Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundeservicemedarbejdere til Nordsjælland

Brænder du for kundeservice? Elsker du at hjælpe og guide kunderne, så de får svar på deres spørgsmål? Så meld dig ind i vores kundeservicekorps.

 

Jobbet:

Du har nu muligheden for at melde dig ind i vores nye korps af kundeservicemedarbejdere, som skal hjælpe vores kunder. De har ofte et behov for hurtig opstart i vikariater, hvor korpsets medlemmer hurtigt kan hjælpe. Der er tale om virksomheder med radius indenfor ca. 40 km fra København.
Der er ofte tale om vikariater af varierende længde, så hvad enten du er klar på hurtige penge, eller et længerevarende vikariat – så er korpset noget for dig.

Dine opgaver:

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være at håndtere indgående og udgående kald, samt besvarelse af skriftlige henvendelser. Du skal udføre sublim kundeservice og rådgive kunderne bedst muligt.

Bliv en del af korpset

Det vigtigste for os, at du er passioneret ift. det, som du gør i dit daglige arbejde, og at du tager ansvar for at drive tingene fremad.

For at blive en del af korpset skal du have erfaring med kundeservice; hvad enten det er over telefonen eller fra butiksverdenen. For du motiveres af glæden ved at hjælpe kunderne.

Derudover forventer vi, at du:

  • har stærke kommunikative evner i dansk og engelsk og kan formulere dig både mundtligt og skriftligt.
  • har et stort servicegen.
  • er god til at navigere i mange systemer.
  • trives i et til tider hektisk miljø.

 Det praktiske

Vi kontakter kandidater løbende, og afholder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning. Når du er en del af korpset vil du blive kontaktet med jobtilbud, når vi får opgaver ind.


Husk at korpset primært vil få opgaver ca. 40 km fra København.  

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.