Kunderådgiver med fokus på ladestander kunder

Kunne du tænke dig et job i en af Danmarks grønneste virksomheder, som lige nu udvider indenfor salg af ladestandere til privatforbrugere, så har du muligheden for at blive kunderådgiver hos Verdo.
Dit varemærke er tilfredse og loyale kunder, og du sætter en ære i både at kunne yde teknisk rådgivning og hjælpe kunderne frem til det rigtige produkt.

Opgaverne
Du kommer til at beskæftige dig med telefonisk salg og rådgivning af vores ladestander koncept – charge.dk

Du får chancen for at være med til at gøre vores kundeservice indenfor ladestandere til Danmarks bedste. Vi arbejder målrettet på at højne det faglige niveau, så den enkelte kunde får en unik og enestående oplevelse i mødet med Verdo. Du skal ligeledes sikre at vores øvrige kunderådgivere bliver klædt på til at kunne svare på almindelige spørgsmål vedrørende ladestandere

Du vil i starten være placeret i Verdo Teknik, for at sikre grundig oplæring.

Som kunderådgiver i Verdo bliver du en del af et stærkt fagligt team, der sikrer den daglige håndtering af indkomne kald, mails og chat fra privatkunder og erhvervskunder til alle Verdos 6 divisioner. Teamet er Verdos ansigt udadtil, og derfor har vi høje krav til den service, der leveres fra teamet.

Hvem er du?
Du har gode kommunikationsevner, er tillidsskabende og har et godt humør. Du sætter en personlig ære i at give kunden den optimale oplevelse hver gang. Du er ansvarsbevidst, effektiv og udadvendt. Desuden skal du kunne arbejde selvstændigt og være en teamplayer på samme tid.

Det er afgørende, at du har flair for at tilegne dig teknisk viden, og at du kan formidle denne viden så vores kunder forstår det. Du skal være en erfaren IT bruger, og have en relevant uddannelse indenfor administration og/eller teknologiområdet.

Vi kan tilbyde
Du får et job i en virksomhed, som sætter bæredygtighed og det at gøre en forskel indenfor grøn energi højt.

Hos Verdo har vi et uformelt, positivt og involverende miljø. Vi fokuserer på trivsel, og at vi alle vokser sammen med Verdo – og så er vi ambitiøse og forretningsorienterede.

Vi er en virksomhed, hvor der både er plads til personlig udvikling og mulighed for at præge udviklingen.

Vi kan ud over en fornuftig lønpakke tilbyde dig en virksomhed med personalegoder som kantineordning, sundhedssikring, indkøbsordning og nogle fælles sociale aktiviteter på tværs af organisationen.
                                                                                                  
Sådan søger du
Du klikker på ansøg-knappen og vedhæfter ansøgning, CV og relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation. Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke.
Har du spørgsmål til jobbet, så tøv endelig ikke med at tage fat i afdelingsleder Niels Klitgaard Borregaard Andersen på mobil 30731930.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.