Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunderådgiver til Industriens Pensions i København K (MULIGHED FOR HURTIG OPSTART)

Jnr. 143734

Brænder du for at yde en helt ekstraordinær serviceoplevelse, og vil du være med til at gøre pension nærværende og let at forstå for medlemmerne? Så kan det være dig vi søger.

 

 

Jobbet

For Industriens Pension søger vi en empatisk, serviceminded og forandringsvillig kunderådgiver med kendskab til helbredsvurderinger.

Som kunderådgiver hos Industriens Pension bliver det din fornemmeste opgave at rådgive og vejlede medlemmerne i spørgsmål indenfor det helbredsmæssige område, herunder behandle ansøgninger om udbetaling af tab af erhvervsevne og visse kritiske sygdomme. Du vil i jobbet skulle yde en helt ekstraordinær service for det enkelte medlem – både via telefon og på skrift. Det bliver dit ansvar at indhente og selvstændigt vurdere de relevante helbredsoplysninger, for herefter at afgøre den enkelte sag i overensstemmelse med eksisterende forretningsgange, forsikringsbetingelser og servicekoncept.

Udover at rådgive og vejlede medlemmerne i deres spørgsmål indenfor det helbredsmæssige område, vil du som kunderådgiver også få til opgave at bistå medlemmerne i spørgsmål om deres pensionsordning. Din opgave bliver i denne henseende at yde en professionel telefonisk rådgivning om pension og forsikring, og du får ansvaret for at følge dine sager helt til dørs. Hvis du på forhånd ikke har erfaring med dette, vil Industriens Pension sikre, at du modtager den rette oplæring og uddannelse.

Det er essentielt, at du kan se dig selv rådgive og vejlede medlemmerne både i spørgsmål indenfor det helbredsmæssige område og i spørgsmål vedrørende pension.

Dine primære arbejdsopgaver som kunderådgiver med kendskab til helbredsvurderinger vil være at:

  • Yde telefonisk rådgivning i spørgsmål vedrørende pension og helbred.
  • Indhente og selvstændigt vurdere de nødvendige helbredsoplysninger
  • Behandle, vurdere og afgøre medlemmernes ansøgninger hurtigt og korrekt

Du bliver i stillingen hos Industriens Pension en del af en afdeling med i alt 50 medarbejdere. Afdelingen er karakteriseret af en omstillingsparat mentalitet og en udpræget ”alle hjælper alle kultur”. Du vil i det daglige få en afvekslende og udfordrende hverdag, der præges af et fælles ønske om at nå i mål med de eksisterende arbejdsopgaver.

Din profil

Du kan både have konkret erfaring med helbredsvurderinger og sagsbehandling heraf, eller du kan være nyuddannet. Vi lægger størst vægt på dit engagement, din lyst til at lære nyt og din evne til at yde en ekstraordinær serviceoplevelse. Har du tidligere arbejdet som socialrådgiver, sagsbehandler eller skadesbehandler betragtes dette som en fordel. Da ca. halvdelen af jobbet består i at yde telefonisk rådgivning forestiller vi os ligeledes, at du formår at målrette din mundtlige kommunikation til det enkelte medlem.

Derudover er det kendetegnende for dig, at du:

  • Besidder gode kommunikative egenskaber og sætter en ære i at yde en god service
  • Tager ansvar og formår at give en hjælpende hånd
  • Er forandringsvillig

Vi tilbyder

Industriens Pension har en eksklusiv lokation i hjertet af København lige på Nørre Farimagsgade med nem adgang til offentlig transport.

Industriens Pension værner om det gode arbejdsmiljø og tilbyder både sundhedsforsikring, DSB erhvervsordning, massageordning, frokostordning og frugtordning. Virksomheden er kendetegnet ved en åben kultur, hvor sammenhold og fællesskab vægtes højt. Det sociale sammenhold på arbejdspladsen prioriteres f.eks. i form af vinklub, afholdelse af både sommerfest, julefrokost, DHL-løb o.a.

Opstart er hurtigst muligt og vi indkalder til samtaler løbende – så søg hellere i dag end i morgen.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en attraktiv lønpakke

Arbejdstiderne hos Industriens Pension er i tidsrummet fra 07.45-18:00, og der er fixtid i tidsrummet fra 10:00-14:30 afhængig af vagtplanlægningen, hvor det forventes, at du er på kontoret.

Er du den rette?

Moment varetager rekrutteringsprocessen, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem os.

Vi anbefaler dig at ansøge hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.