Kunderådgiver med flair for forsyning

Vil du være en del af Fyns største Energiselskab? Brænder du for at give enestående kundeservice og motiveres du af service, salg og administration? Vil du være med til at fastholde, at vi levere branchens bedste kundeoplevelse? Så er du måske vores nye kunderådgiver til vores Kundecenter.

Kundecenteret er bindeleddet til vores ca. 560.000 kundeforhold, der får leveret ydelser fra Administrationsservice Fyn. I Kundecenteret oplever vi en øget interesse indenfor el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, kloak og renovation og søger derfor en kunderådgiver, som selvstændigt kan skabe mærkbare resultater til glæde for kunden og Administrationsservice Fyn.

Du bliver en del af et team, som har ansvaret for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger som en naturlig del af hverdagen. Det er afgørende for os, at kunderne er tilfredse med vores produkter og service og vi tilbyder løsninger, der skaber værdi for kunden.

Som kunderådgiver i forsyningstemaet rådgiver og vejleder du indenfor alle forsyningsarter hovedsageligt i forståelse af kundeafregning herunder aconto rater, månedsafregninger, årsopgørelser og flytteopgørelser

Du drives af at skabe værdi for vores kunder, levere den rigtige rådgivning og service. Du trives med at håndtere telefoniske, skriftlige og personlige kundehenvendelser.

Stillingen er en 1-årig ansættelse og arbejdstiden er 37 timer - mandag til torsdag kl. 08.00 - 16.00 og fredag kl. 08.00 - 15.30. Ved deltagelse i salgsaktiviteter og arrangementer kan der forekomme aften- og weekendarbejde.

Kunderådgiver med erfaring og gode kommunikative evner

Det er helt perfekt, hvis du har erfaring fra kundecenter eller en lignende stilling. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med håndtering af kundehenvendelser telefonisk, skriftligt eller via personlige kundehenvendelser. Det er en fordel hvis du har erfaring med kundekontakt, administration og meget gerne salg. Vi vægter, at du er velformuleret i skrift og tale, kan gøre et kompliceret stof forståeligt og har gode IT-kundskaber.

Dine kommunikative evner er gode, du har en nysgerrig tilgang, er samarbejdsorienteret og møder alle i øjenhøjde. Du skaber en god oplevelse for kunden samtidigt med, at du har stort fokus på salg, mersalg og fastholdelse af kunden.

Som person er du robust og motiveres af service og kvalitet i et målstyret miljø. Du drives af at skabe værdi for kunden, levere den rigtige rådgivning samt service og trives med mange bolde i luften i en travl hverdag.

En erfaren afdeling med fokus på resultater og vidensdeling

Du bliver en del af et team, der har fingeren på pulsen hvor salg og service er omdrejningspunktet. Vi vægter vidensdeling højt både internt og eksternt, så vi fremstår professionelt over for både samarbejdspartnere og kunder. Vi skabe resultater sammen, tager udfordringer op og har en spændende og udfordrende hverdag med mange interessante opgaver.

Vi tager ansvar for egen og andres trivsel i afdelingen og efterlever koncernens værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Med udgangspunkt i en helhedsorienteret, værdiskabende og lønsom tankegang prioriterer vi et godt samarbejde, teamudvikling og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en kunderådgiver, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.