Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservicemedarbejder søges til smukke Amsterdam - Relocation hjælp

Vil du være en del af en fantastisk virksomhedskultur med kollegaer fra hele verden? Vil du opleve en ny fantastisk by, hvor du har mulighed for at udforske byens smukke seværdigheder?

Amsterdam byder på uendelige mange muligheder, hvad enten du er til kultur, vilde byture eller magiske kulinariske oplevelser.

Byens vartegn er vindmøller og tulipaner foruden de velkendte kanaler, som snor sig gennem størstedelen af byens centrum. Hvilket gør en kanalrundfart til en af de oplagte måder at udforske byen.

Vil du derimod helst holde dig på land, er det anbefalesværdigt at investere i en cykel og blende ind med de lokale. Amsterdam er formentlig det eneste sted i verden, hvor de er større cykelentusiaster end vi er i Danmark.

Er du en foodie, med andre ord en person, som elsker mad i alle dets afskygninger, byder byen på et sandt kulinarisk Mekka. Byen består af en lang række tilflyttere, hvilket i høj grad har påvirket madscenen, hvor du kan finde en række af spændende fusionskøkkener. Byen tilbyder noget for enhver smag, uanset om du er til pompøse salatbarer, tre stjernet michelin anretninger eller en greasy burger. Såfremt det sidste er tilfældet kan du med fordel tage et smut forbi the Burgerbar en sand klassiker: https://www.burgerbar.nl/

Information omkring firmaet:

Firmaet er en international spiller inden for kundeservice og teknisk support og har på verdensplan mere end 230.000 medarbejdere, hvilket gør det til en perfekt mulighed for folk som enten vil gøre en international karriere eller har behov for at opleve verden uden for Danmarks trygge rammer.

Kontoret i Amsterdam består af 900 af kollegaer fra hele verden. Hvilket ligeledes gør det til et perfekt sted at tage din karriere til det næste skridt.

Jobbet:

  • Du vil være første kontakt med firmaets kunder og dermed den vigtigste person i hele teamet
  • Du vil være behjælpelige med løsninger af tekniske problemstillinger for kunder pr. telefon og mail
  • Opfølgning på personlig samt teamorienteret målsætninger

Vi søger:

  • En person med passion for god kundeservice, som elsker at hjælpe andre.
  • Kan snakke og skrive Dansk, samt besidder engelsk på minimum samtaleniveau
  • Fleksibel i forhold til arbejdstider
  • Open-minded som elsker at lære nye ting

Det her er en perfekt mulighed for dig, som ønsker at tage dit liv og din karriere til udlandet. Få nye muligheder, skabe internationale bekendtskaber samt opleve noget nyt.

Kontakt Lasse idag for mere information på email: lb@jobsqd.com han hjælper med at besvare alle spørgsmål du kunne have og hjælper også med at klargøre dig på ansøgnings processen. Det er helt gratis, så tag fat i ham og få en snak! 

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.