Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservice, bogholderi og projektmedarbejder søges!

 

M2 Trading Group ApS søger en dygtig, mødestabil og alsidig kollega til at varetage kundesupport, bogholderi samt diverse projektopgaver på vores portefølje af 9 skandinaviske webshops.


Opgaver og ansvar

Vi søger en detaljeorienteret og alsidig person, med stort kendskab til kundeservice og bogføring samt flair for IT.

Jobbets primære funktion er at:

? Yde kundesupport pr. mail og telefon (herunder behandle  ombytning og retursager) sammen med din anden kollega Jesper i kundeservice.

? Daglig/ugentlig bogføring inkl. betaling af regninger, afstemning af bank mv. sammen med din anden kollega Martin i regnskab.

? Projektarbejde så som prisovervågning mv. i forskellige systemer, sammen med de teams i udlandet, der har ansvar for dette.

Udover ovenstående vil du få mulighed for at komme ind på nye spændende områder. Dette er f.eks. at oprette stamdata og produkter i vores webshopsystem (json-filer), forfatte produkttekster, samt koordinere freelancere/oversættere.


Dig og dine nye kollegaer

Du vil indgå i et lille dynamisk team på fem (1 på barsel), hvor jargonen er afslappet og casual. Vi går ikke i skjorte og slips, men du må gerne.

Vi er alle positive, udadvendte og dybt motiverede - og det skal du også være. Derudover kræver din nye stilling, at du er detaljeorienteret, selvkørende, besidder gode dansk- og engelskkundskaber samt er god til IT.

Vi forventer, at du er mødestabil og kan håndtere, at have mange bolde i luften på én gang. Du skal trives i en lille virksomhed, med få kollegaer og fuld fart på.


Arbejdssted og tid

Arbejdstiden er som udgangspunkt 8-12. Jobbet er normeret til 20 timer om ugen, med mulighed for fuldtidsstilling på sigt.

Vi holder til på Agerhatten 16B i Odense, hvor vi har vores kontor. Det er her, du vil have din daglige gang i denne deltidsstilling.


Hvad kan vi tilbyde?

Du får en dagligdag, hvor du selv planlægger opgaver og disponere over din tid - i et sundt arbejdsmiljø, hvor tonen er afslappet.


Hvem er vi?

M2 Trading Group ejer og driver 9 webshops i Danmark, Sverige og Finland indenfor studieudstyr, festartikler, motorcykeludstyr samt plejemidler/værnemidler. Derudover er vi distributør på nogle brands i Europa samt arbejder tæt sammen med et hold udviklere i Ukraine.

Vores største webshops er studyshop.dk, motorcykelgrej.dk samt epitrade.dk.

Ansættelse og løn

Vi vil løbende afholde samtaler - så vi hurtigt kan finde den rette person til vores lille team. Opstart hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og frist

Ansøg allerede nu ved at sende en motiveret ansøgning samt CV til job@m2tg.dk

Sidste frist for modtagelse af ansøgning: 17. maj. 2021 kl 12:00

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.