Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundemodtager der brænder for biler - barselsvikariat

Er du en socialt anlagt bilentusiast? Kan du lide at snakke med mange forskellige mennesker i løbet af din arbejdsdag? Er du god til at organisere dit arbejde og have mange bolde i luften? Og elsker du biler? Så kan stillingen som kundemodtager hos Vikøberallebiler være noget for dig!

Hvorfor AUTO1 Group?
AUTO1, og herunder Vikøberallebiler, er Europas ledende og hurtigst voksende markedsplads for brugte biler. Vi er placeret i mere end 30 lande og har mere end 4200 ansatte globalt. På vores unikke e-handelsplatform har vi en åben og sikker forhandlings- og købsproces af brugte biler. Vi udvider verden over, og nu har du muligheden for at være med, når vi fortsætter vores vækst.

Arbejdsopgaver
Som kundemodtager hos Vikøberallebiler er din primære opgave at tage godt imod kunderne og yde en god service på vores indkøbsstation i Odense, samt assistere med at teste biler efter behov. Du bliver en vigtig spiller, for det handler om at forklare vores kunder forløbet, når de kommer for at få testet og vurderet deres bil. Yderligere vil du stå for at udarbejde kontrakter samt andet administrativt arbejde i forbindelse med test og indkøb af biler.

I dagligdagen vil du referere til vores Regional Manager samt have meget kontakt med vores indkøber på stationen i Odense, og vores bookingcenter, der holder til på hovedkontoret i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Sikre at standarden og kundetilfredsheden på stationen er høj
 • Administrativt ansvar
 • Være kontaktperson mellem indkøbsstationen og hovedkontoret i København
 • Logistikansvarlig for indgående og udgående biler.
 • Træde ind som tester efter behov
   
 • Din profil:
  I jobbet som kundemodtager er du den første kunden kommer i kontakt med ude på vores indkøbsstation. Derfor er det vigtigt, at du som person kan lide at være i kontakt med mange forskellige mennesker og har erfaring med servicefaget. Du skal brænde for at yde en god service og være tydelig i din kommunikation både skriftligt og mundtligt. Jobbet indebærer en del selvstændigt arbejde, så du skal kunne tage ansvar for dine egne arbejdsopgaver og være proaktiv. Du vil blive en del af et team på to, hvorfor det er afgørende, at begge tager ansvar og bidrager til opgaveløsningen samt samarbejdet og den positive ånd.

  Vi forventer, du taler og skriver flydende dansk samt behersker engelsk på forhandlerniveau. Har du flair for IT, er det en fordel, da en del kommunikation og administration vil foregå online, og test af biler foregår med iPad. Har du brancheerfaring med biler er det en fordel, men viden erhvervet på anden vis vil også blive taget i betragtning. Du skal have almindeligt kørekort for at være kvalificeret til stillingen.

  Dette kan vi tilbyde
  For den rette person giver vi dig en mulighed for at blive en del af et spændende, dynamisk og internationalt foretagende, som er i stor vækst. Du skal arbejde med en unik forretningsmodel, som er med til at revolutionere bilindustrien, men som også giver bilejere nye muligheder for at sælge deres biler enkelt og nemt.
  Det er et barselsvikariat med opstart senest 1. juni 2021, gerne før, og som løber til og med februar 2022. Med mulighed for forlængelse.

  Der er tale om en fuldtidsstilling hvor arbejdstiden ligger inde for tidsrummet 9-18, og skemalægges 3 måneder af gangen.

  Ansøgning og proces
  Er du klar til at tage næste skridt i din videre karriere, og kan du se dig selv i denne rolle, så ser vi frem til at modtage dit CV og en ansøgning via linket. Vi ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat, så tøv derfor ikke med at søge stillingen, såfremt du finder den interessant.

  Kontaktperson:
  Christina Christensen
  HR Generalist
  Tlf.: 31501335

  Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.