Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservicemedarbejder

Kundeservicemedarbejder til vores webshop og sociale medier

Sit’n Sleep A/S søger fuldtidsmedarbejder til vores kundeservice.

Profilen vi søger:

Som kundeservice -og SoMe medarbejder hos Sit’n Sleep A/S, vil dit primære ansvarsområde være, besvarelse af kundehenvendelser på vores chat og mail, samt Facebook og Instagram.

Din anden primære opgave vil være ordrehåndtering af vores webordrer. Her kræves det, at du mestrer god kommunikation både skriftligt og mundtligt, og dermed sikrer den gode kunderejse.

Der vil også være andre relaterede opgaver med fokus på vores online shop.

Vores kommende medarbejder:

Vi søger en medarbejder som arbejder godt selvstændigt, og som er glad for at tage ansvar, og er villig til at give det ekstra som kræves i pressede situationer, for at holde styr på egne opgaver.

Vi søger en medarbejder som har talent for at give den absolut bedste kundeservice. En der kan sætte sig ind i kundens behov, og sørge for at vores kunden får en positiv og personlig service.

Om os:

Sit’n Sleep A/S er en mellemstor virksomhed med 6 møbelhuse, med 40 fastansatte medarbejdere, i et dynamisk team. Vores virksomhed lever af at sælge spændende møbler og interiør direkte til forbrugeren i hele Danmark.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job, på en dynamisk arbejdsplads i vækst, hvor du får ansvar for dine egne opgaver i samarbejde med dygtige kollegaer.


Se mere på vores ansøgersite: https://sitnsleep.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.