Kundeservicemedarbejder til Dating.dk

Danmarks bedste datingsite Dating.dk søger en smilende, positiv og energisk kundeservicemedarbejder til en deltidsstilling i et barselsvikariat med en forventet varighed på mindst 8 måneder.

Dating.dk er en del af Freeway koncernen og er beliggende i Viborg. Du vil indgå i vores nuværende support-team på 2-3 medarbejdere, og det vil blive din fornemmeste opgave, at skabe en god dialog med kunderne og tilbyde dem en unik support.

Dine primære arbejdsopgaver består af både online kundeservice, såvel som telefonkundeservice for Dating.dk og i visse situationer andre af koncernens sites.

Vi forventer, at du er service- eller kontoruddannet eller blot har talent for at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Det vil være et ekstra plus, hvis du har erfaring med kundeservice/-support fra et andet job.

Du skal være velformuleret - både på skrift og i tale - og gerne på både dansk og engelsk. Du skal være fortrolig med anvendelsen af IT, da det bliver en naturlig del af din hverdag.

Som person skal du være pligtopfyldende, arbejde systematisk og have nemt til et smil.

Du kommer til en af de mest spændende og dynamiske virksomheder i Danmark, synes vi. Du får en enestående mulighed for, at være en del af teamet bag nogle af Danmarks mest berømte og succesfulde sites og være med til at bidrage til videreudviklingen.

Vi tilbyder et job med mange spændende udfordringer og som er karakteriseret ved frihed under ansvar, samt en løn efter kvalifikationer.

Den samlede arbejdstid ligger gennemsnitligt på 30 timer ugentligt og fordeler sig således: Kl. 9.30-16 mandag, kl. 10.30-16 tirsdag-torsdag samt kl. 10.30-15 fredag. Derudover skal der arbejdes ialt 10 timer hver anden weekend hjemmefra med skriftlige kundehenvendelser på et ikke fastlagt tidspunkt (aftales ved ansættelse). 

Der kan forekomme dage, hvor det kan være nødvendigt at du møder tidligere (Ved sygdom og ferie).

Tiltrædelse d. 26. marts 2018.

Send din ansøgning og dit CV via e-mail til kundeservicechef Lone Baltser Jønsson på lone@freeway.dk eller ansøg via jobs.dk.

Husk at mæke din e-mail Kundesupport. Der holdes løbende samtaler, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt, for at være sikker på at komme i betragtning.

Om Freeway: Freeway-koncernen består fortrinsvis af hjemmeside-baserede virksomheder og er mest kendt for Dating.dk, Lejebolig.dk, Arto.dk, Spigo.dk, Plusbog.dk, Studieportalen.dk, Avisen.dk, m.fl.

Koncernen er kendetegnet ved en ung gennemsnitsalder, en flad og dynamisk organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Se mere på www.freeway.dk

 


Klik her for at søge jobbet Klik her for at anvende hint

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Customer Service Consultant

Vikan AS

Customer-focused professional - Fluent in German and Danish - Based in Skive or Copenhagen Being part of our global Customer Service Team, you will work closely with colleagues in customer service, sales and marketing, taking care of both front and ...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Medspiller til serviceteamet i en innovativ IT & service virksomhed

dukaPC A/S

Duka, Søften Har du ambitioner om en stilling, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kunden er i højeste fokus? Hos Duka synes vi at teknologi er fantastisk og gør hverdagen lett...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

It-supporter

ZITCOM A/S

Har du lyst til at rådgive og hjælpe kunderne i n af Danmarks førende hostingvirksomheder? Så er denne stilling måske noget for dig. Med 140 medarbejdere og mere end 175.000 kunder er Zitcom A S n af landets førende hosting- og cloudleverandører for...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

SERVICE SUPPORTER

Elgaard Mancom

Favrskov
Industri- og specialkraner, Nibe Teknisk support og reklamationshåndtering Med reference til servicechefen og i tæt samarbejde med den tekniske service koordinator besvarer du henvendelser fra kunder og montører via telefonen. Du afdækker kundens be...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Kundeservicemedarbejder til webshop

MELCOM A/S

Odder
Brænder du for kundeservice og kommunikation, og er du klar til at blive specialist indenfor espressomaskiner, kaffe og tilbehør? Rigtig Kaffe søger en knivskarp kundeservicemedarbejder til vores webshop i Skanderborg. Rigtig Kaffe søger en kundeser...