Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne ledelse være noget for dig? Så er du måske vores nye assisterende afdelingssygeplejerske på Psykiatrisk Akutmodtagelse i Glostrup

Har du lyst til, i samarbejde med afdelingssygeplejersken, at få ansvaret for ledelse, drift og udvikling af sygeplejen i afsnittet? Vi søger en assisterende afdelingssygeplejerske, der sammen med afsnitsledelsen vil stå i spidsen for at udvikle Akutmodtagelsen.

På Akutmodtagelsen modtager vi patienter med alle psykiatriske lidelser og i alle aldersgrupper. Vi har en regionalfunktion for akutmodtagelse af børn og unge, denne patientgruppe udgør 1/3 af henvendelserne. Omkring denne patientgruppe har vi et tæt samarbejde med børneforvagten, der befinder sig i skadestuen. Vi har gennemsnitligt 25 henvendelser i løbet af en dag. Heraf tilbydes ca. 1/4 del af vores patienter en indlæggelse hos os, hvor de i gennemsnit er indlagte i 2-3 dage.Om jobbet og dine ansvarsområder Som assisterende afdelingssygeplejerske skal du i samarbejde med afdelingssygeplejersken varetage de ledelsesmæssige, koordinerende og pædagogiske funktioner, som er forbundet med det daglige arbejde.

Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt. Du bliver en central sparringspartner for ledelsen og får medansvaret for uddannelses- og udviklingsmæssige opgaver i afsnittet. Dertil står du for den daglige koordinering af afsnittets arbejdsopgaver og hjælper afdelingssygeplejersken med administrative opgaver samt med den systematiske kompetenceudvikling af personalet.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Du skal have det overordnede overblik over vores patientforløb, så du kan fordele medarbejderressourcerne bedst muligt
  • Du skal stå til rådighed ift. sparring og støtte til personalet ift. patientforløb og dagens opgaver
  • Du skal varetage funktionen som stedfortræder i afdelingssygeplejerskens fravær
  • Du skal deltage i jobsamtaler og stå for introduktionen af nye medarbejdere


Dig som leder Vi søger dig; der tager ansvar og er god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du er god til at lede andre, og er indstillet på at være en rollemodel for god klinisk praksis.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en anerkendende og respektfuld tilgang til kollegaer og patienter
  • udviser overblik, engagement og gennemslagskraft
  • har fokus på at fastholde og videreudvikle den faglige tilgang og indsats i teamet. I den forbindelse er du tydelig omkring forventninger og følger op, evaluerer og giver feedback
  • understøtter god trivsel og kommunikation i afsnittet og evner at igangsætte og motivere den enkelte såvel som hele afsnittet.
Din baggrund Du er autoriseret sygeplejerske, og har mindst to års psykiatrisk erfaring – du har muligvis specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje. Du er nysgerrig på en karriere indenfor ledelse, og har måske allerede erfaring med personaleledelse.Hvorfor skal du søge job hos os? I denne stilling får du mulighed for at lære ledelsesfaget at kende – du får rig mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og din ledelsesværktøjskasse. Alt afhængig af dine forudsætninger og din erfaring vil du modtage supervision og støtte fra afdelingssygeplejersken.

Derudover får du:

En hverdag præget af alsidighed. Hos os får du en alsidig arbejdsdag, der er præget af høj faglighed, spændende udfordringer og faglig sparring under gode arbejdsmiljømæssige rammer.

Mulighed for kontinuerlig faglig udvikling. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt gennem kurser og videreuddannelser. Vi prioriterer, og har fokus på vedligeholdelsestræning og uddannelse i forskellige deeskalerende principper. Du vil bl.a. komme på kurset ’Forebyggelse og håndtering af konflikter’. Vi tilbyder videreuddannelse bl.a. diplomuddannelsen i akutsygepleje.Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er i blandede vagter, som tilrettelægges efter ønsker og behov.

Ansættelse er efter gældende overenskomst og stillingen ønskes besat fra 1. marts 2021 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive assisterende afdelingssygeplejerske.

Søg via linket på siden senest den 21. januar 2021 - vi afholder samtaler løbende. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Trine Falther på 61618236.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.