KunstCafeen Blokhus søger kok.

KunstCafeen Blokhus søger kok, Cater eller smørrebrødsjomfru.

Vi er en rigtig hyggelig cafe med åbent hele året rundt. Især weekender, ferier og helligdage har vi rigtig travlt og nu hvor sommeren nærmer sig, søger vi flere fantastiske folk til vores team, der vil være med til at hjælpe os med at yde en fantastisk service over for vores mange gæster.

Der vil være mulighed for fastansættelse.

Vi forventer at du er/kan:

- Engageret og ansvarsbevidst

- kvalitetsbevidst og har ordenssans

- Er fleksibel i forhold til arbejdstid, da vi arbejder både dag, aften, weekender samt ferier og helligdage

- Erfaring med arbejde i køkken, delikatesse eller lignende

Vi kan tilbyde:

- Vores åbningstider i sommeren vil være i tidsrummet kl. 10-22 og vagterne vil typisk være på 8 til 10 timer af gangen

- Ofte mulighed for samkørsel mellem Aalborg/Blokhus

- Super gode kolleger i et godt arbejdsmiljø med et friskt ungt team af studerende og unge på sabbatår fra studierne, og hvor alle hjælper og respekterer hinanden.

Spørgsmål til stillingen kontakt Anita eller Hanne på tlf. 70231751.

Har ovennævnte fanget din interesse så send din ansøgning til:

hannekunstcafe@hotmail.com

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330013539Phoenix-737cb0db12019-04-30T00:00:00KunstCafeen Blokhus søger kok.

KunstCafeen Blokhus søger kok, Cater eller smørrebrødsjomfru.

Vi er en rigtig hyggelig cafe med åbent hele året rundt. Især weekender, ferier og helligdage har vi rigtig travlt og nu hvor sommeren nærmer sig, søger vi flere fantastiske folk til vores team, der vil være med til at hjælpe os med at yde en fantastisk service over for vores mange gæster.

Der vil være mulighed for fastansættelse.

Vi forventer at du er/kan:

- Engageret og ansvarsbevidst

- kvalitetsbevidst og har ordenssans

- Er fleksibel i forhold til arbejdstid, da vi arbejder både dag, aften, weekender samt ferier og helligdage

- Erfaring med arbejde i køkken, delikatesse eller lignende

Vi kan tilbyde:

- Vores åbningstider i sommeren vil være i tidsrummet kl. 10-22 og vagterne vil typisk være på 8 til 10 timer af gangen

- Ofte mulighed for samkørsel mellem Aalborg/Blokhus

- Super gode kolleger i et godt arbejdsmiljø med et friskt ungt team af studerende og unge på sabbatår fra studierne, og hvor alle hjælper og respekterer hinanden.

Spørgsmål til stillingen kontakt Anita eller Hanne på tlf. 70231751.

Har ovennævnte fanget din interesse så send din ansøgning til:

hannekunstcafe@hotmail.com

 

KunstCafeen Blokhus søger kok, Cater eller smørrebrødsjomfru. Vi er en rigtig hyggelig cafe med åbent hele året rundt. Især weekender, ferier og helligdage har vi rigtig travlt og nu hvor sommeren nærmer sig, søger vi flere fantastiske folk til vores team, der vil være med til at hjælpe os med at yde en fantastisk service over for vores mange gæster. Der vil være mulighed for fastansættelse. Vi forventer at du er kan: - Engageret og ansvarsbevidst - kvalitetsbevidst og har ordenssans - Er fleksibel i forhold til arbejdstid, da vi arbejder både dag, aften, weekender samt ferier og helligdage - Erfaring med arbejde i køkken, delikatesse eller lignende Vi kan tilbyde: - Vores åbningstider i sommeren vil være i tidsrummet kl. 10-22 og vagterne vil typisk være på 8 til 10 timer af gangen - Ofte mulighed for samkørsel mellem Aalborg Blokhus - Super gode kolleger i et godt arbejdsmiljø med et friskt ungt team af studerende og unge på sabbatår fra studierne, og hvor alle hjælper og respekterer hinanden. Spørgsmål til stillingen kontakt Anita eller Hanne på tlf. 70231751. Har ovennævnte fanget din interesse så send din ansøgning til: hannekunstcafe@hotmail.com11jobnet737cb0db100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-24T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugt3516245Kunstcafeen11Strandvejen 12A9492BlokhusDKDanmark0
hannekunstcafe@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750513JobNet4979931497993110029-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=737cb0dbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=737cb0dbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=737cb0db&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=737cb0db&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du den nye Kok i Kunstcafeen?12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361627763Anita Michaelsenhannekunstcafe@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330014040Dygtig A la Carte KokBasic Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves. Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn. Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter. Ansøgningsfrist: 23. juni 2019 Send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Kontaktperson Ejer Lisa Søgaard Hovednummer: 98161114 Mobil: 51520825 Email: lisa@soegaardsbryghus.dk Se mere på vores ansøgersite: https: soegaardsbryghus.brandero.com
Dygtig A la Carte Kok

Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok
til vores kombinerede restaurant & bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum.  

Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant & gastro pub, med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt, selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med de øvrige kokke. Du skal have din faglige stolthed i orden, da vi arbejder med friske råvarer. Derudover skal du være en teamplayer, når dette kræves.

Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer, svendebrev og gerne har minimum 3 års erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til at stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldende, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom, når der skal tages en ekstra tørn.

Vi kan derimod tilbyde dig et arbejde i et skønt team. Gode kollegaer, fantastiske oplevelser og ikke mindst en sjov hverdag. Der vil være fri minimum hver 3. weekend, og ellers i hverdage. Der arbejdes ud fra vagtplan. Løn efter kvalifikationer og aftales individuelt. 

Samtaler afholdes løbende, opstart hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson
Ejer
Lisa Søgaard
Hovednummer: 98161114
Mobil: 51520825
Email: lisa@soegaardsbryghus.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://soegaardsbryghus.brandero.com

ORS/Small/30cb9cdd_logo.pngSØGAARDS BRYGHUS ApSAalborg2019-04-30T16:01:15.1432019-06-03T00:00:00
330022230Er du kok eller har erfaring fra køkken/kantine?Basic Er du kok eller har erfaring fra køkken kantine? Så er det måske dig vi mangler. Arbejdet vil som udgangspunkt være aften- og weekendarbejde.Vi søger en dygtig og erfaren køkken- eller kantineassistent der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Aften- og weekendarbejde. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Koldt og varmt køkken Opvask oprydning afsluttende rengøring Opfyldning Bagning Kassebetjening Faglige kompetencer: Du har hygiejnebevis Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Er du kok eller har erfaring fra køkken/kantine? Så er det måske dig vi mangler. Arbejdet vil som udgangspunkt være aften- og weekendarbejde.Vi søger en dygtig og erfaren køkken- eller kantineassistent der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Aften- og weekendarbejde.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
  • Koldt og varmt køkken
  • Opvask/oprydning/afsluttende rengøring
  • Opfyldning
  • Bagning
  • Kassebetjening

  • Faglige kompetencer:
  • Du har hygiejnebevis
  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
  • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

  • Personlige egenskaber:
  • Du er omgængelig og imødekommende
  • Du er engageret og fleksibel
  • Du er stabil og møder til tiden
  • Du kan fremvise straffeattest

  • Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

    Ansøgning:
    Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

    ORS/Small/37b89288_logo.pngJKS A/SThisted2019-05-10T18:02:18.8272019-05-31T00:00:00
    330016280Kokke til sommersæsonen 2019Robot Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning. Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser. Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne. Primære arbejdsopgaver: Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild Deltage i varebestilling og lagerføring Egenkontrol i henhold til lovgivning Proviantering Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer Bidrage ved status og vareoptælling Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen Rengøring i egen afdeling Dine kompetencer: Gastronomisk uddannelse kok, bager, slagter eller lignende er et krav. Gerne bosat i Nordjylland i Danmark. Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig. Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien. Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden. Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav. Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib. Din personlighed: I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive ansat i Fjord Line. Faglighed:Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed vores gæsters smagsløg skal også på en rejse. Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs. Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig. Vi tilbyder: En ny familie til søs Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU. Gode kollegaer og plads til personlig udvikling Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib 360-graders havudsigt Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren. Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger. Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning vi kan finde på at kalde til samtale før ansøgningsfristen. For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com. Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne. Rederiet Fjord Line Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen. Vores mission hedder Moving People , og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad. Prisvindende færger passer på miljøet Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92 reduktion af NOx-udledning, 100 reduktion i udledning af svovl og 98 reduktion af partikler Meget mere end blot færgeoverfart Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien. I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag. Parat til fremtidens færgefart I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis som altid i Fjord Line med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen

