Kunderådgivere til Odense

Kan du lide at have kundekontakt, og drives du af at være ”problemløser”, så har vi et spændende job med gode fremtidsmuligheder, som kunderådgiver i Odense.

Du får en stor berøringsflade med hele produktpaletten – Du vil modtage opkald fra kunder, som du vil supportere, sælge og rådgive til, samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet, og at kunden har følt sig godt behandlet.

Der er tale om stor organisation, hvor der er mulighed for at arbejde indenfor flere forskellige områder, afhængig af dine interesse og styrker.

Regningsservice

Hos regningsservice håndteres alle tænkelige spørgsmål i forbindelse med regninger til enten privat eller erhverv. Vi søger en profil der er løsningsorienteret og som er god til at bevare overblikket. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med kundekontakt på telefonen. Vi stiler efter en robust profil der har gode kommunikationsevner, som er empatisk og er god til at sætte sig ind i kundens situation og behov.

Supportafdelingen

Hos Supportafdelingen vil du skulle svare på mange forskellige spørgsmål indenfor hele produktpaletten. Du skal derfor være omstillingsparat og have en vilje til at løse kundernes problemer, uanset karakter. Du er imødekommende og smilende i telefonen, og du skal ikke være bange for at spørge efter ordren.

Vi har overhovedet ingen forventninger om, at du kender alle produkter og systemer. Du vil derfor få en grundig oplæring, ligesom du har teknisk support i baghånden, ved de mere vanskelige opgaver.

Du vil opleve at sidde i et dynamisk ungt miljø med masser af energi, engagerede kolleger – og ikke to dage der er ens. Dagligdagen krydres med sjove interne konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde fede præmier – alle konkurrencer er ikke nødvendigvis salgsbaseret, så alle har mulighed for at deltage og vinde.

Arbejdstiden 37 timer om ugen i gennemsnit. Vagterne ligger i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 mandag til søndag inkl. helligdage. Der tilbydes en fast timeløn + provision og en lang række medarbejderfordele. Af hensyn til intern uddannelse og oplæring er det ikke muligt at afvikle ferie i de første 3 måneder af ansættelsen.

Dine arbejdsopgaver

 • Rådgivning og sparring over telefonen omkring kommunikationsløsninger.
 • Vejledning omkring tilkøbsprodukter i forhold til mersalg.
 • At bidrage med din indsats til at opretholde en professionel kundeservice på højt niveau.

Din Profil

 • Du sætter en ære i at levere et godt stykke fagligt arbejde.
 • Du er løsningsorienteret og kan sætte dig ind i kundernes behov.
 • Du kan tale med mange forskellige typer af mennesker.
 • Du evner at se mersalgsmuligheder, uden at oversælge.
 • Du kan lide når der er fart over feltet, konkurrencer og resultater der skal opnås.
 • Du kan IT på almindeligt brugerniveau efter nutidens standard
 • Taler og forstår dansk

Du tilbydes

 • Gode karrieremuligheder i en global virksomhed
 • En arbejdsplads med stærke værdier og hvor medarbejderne aktivt involveres i at skabe et godt arbejdsmiljø.

Lidt om rekrutteringsforløbet:

Vi behandler alle ansøgninger løbende og afholder samtaler med potentielle kandidater indtil vi har fundet det ønskede antal kandidater. Reagerer du hurtigt og sender din kortfattede ansøgning allerede i dag, så har du derfor gode muligheder for at komme i betragtning til ét af de eftertragtede jobs. Da der ikke er nogen endelig ansøgningsfrist vil stillingerne kun være tilgængelige så længe de er opslået på www.personalebørsen.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.