillingen skal besættes snarest muligt, og arbejdsstedet er vores kontor i Nærum.

Personprofil


 • Forsikringsuddannet på niveau 4 fra FOAK eller relevant erhvervserfaring

 • Erfaring med servicering af kunder og skadesforsikringsprogrammer

 • Lyst til proaktiv rådgivning

 • Fortrolig med it og Microsoft Office-pakken

 • Serviceminded, imødekommende og i besiddelse af evnen til at skabe tillid

 • Holdspiller, der arbejder struktureret og kan håndtere at have mange bolde i luften, og som dermed trives i en hektisk hverdag

 • Gode samarbejdsevner – både inden for eget team og på tværs af Willis Towers Watson – nationalt som internationalt

 • Det tilbyder vi

  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på respekt, teamwork og integritet. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, mulighed for at udvikle sig, løn efter kvalifikationer, gode pensionsvilkår og en forebyggende sundhedsordning.

  Om Willis Towers Watson

  Willis Towers Watson tilbyder proaktiv risikorådgivning, der skaber trygge rammer for dansk erhvervsliv. Vi tilbyder et uvildigt og helhedsorienteret syn på risici med udgangspunkt i den enkelte virksomhed og dens medarbejdere. Vi skaber sammenhængende forsikrings- og pensionsløsninger, så virksomheden forebygger tab, får de bedste forudsætninger for vækst og kommer til at stå stærkere i konkurrencen om de største talenter.

  Willis Towers Watson har mere end 30 års erfaring på det danske marked og er i dag Danmarks største, uvildige rådgiver inden for forsikring og pension. Vi har 450 medarbejdere i Danmark – og mere end 40.000 kolleger i hele verden.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her