    I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der lave mad til både gæster og besætning.
    Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi også gerne have mulighed for at tilknytte dig som afløser.
    Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke, hvis du bare har evnerne.


    Primære arbejdsopgaver:
    • Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
    • Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
    • Deltage i varebestilling og lagerføring
    • Egenkontrol i henhold til lovgivning
    • Proviantering
    • Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer
    • Bidrage ved status og vareoptælling
    • Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen
    • Rengøring i egen afdeling


    Dine kompetencer:
    • Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende – er et krav.
    • Gerne bosat i Nordjylland i Danmark.
    • Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig.
    • Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien.
    • Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden.
    • Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav.
    • Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og/eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.


    Din personlighed:
    I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive ansat i Fjord Line.

    • Faglighed:Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed – vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
    • Service: Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs.
    • Samarbejde: Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
    • Stabilitet: Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.


    Vi tilbyder:
    • En ny familie til søs
    • Overenskomstbetinget nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i EU.
    • Gode kollegaer og plads til personlig udvikling
    • Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib
    • 360-graders havudsigt
    • Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren.
    • Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger.


    Hvis du kan se dig selv i kabyssen og vil have nye sommereventyr, så skynd dig at sende en ansøgning – vi kan finde på at kalde til samtale før ansøgningsfristen.


    For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.


    Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR-partner David Rasmussen på HR@fjordline.com.
    Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne.



    Rederiet Fjord Line
    Hvert år flytter Fjord Line millioner af mennesker af søvejen på tværs af Skandinavien foruden fragt af arbejdskøretøjer og gods. En mission der bliver styret fra hovedkontoret i Egersund i Norge, foruden flere kontorer i Norge samt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, Polen og Litauen.

    Vores mission hedder "Moving People", og denne mission bliver udført via vores ruter fra Hirtshals mod Langesund og Stavanger-Bergen. I sommerhalvåret bliver vores hurtigfærge sat ind på ruten mellem Hirtshals og Kristiansand, så du kan opleve den hurtigste rute mellem Norge og Danmark på blot 2 timer og 15 minutter. Herudover forbinder vi også Norge og Sverige af søvejen med 4 daglige afgange mellem Sandefjord og Strömstad.

    Prisvindende færger passer på miljøet
    Overfarterne mellem Bergen, Stavanger, Hirtshals og Langesund varetages af Fjord Lines præmierede skibe MS Stavangerfjord fra 2013 og MS Bergensfjord fra 2014. De to skibe er verdens første, største og mest miljørigtige af deres slags, da de udelukkende anvender flydende naturgas som drivmiddel. Med overgangen til flydende naturgas har Fjord Line således opnået enestående miljøgevinster, heriblandt 92% reduktion af NOx-udledning, 100% reduktion i udledning af svovl og 98% reduktion af partikler

    Meget mere end blot færgeoverfart
    Som et af verdens mest moderne rederier er Fjord Line meget mere end blot transport fra A til B: Selskabet tilbyder en bred vifte af oplevelser både til vands og til lands, fra hyggelige cruiseoverfarter over komplette pakkerejser i Skandinavien.
    I tilgift arbejder vores medarbejdere hårdt på at give både gæster, samarbejdspartnere og kollegaer en fantastisk service – en service der skal få gæster til at komme igen og gøre hver ny arbejdsdag til en god dag.

