Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundesupporter til it-virksomhed

HR-ON er en førende dansk udbyder af en cloudbaseret løsning for HR- og rekrutteringsopgaver. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle headhuntere. I lyset af den succes HR-ON har med to Børsen Gazelle-statuetter og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer innovative løsninger med base i Odense samt kontorer i Aarhus og København. Vil du være med?

Da en af vores dygtige kundesupporter går på barsel, ønsker vi at styrke vores team med en serviceminded supporter med solide it-kundskaber, stærke ledelses- og kommunikationskompetencer samt lyst til at hjælpe vores kunder via daglig e-mail- og telefonsupport.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en it-faglig baggrund, fx som webintegrator, multimediedesigner, webudvikler, datamatiker, cand.it., virksomhedskommunikation eller lignende.

  • Har stærke kommunikative komptencer. Er udadvendt, serviceminded og kan lide den daglige kontakt med mange forskellige kunder.

  • Har god forståelse for arbejds- og forretningsgange i en virksomhed, gerne nogle års erfaring fra en SMV eller en større offentlig eller privat organisation/virksomhed.

  • Kan bevare overblikket og holde mange bolde i luften.

  • Kan strukturere og omsætte de mange tilbagemeldinger fra kunder til fælles løsninger, der kan forbedre vores produkter.

  • Kan styre kundehenvendelserne i vores ticketsystem, således at alle kunder får rettidig respons.

  • Kan formidle kundernens henvendelser til udviklingsteamet og andre interessenter og sikrer, at opgaverne er forstået, og at de bliver løst til tiden.

Som person er du målrettet og struktureret i din tilgang til dit arbejde. Du er god til kommunikation og har en naturlig evne og lyst til at systematisere, lede og koordinere. Faglig ballast i forhold til projektledelse og kommunikation, fx via din uddannelse og/eller tidligere erfaringer, er en fordel.

Hvorfor vælge HR-ON?

Vi er et mangfoldigt team på omkring 40 medarbejdere, der udvikler innovative HR-løsninger fra hovedkontoret i hjertet af Danmark, oven over togskinnerne ved Odense Banegård, samt kontorer i Aarhus og København. Vi arbejder med softwareudvikling, kundesupport, salg, marketing og kommunikation med afsæt i en bred vifte af erfaringer og tidligere beskæftigelser, der tæller lige fra fårehyrde og folkeskolelærer til fodboldspiller og open source pioneér.

Du vil opleve en høj grad af selvstændighed og mulighed for at få direkte indflydelse. Vi har et dynamisk, rummeligt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor vi prioriterer trivsel og en fornuftig “work-life-balance” med fleksibilitet i forhold til arbejdstid , hjemmearbejde mv.. Pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness-medlemskab og frokostordning er nogle af de mange medarbejdergoder, der følger med at arbejde hos HR-ON.

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Du er velkommen til at kontakte CEO Ali E. Cevik på tlf. 71990765 eller kommunikationsdirektør Rasmus Festersen på tlf. 77770004, hvis du har spørgsmål.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.