Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundesupporter til Tech


 

Vil du være med til at supportere vores kunder gennem serviceopkald samt sikre en høj konvertering på vores batteriskifte, så søger Verisure A/S lige nu en Operatør med gode formidlings- og overtalelsesevner.

Jobbet
Som vores nye kollega i teamet Customer Assistance, vil du indgå i et team hvis primære fokus er at sikre at vores kunder oplever en god service ved batteriskifte af deres alarmer. Teamet er meget resultatdrevet og har et konstant fokus på at forbedre arbejdsgange samt kundeoplevelsen. For at teamet kan være en succes, er det vigtigt at supportere kunden hurtigst muligt på bedste vis, således batterierne bliver skiftet inden for kort tid.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Levere first level support ved tekniske spørgsmål vedrørende vores alarmsystemer
  • Guide kunder i batteriskift af vores alarmsystemer
  • Opfølgning på kundens batteriskift
  • Batteribestilling
  • Ad hoc-opgaver
Stillingen er baseret på vores kontor i Glostrup. Din arbejdstid vil være planlagt i et vagtskema i tidsrummet mandag-fredag.
Du vil få en grundig onboarding og oplæring, samt løbende sparring og støtte fra dine kollegaer.

 

Din profil
Det vil være en fordel, hvis du har teknisk interesse og flair samt behersker IT. Samtidig er det vigtigt, at du trives med at levere førsteklasses kundeservice over telefonen og har fokus på at sikre den bedste kundeoplevelse. Det forudsætter derfor, at du besidder gode kommunikationsevner samt besidder en vis portion tålmodighed. Det er vigtigt at du er resultatorienteret og trives med at forbedre din performance. Teamet har månedlige målsætninger og KPIer som der forventes man trives med. Du trives med telefonen som dit væsentligste redskab, hvor dit kundefokus og din overbevisende stemme leveres med høj kundeservice, kvalitet og troværdighed, således at vores kunder kan se værdien i vores ydelser.

Du skal kunne fremvise en ren straffeattest.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores hovedkontor er placeret i Glostrup, hvor du vil have din daglige gang og herunder kan nyde godt af flere personalegoder såsom kantineordning og fitnessrum.

Er du den rette profil?
Hvis du mener, at du er den rette profil til jobbet, så send os gerne dit CV samt motiveret ansøgning via Søg stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Business Partner, Anne Sofie Frandsen på anne.s.frandsen@verisure.com.
Vi behandler løbende ansøgninger, og vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.