    Parat til fremtidens færgefart
    I 2020 indsættes en nybygget katamaran på ruten Hirtshals-Kristiansand og herved fordobles kapaciteten. Den nye katamaran bygges naturligvis – som altid i Fjord Line – med øje for både miljørigtig drift og optimeret passagerkomfort i lyse og luftige omgivelser i skandinavisk design.

    FJORD LINE DANMARK A/SHirtshals2019-05-03T00:00:002019-05-26T00:00:00
    330017267Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)Robot Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag. evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket kok ...

    Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant & cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer, da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene Du skal være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter den person som har de faglige kvalifikationer og erfaring i et a la carte køkken. Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et ungt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

    evt. spørgsmål kontakt da :Dennis Knudsen på 22211587 Ansøgning på mail:provence@stofanet.dk mærket "kok"...

    Restaurant ProvenceAalborg2019-05-05T00:00:002019-06-30T00:00:00
    330021328Kok og køkkenhjælpereRobot Vi søger fagligt dygtigt køkkenpersonale travl og kvalitetsorienteret a la carte restaurant. Vi søger både faglært og ufaglært køkkenpersonale til restaurant med fokus på kvalitet, og gode råvarer. Erfaring fra lignende stillinger er en fordel, da vi går en travl sommer i møde. Send ansøgning samt cv til: info@ombord.dk Att. køkkenchef Henrik Bjørklund Der vil være både fuldtids stillinger og deltid Erfaring med a la carte er en stor fordel

    Vi søger fagligt dygtigt køkkenpersonale travl og kvalitetsorienteret a la carte restaurant. Vi søger både faglært og ufaglært køkkenpersonale til restaurant med fokus på kvalitet, og gode råvarer.

    Erfaring fra lignende stillinger er en fordel, da vi går en travl sommer i møde. Send ansøgning samt cv til: info@ombord.dk Att. køkkenchef Henrik Bjørklund

    Der vil være både fuldtids stillinger og deltid

    Erfaring med a la carte er en stor fordel

    Om Bord ApSAalborg2019-05-09T00:00:002019-06-01T00:00:00
    da-DK

    Andre job der matcher din søgning

    Dygtig A la Carte Kok

    SØGAARDS BRYGHUS ApS

    Aalborg
    Dygtig A la Carte Kok Søgaards Bryghus søger en uddannet og dygtig a la carte kok til vores kombinerede restaurant bryghus, beliggende i hjertet af Aalborgs centrum. Søgaards bryghus er hovedsageligt a la carte restaurant gastro pub, med mange gæste...
    Indrykket:30. april 2019
    Udløbsdato:3. juni 2019

    Er du kok eller har erfaring fra køkken/kantine?

    JKS A/S

    Thisted
    Er du kok eller har erfaring fra køkken kantine? Så er det måske dig vi mangler. Arbejdet vil som udgangspunkt være aften- og weekendarbejde.Vi søger en dygtig og erfaren køkken- eller kantineassistent der kan arbejde selvstændigt, struktureret og e...
    Indrykket:10. maj 2019
    Udløbsdato:31. maj 2019

    Kokke til sommersæsonen 2019

    FJORD LINE DANMARK A/S

    Hirtshals
    Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line kokke til højsæsonen I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Der...
    Indrykket:3. maj 2019
    Udløbsdato:26. maj 2019

    Kok eller Køkkenmedhjælper (som kan arbejde som kok)

    Restaurant Provence

    Aalborg
    Kok søges med A La Carte erfaring Provence aps (Arbejdspladsen ligger i Aalborg kommune)provence søger 1 kok til vores restaurant cafe, beliggende i hjertet Aalborgs centrum provence er hovedsageligt a la carte restaurant med mange gæster, så det er...
    Indrykket:5. maj 2019
    Udløbsdato:30. juni 2019

    Kok og køkkenhjælpere

    Om Bord ApS

    Aalborg
    Vi søger fagligt dygtigt køkkenpersonale travl og kvalitetsorienteret a la carte restaurant. Vi søger både faglært og ufaglært køkkenpersonale til restaurant med fokus på kvalitet, og gode råvarer. Erfaring fra lignende stillinger er en fordel, da v...
    Indrykket:9. maj 2019
    Udløbsdato:1. juni 2019