Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig at gøre en forskel på et åbent sengeafsnit for patienter med debuterende psykoser?

Brænder du for at udvikle dig personligt og fagligt inden for psykiatrien, og vil du være med til at udvikle sygeplejen med respekt for patienten og dennes behov? På afsnit A1 på Psykiatrisk Center Amager hjælper vi patienter med debuterende psykoser, og vi leder lige nu efter en sygeplejerskekollega, der ligesom os brænder for at gøre en forskel for de psykisk sårbare. Vil du være vores nye kollega?


Hvem er vi? Vi er en god, solid og faglig stærk personalegruppe godt fordelt over alders- og faggrupper og med bred erfaring. Vi er et tværfagligt team bestående af plejepersonale, ergo- og fysioterapeut, læger, psykolog og socialrådgiver, der arbejder tæt sammen om at finde den bedste løsning og behandling for hver enkelt patient. Vi vægter afsnittets sociale kapital og det gode arbejdsmiljø højt.

Hos os vil du komme til at arbejde ud fra en sygeplejefaglig teoretisk referenceramme, der sikrer et højt fagligt niveau og daglige refleksioner over sygeplejen.

Vores vision er at møde det enkelte menneske med respekt for dennes værdier og perspektiv på egen situation.


Hverdagen og dine arbejdsopgaver på A1 Sammen med dine kolleger tager du på afsnit A1 imod patienter i aldersgruppen 18-35 år, der bliver indlagt på afsnittet til udredende og/eller stabiliserende forløb med henblik på at blive henvist til relevante ambulante tilbud.

Du bliver kontaktperson for 3-4 patienter og får i den forbindelse ansvaret for, i samarbejde med patienten og dine tværfaglige kolleger, at sammensætte et forløb, der tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov.

Vi arbejder helhedsorienteret med den psykiatriske sygepleje. En stor del af din hverdag bliver derfor samtale og observation med fokus på at afklare patienternes sociale, fysiske og psykiske udfordringer og behov. Din kerneopgave bliver i den forbindelse at planlægge, udføre og justere sygeplejen til patienter med komplekse psykiatriske sygeplejebehov, samt støtte og motivere dem til videre behandling.

Vi har en kognitiv tilgang til behandlingen og arbejder aktivt med at integrere kognitiv adfærdsterapi (KAT) i kulturen og arbejdsgangene på afsnittet – alle medarbejder har i 2020 været på kursus i KAT.


Vi tilbyder Du får en masse hjælpsomme og samarbejdende kolleger samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt indenfor et spændende subspeciale – debuterende psykoser.

En god start – Sammen med dig vil vi tilrettelægge et forløb, hvor vi bedst muligt klæder dig på til din funktion i afsnittet. Det betyder blandt andet en måneds introduktion med afsæt i dit kompetenceniveau, dertil vil du få en mentor, du kan sparre med om alt fra arbejdsgange til komplicerede patientforløb.

Er du ny i psykiatrien tilbyder vi kurset ” Godt på vej i psykiatrien”, som er et ti dages kursus fordelt over et halvt år, hvor du får et bredt netværk og introduceres til relevante psykiatriske emner.

Fokus på din udvikling – Med udgangspunkt i din erfaring og vores speciale sørger vi for, at du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og får nye redskaber i værktøjskassen. Du vil f.eks. blive uddannet i kognitiv adfærdsterapi i 2021.

Interesserer du dig for SP-udvikling eller klinisk vejledning, vil der også være mulighed for at få ekstra ansvar og opgaver inden for disse områder.


Vores forventninger til dig Det er vigtigt, at du er imødekommende, kan tale i et letforståeligt sprog, inviterer til den svære samtale og skaber et personligt rum for dine patienter, hvor aktivering og medinddragelse i behandlingen er i fokus. Derudover forventer vi, at du har;

  • fokus på at sætte patienten og de pårørende i centrum
  • gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
  • en positiv indstilling til arbejdet og ideer til udviklingen af sygeplejen
  • evne til at arbejde selvstændigt, konstruktivt og problemløsende
Psykiatrisk erfaring er at foretrække, men er ikke et krav. For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret sygeplejerske.


Løn- og ansættelsesforhold Du ansættes som sygeplejerske er i blandede vagter (fortrinsvist dag- og aftenvagter) med weekendvagt hver 3. weekend. Tiltrædelse per 1. november eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket på siden senest den 18. september 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Dalsager på 51409486.

Du kan også læse og høre mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Om Psykiatrisk Center Amager Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 250.000 borgere, og der forventes en yderligere befolkningstilvækst.

Centret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Der er 129 sengepladser fordelt på fem intensive og fire åbne sengeafsnit, samt et modtageafsnit og dertilhørende psykiatrisk akutmodtagelse. De åbne sengeafsnit er subspecialiserede i henholdsvis affektive lidelser, debuterende psykoser, skizofreni og rehabilitering samt ældrepsykiatri.

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier og til uddannelse af specialpsykologer.

Psykiatrisk Center Amager har siden 2011 arbejdet med LEAN som metode til at skabe en forbedringskultur.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.