Gem job

Kundeservicemedarbejder

Kundeservicemedarbejder søges

Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.

Indtast mailadresse

Indtast en gyldig mailadresse

Jeg giver mit samtykke til, at Garuda og virksomheden/organisationen, jeg søger ansættelse hos, indsamler og registrerer de personoplysninger, jeg afgiver. Klik her for at læse samtykkeerklæringen.

Dette felt er påkrævet.

Hvis du allerede er oprettet som ansøger til stillingen, kan du logge direkte ind her.

Samtykkeerklæring

Dataansvarlig

APCOA PARKING Danmark A/S

Databehandler

GarudaVoldbjergvej 14, 2.sal8240 Risskovsupport@garuda.dk+45 87 46 86 00

Oplysning om indsamling af dine personoplysninger:

Ved udfyldelse af spørgeskemaet indhentes oplysninger om dit navn, e-mail, køn, CV og ansøgning.

Vi behandler de personoplysninger, du har afgivet i dette spørgeskema. Derefter indhenter og behandler vi eventuelt yderligere oplysninger om dine arbejdsevner fra referencer og sociale medier med henblik på en vurdering af dine kompetencer og erfaringer i relation til den pågældende stilling. På grundlag af alle disse oplysninger udarbejder vi en profil, som vi registrerer og opbevarer i en periode på 6 måneder.

Formålet med ovennævnte behandling af dine personoplysninger er en vurdering af dine kompetencer i forhold til det konkrete opslag hos virksomheden/organisationen, du har søgt ansættelse hos, samt i forhold til fremtidige stillinger.

Dine oplysninger i dette spørgeskema kan blive omfattet af en automatisk afgørelse, herunder profilering. Logikken bag denne afgørelse er brug af saglige kriterier, som gør det muligt at finde frem til de registrerede, som har de kompetencer, som søges til den pågældende stilling.

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Dit samtykke til de ovennævnte behandlinger af dine oplysninger kan til enhver tid tilbagekaldes med det resultat, at registreringen af oplysningerne slettes. Tilbagekaldelse kan ske ved henvendelse til den dataansvarlige.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i en periode på 6 måneder og derefter slettet.

Det er frivilligt at besvare de stillede spørgsmål, men undlader du at besvare spørgsmålene, bevirker det, at den dataansvarlige ikke vil være i stand til at vurdere din kompetence på den forudsatte måde.

Har du lyst til at være en del af Danmarks og Europas største parkeringsselskab? Er du serviceminded, administrativ stærk og generelt positivt indstillet?

Vi søger lige nu, en medarbejder til vores afdeling for Kundeservice. Afdelingen håndterer henvendelser i forbindelse med betalingsparkering og herunder især henvendelser fra vores kunder der anvender vores elektroniske betalingsløsninger. Du vil blive en del af et velfungerende team, der sidder på vores kontor i Vejle.

Du vil være hovedansvarlig for kundeservice/support af vores digitale løsninger, herunder vores E-charge koncept, hvor der vil være digital support. Dette sammen med vores digitale platform vil være dit hovedansvar. Opgaverne består af både mundtlig og skriftlig besvarelse af kundehenvendelser, samt en bred vifte af andre administrative opgaver.

Din profil Du har et stort personligt drive, du har tempo, og er ikke bare for at tage fat når der er travlt, samt at du tager ansvar for dine egne opgaver. Samtidig skal du have gode samarbejdsevner og ikke mindst et godt humør. Vi forventer, at du er serviceminded, fleksibel, meget grundig og indstillet på at løse de forskellige typer af opgaver effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover forventes det, at du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt.

Vi kan tilbyde ansættelse i en økonomisk sund virksomhed i vækst med ordnede ansættelsesforhold og gode udviklingsmuligheder, som en del af et succesfuldt team som stadig er i udvikling. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Koordinator Christina Wind på 51 39 07 17.

Tip en venAndre stillinger


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.