Kunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund - til Eurofins Vitamin kompetencecenter

Eurofins Vitamin Testing, Denmark A/S er et verdensførende globalt kompetencecenter, der analyserer vitaminer og aminosyrer. Vi servicerer fødevare, foder og pet food industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores internationale Eurofins partnere ved at tilbyde kemiske analyser, validerings- og udviklingsprojekter samt rådgivning indenfor valg af forskellige analytiske parametre og metoder.

Jobbeskrivelse
Som kunderådgiver er du og dine kolleger kundernes kontaktpunkt, hvor den primære opgave består i at yde professionel og effektiv kundesupport, samt rådgivning af højeste kvalitet.

Som kunderådgiver er du bindeleddet mellem laboratoriet og vores internationale kolleger. Derfor vil en stor del af din hverdag bestå af flg. opgaver:

 • Behandling af kundeforespørgsler på telefon og mail
 • Rådgivning, vejledning og undervisning samt udvikling af både fagligt indhold og grafisk materiale til formidling
 • Validering af analyseresultater
 • Håndtering af reklamationer 
 • Opfølgning på leveringstider
 • Deltagelse i møder og evt. audits med vores internationale kollegaer

 

Som naturvidenskabelig kunderådgiver hos Eurofins Vitamin Testing A/S, bliver du en del af et kompetent team, hvor kvalitet og effektivitet vægtes højt. Vi lægger vægt på det sociale sammenhold i teamet og fokusere på vidensdeling, samarbejde og sparring omkring komplekse opgaver.    

Har du nogle års erfaring fra arbejdsmarkedet eller er du nyuddannet, så er dette stillingen for dig, som gerne vil udvikles både fagligt og personligt.

 

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse, eksempelvis ingeniør, kemiker eller lignende
 • Du har nogle års erfaring på arbejdsmarkedet eller du er nyuddannet
 • Du har flair for IT og informationssystemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk ubesværet

Desuden er det et plus, men ikke et krav

 • Hvis du kan tysk og/eller fransk
 • Har erfaring inden for foder- og fødevarer
 • Har erfaring med kundesupport eller kundeservice

 

Personlige kompetencer

 • Du er lærenem, videbegærlig og god til at sætte dig ind i nyt stof, som du evner at formidle til alle typer af mennesker, både mundtligt og skriftligt
 • Du er serviceminded, forstår at sætte kunden i fokus og leverer service med et smil, selv når der er travlt
 • Du har et godt overblik og trives i en tempofyldt hverdag, hvor effektivitet og kvalitetsbevidsthed vægtes højt
 • Du arbejder struktureret, systematisk og detaljeorienteret
 • Du har en udadvendt personlighed og motiveres af at gøre en forskel og løse udfordringer

 

Yderligere oplysninger

Arbejdstid 
37 timer som primært placeres i hverdagene i tidrummet 6-18. Der vil forekomme arbejde i weekender og på helligdage.

Arbejdssted
Eurofins Vitamin Testing A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen. Der kan forekomme enkelte rejsedage.

Tiltrædelse
Snarest muligt og senest d. 01-02-2021

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Commercial Manager Mette Ladegaard Baltzer på tlf. +45 26 86 42 71.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "jeg er interesseret". Vi rekrutterer løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så vent ikke med at ansøge.

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 50.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kan du skabe unikke kundeoplevelser, så er du måske vores nye kunderådgiver til Frøs Sparekasse i Aabenraa

Frøs Sparekasse

Rødding
I forbindelse med et generationsskifte i filialen søger vi efter en kunderådgiver. Vi søger en dygtig kunderådgiver, som brænder for at være tæt på kunderne med professionel rådgivning og skabe relationer til nye attraktive kunder. Du skaber rammern...
Indrykket:9. december 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kan du skabe unikke kundeoplevelser, så er du måske vores nye kunderådgiver til Frøs Sparekasse i Aabenraa

Frøs Sparekasse

Rødding
I forbindelse med et generationsskifte i filialen søger vi efter en kunderådgiver. Vi søger en dygtig kunderådgiver, som brænder for at være tæt på kunderne med professionel rådgivning og skabe relationer til nye attraktive kunder. Du skaber rammern...
Indrykket:9. december 2020