Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservicemedarbejder

Hos Lomax brænder vi for service i topklasse. Vi leder derfor efter dig, som vil være med til at sikre, at vores kunder får den allerbedste service, når de handler hos os. For at blive en del af vores kundeserviceteam skal du være serviceminded og, i netop denne stilling, kunne begå dig professionelt på både dansk og svensk.

Om stillingen
Dit primære ansvar bliver at yde den bedste service overfor vores kunder, både danske og svenske, på telefon og mail. Desuden skal du være bindeled mellem vores danske kundeserviceafdeling og vores nyopstartede svenske afdeling og være med til at sikre vidensdeling mellem afdelingerne.

Du bliver en del af vores salgsafdeling med mere end 40 medarbejdere fordelt på fem mindre teams.

Dine opgaver vil i øvrigt omfatte:

 • Opfølgning på ordrer der ikke er afsendt fra lager eller leverandør
 • Rådgivning og vejledning i forhold til kundernes køb
 • Håndtering af erstatningsordrer og returvarer
 • Monitorering af ordre-flows mellem vores systemer
 • Håndtering af kreditnota fra leverandører
 • Oplysning af bogholderiet om registrerede fejl, som danner grundlag for udarbejdelse af kvalitetsstatistik.  


Hvem er du?
Vi forventer, at du har erfaring med kundeservice fra et lignende job, at du er i stand til at håndtere oprørte kunder på en behagelig og respektfuld måde og at du formår at vende negative oplevelser til positive oplevelser for vores kunder. Du er dygtig til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på både dansk og svensk.

Vi ser desuden gerne, at du:

 • Tør tage beslutninger
 • Trives med at have en stor kontaktflade i hele organisationen
 • Har flair for at procesoptimering og ekstern kommunikation.

 

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

 • Du er serviceminded, udadvendt og god til at lytte. Du er god til at skabe kontakt til andre og sikrer, at alle kunder får det, som de forventer på baggrund af en god behovsafdækning.
 • Du er overbevisende, positiv og behagelig. Man kan mærke dit smil og din troværdighed gennem telefonen, og du er entusiastisk og udviser naturlig respekt for andre mennesker.
 • Du er ihærdig, struktureret og omhyggelig. Du gør dig umage med dine opgaver og bliver ved, indtil de er løst. Du forstår at strukturere din tid og overholder altid deadlines.

Vi tilbyder
Når du starter hos os, kommer du gennem et grundigt introduktionsforløb, hvor du kommer rundt i hele virksomheden og bliver præsenteret for hver enkelt afdeling, så du ved, hvordan vi er organiseret, og hvem der laver hvad.
Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt mere end 140 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.
Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Praktiske detaljer
Der er tale om en fast fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Frederikssund.
Kunne du tænke dig at være en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte CSO, Morten Green på telefon 25 27 53 85 eller HR-koordinator, Nicolai Sand på telefon 41 20 98 04. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?
Lomax har eksisteret siden 1962 og har udviklet sig fra at være en traditionel katalogforretning til i dag at være en moderne internetbaseret virksomhed med dag til dag-levering. Lomax er i dag Danmarks største online totalleverandører til dansk erhvervsliv. Lomax leverer et bredt sortiment inden for kontorartikler, elektronik, møbler, lagerudstyr, køkken, catering & rengøring og har et stærkt voksende varesortiment med mere end 35.000 varenumre.
Vi er i dag mere end 160 medarbejdere og har i mange år haft høj vækst. Hos Lomax er vi ambitiøse og søger konstant at blive bedre til det, vi gør. Vores mål er at blive en af landets dygtigste e-handelsvirksomheder.
Du kan se mere om Lomax på www.lomax.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.