Kundeservicemedarbejder - København

PersonaleBørsen søger for H.W. Larsen A/S en salgsorienteret og serviceminded kundeservicemedarbejder

For vores kunde H.W. Larsen søger vi en salgsorienteret og serviceminded kundeservicemedarbejder, der brænder for at give kunderne en suveræn oplevelse, så de slet ikke kan vente på at komme igen.

Du trives i et miljø med højt tempo, smil, positiv energi og ikke mindst passion for mad.

Du vil komme til at indgå i et mindre team, der i dag servicerer det danske og svenske hotel, restaurant/café og kantine marked samt en masse fantastiske privatkunder.

Din primære opgave

Som kundeservicemedarbejder hos H. W. Larsen skaber du venskaber. Det handler om at skabe relationer og sikre, at kunderne oplever alle de muligheder der er for at handle, når de ringer ind.

Dine opgaver og ansvarsområder vil være alsidige og blandt andet indeholde:

  • Svare indgående kald og mails. Både fra privat- og erhvervskunder

  • Ordreindtastning

  • Kunderådgivning

  • Agere salgskonsulenternes, butikkernes og lagerets forlængede arm på kontoret.

Endvidere vil du blive ansvarlig for udvalgte kunder i Sverige. I tæt samarbejde med kundeservicechefen og den landeansvarlig for Sverige, vil du være med til at udvikle samarbejdet med disse kunder yderligere.

Kandidaten

Den ideelle kandidat har nogle års erfaring fra lignede stilling, hvor man har opbygget stærke kompetencer indenfor kunderådgivning, - salg og -service. Du kan begå dig på svensk, og du evner at supportere kunderne i samspil med dine kolleger.

Derudover er du:

  • i besiddelse af et godt overblik og robust når tingene går stærkt

  • struktureret, løsningsorienteret og vant til at arbejde med en bred berøringsflade

  • mødestabil

  • velbevandret i C5

  • positiv og energisk når du taler med dine kunder i telefonen.

Endvidere er du ambitiøs og ønsker at være med til at gøre en forskel for virksomhedens kunder og dine kollegaer. Har du branchekendskab og/eller er du passioneret indenfor mad og suverænt køkkengrej, er det absolut en fordel.

Virksomheden tilbyder

Jobbet der tilbydes er et alsidigt og udfordrende job i et uhøjtideligt og dynamisk miljø. Bag dig får du et fagligt stærkt og professionelt team med mange års brancheerfaring.

Løn

Løn aftales individuelt efter kvalifikationer, inkl. pension og sundhedsforsikring.

Du ansættes på funktionær vilkår.

Tiltrædelse

Snarest, men afventer den rette kandidat.

Sprog

Dansk og svensk flydende.

Virksomheden

H.W.Larsen A/S har siden 1934 været synonym med knivskarpt køkkenudstyr. Vores mission er at være blandt de mest seriøse udbydere af professionelt køkkenudstyr i Danmark. Vi ønsker at vores kunder oplever os som et aktivt, frisk pust i deres hverdag; samt et sted hvor man får hvad man forventer og gerne lidt til.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kundeservicemedarbejder Studiemedhjælper

NETTOPOWER ApS

Kan du levere en femstjernet kundeservice og trives du med ansvar? Så har vi jobbet til dig! Vi er et mindre energiselskab med base i Aarhus C. Hver dag udfordrer vi de store spillere i branchen ved at levere billig el til hele Danmark. En af vores ...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Petworld søger en svensktalende administrativ kundesupporter til vores webshop i Højbjerg

PW NET K/S

Vil du have relevant indsigt i, hvordan en webshop drives, og trives du med spændende og varierende arbejdsopgaver i en travl hverdag? Så er det måske dig, Petworld mangler! Jobbet indebærer Du vil som administrativ kundesupporter hjælpe med den dag...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Kundeservicemedarbejder - løntilskud

JYLLANDS-POSTEN A/S

Inden du søger dette job, skal du undersøge, om du er berettiget til at få et job med løntilskud. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit lokale jobcenter. Hvis du er blevet henvist til en af jobcentrets samarbejdspartnere, er det dem, du skal spør...
Indrykket:12. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Kundservicemedarbetare - Köpenhamn

PersonaleBørsen

Aarhus
PersonaleBørsen s ker f r H.W. Larsen A S r kning en s ljorienterad och serviceinriktad kundservicemedarbetare Till vår kund H.W. Larsen s ker vi en s ljorienterad och serviceinriktad kundservicemedarbetare som brinner f r att ge kunderna en så suve...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. maj 2018

Snakker du norsk? Vil du arbejde med kundeservice og e-commerce i Skandinaviens bedste SkiShop

EPORTALER ApS

Forestil dig titusindvis af de lækreste stykker tøj og udstyr til skiferien, 100.000-vis af glade nordmænd der skal på verdens bedste ferie, men mangler grej. Er du klar til at hjælpe og rådgive dem i et af Skandinaviens største udvalg?Vi har drevet...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018