Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kundevendt supporter til leveranceorganisationen, Max Manus A/S (Aarhus)

Ønsker du en rolle som supporter i en solid IT-virksomhed med stabil vækst inden for Health Care området? Trives du med varierende arbejdsopgaver og kan du se dig selv i en rådgivende og supporterende rolle overfor tekniske og ikke-tekniske partnere og kunder? Læs videre og se hvad vi tilbyder…

Skandinaviens førende

Max Manus udvikler og skræddersyr talegenkendelses- og digitaldikteringsløsninger til sygehuse, privat- og specialpraktiserende læger og andre i Norge, Sverige og Danmark. Løsningen er Skandinaviens eneste professionelle talegenkendelsesløsning til sundhedssektoren, som fås på både dansk, norsk og svensk.

Max Manus Groups talegenkendelsesløsninger bliver i dag anvendt af mere end 8.900 læger og har over 20.000 brugere af digitale dikteringsløsninger.

Læs mere på www.maxmanus.dk.

Grundet øget travlhed søger vi nu en supporter til den danske afdeling i Risskov, Aarhus. Stillingen er nyoprettet.

Alsidig stilling med fokus på kundesupport

Stillingen dækker det danske marked, og du indgår i et team på ca. 10 medarbejdere i leveranceorganisationen.

Af konkrete ansvarsområder kan nævnes:

  • 1. og 2. level support til brugere og partnere via telefon, mail og web
  • Opbygning af dybt kendskab til alle Max Manus produkter og relaterede teknologier
  • Deltage i testaktiviteter i forbindelse med produkt-releases
  • Vedligeholdelse af vidensbank i forbindelse med supportsager
Idet supportopgaver kommer på telefon, mail og web, indebærer jobbet en høj grad af selvstændighed og proaktivitet i forhold til prioritering. Der er generelt få indkomne telefonopkald i løbet af dagen.

Hovedsageligt relaterer supportopgaverne sig til selve brugen af Max Manus produkter, og derfor vil du få et dybdegående kendskab til disse produkter over tid. Supportopgaver af dybere teknisk karakter varetages oftest af kundernes egne it-afdelinger eller tekniske kompetencer hos Max Manus.

Din profil

Først og fremmest søger vi en kandidat, som brænder for at kundedialog. Dernæst har du en interesse i at dygtiggøre dig inden for it-produkter og software, der bruges i en stor del af den danske sundhedssektor. Interessen for teknikken skal selvfølgelig være til stede, men disse kompetencer forventer vi, at du tilegner dig over tid.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være IT-supporter, IT-tekniker eller lignende, men vi bestemt ikke fastlåste i forhold til dette. Det vil være et plus, hvis du har et grundlæggende kendskab til Microsoft software og hardware infrastruktur, men det er vigtigere med en god værktøjskasse i service og formidling.

Dansk i skrift og tale på højt niveau er nødvendigt.

Personligt er du servicemindet og trives med både mundtlig og skriftlig kommunikation. Du er ansvarsbevidst og engageret i dit arbejde. Du er fagligt nysgerrig og trives med at blive udfordret af varierende arbejdsopgaver. Du trives i et miljø med fokus på samarbejde.

Max Manus tilbyder

En nyoprettet stilling med en afvekslende hverdag, hvor du får mulighed for indflydelse og for at sætte præg på dine arbejdsopgaver. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke bestående af fast løn, pension og diverse goder.

Arbejdspladsen er hos Max Manus A/S i Risskov, Aarhus. Stillingen er fuld tid og i dagtimerne.

I forbindelse med opstart sammensætter vi et introduktionsforløb, der er tilpasset dig.

For den rigtige kandidat vil der være god mulighed for karriere internt i Max Manus.

Søg nu!

Max Manus samarbejder med rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen på denne opgave. Kan du se dig selv som vores nye supporter så upload din ansøgning, CV og relevante bilag hurtigst muligt. Har du spørgsmål, kan du ringe til Nicholai Johannsen på +45 30 36 49 51 eller skrive til nj@wolterjohannsen.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.