Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservice-medarbejder med teknisk forståelse

Vi søger en ny kollega, som skal være en del af vores afdeling med service, support og reklamationsbehandling af vores produkter. 

Dine opgaver vil være at hjælpe kunderne med at finde den rette løsning og i samarbejde med produktion og servicemontørerne at få opgaven fuldført. Du vil være sagsbehandler/tovholder på sagen fra start til slut. Vi er kendt for at være villige til at gå langt for at få tilfredse kunder, og du har derfor stor indflydelse på løsningen og kundetilfredsheden.

Opgaverne håndteres via telefon samt i vores eget sagsbehandlingssystem.

Vi forventer at du er struktureret, og har en høj grad af ordenssans. Derudover kan du holde mange bolde i luften samtidig med, at du stadig er i stand til at yde service på et højt niveau.

Du indgår til daglig i et team med 3 andre ansatte, som også håndterer andre opgaver som f.eks. logistik opgaver. Dette betyder at i forbindelse med travlhed, ferier mm. kan du forvente at skulle udføre andre opgaver.

Vinduesgrossisten er et selskab i Skanva Group AS, der driver virksomheder med websalg i Danmark, Norge og Island. Vi leverer døre og vinduer i special mål og farver, efter vores kunders ønsker. Vinduesgrossisten ligger i Svenstrup syd for Aalborg – og selv om vi har travlt, er der højt til loftet og altid plads til et smil. Vi leverer vores varer fortrinsvis til private kunder.

Vores forventninger til dig:

  • Du har evt. erfaring indenfor internt salg, kundeservice, indkøb eller lignende, men vigtigst er, at du har lyst til at arbejde indenfor det nævnte arbejdsområde
  • Teknisk erfaring fra branchen er en fordel
  • Erfaren IT-bruger, herunder Microsoft Office-pakken
  • Velformuleret og behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Udpræget struktureret/systematisk
  • Detaljeorienteret
  • Kan holde flere bolde i luften og har en positiv tilgang til arbejdsopgaverne
  • Serviceminded
  • Udadvendt

Der er tale om et spændende og afvekslende job, hvor du får rig mulighed for at videreudvikle dig både fagligt som personligt, og være en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor alle gør deres bedste for at skabe et miljø med plads til både seriøsitet, faglighed, sjov og spas. 

Stillingen som Kundeservice-medarbejder er en fuldtidsstilling, med fast arbejdsplads i Svenstrup. Start hurtigt muligt men vi venter også gerne på den rette.

Vi indkalder løbende til samtale, så send os allerede din ansøgning og CV, samt vores samtykkeerklæring i dag til:job@vinduesgrossisten.dk

 

Samtykke erklæring: Klik her for at hente den

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.