Kursusadministrator til CAMES på Herlev Hospital

Kan du holde styr på mangeartede opgaver i forbindelse med kursusadministration? Er du udadvendt, systematisk og positiv? Så er det måske dig vi mangler i CAMES' administratorteam. 
 
Om stillingen 
Vi søger en rutineret kursusadministrator 37 timer ugentligt, der kan varetage en del af vores kurser og projekter.
 
Du skal kunne arbejde teambaseret og holde styr på de mangeartede opgaver, der er i forbindelse med kursusadministration og koordinering - herunder tilmeldinger, udarbejdelse samt udsendelse af kursusmateriale, regnskab, vedligeholdelse af databaser, projektarbejde og meget mere.
 
Administratorgruppen består p.t. af fem øvrige kursusadministratorer. 
 
Om dig 
Du har en relevant administrativ uddannelse og har mindst et par års erfaring med administration af kurser, formentlig fra en lignende stilling. Kendskab til sundhedsvæsenet kan være en fordel, men er ikke et krav. 
 
Du er udadvendt, tillidsskabende og troværdig. Du er god til at systematisere og koordinere, og du er glad for at indgå i ligeværdig sparring om opgaver. Du er glad for en afvekslende, til tider ret hektisk, hverdag, hvor fleksibilitet og overblik er nøgleord, og du betragter nye situationer som en mulighed for udvikling.  
 
Vi forventer, at du er meget erfaren med It, i en grad så du kan understøtte ikke så It-stærke kolleger i brugen (især af Office-pakken). Herudover skal du være stærk i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Da du vil være en del af CAMES’ ansigt udadtil, er det også vigtigt, at du er ansvarsbevidst og serviceminded. 
 
Hos os 
Vi tilbyder faglige og personlige udfordringer, hvor du selv vil være med til at sætte grænserne for, hvor langt du vil udvikle dig. Du bliver en del af CAMES Herlev, hvor vi er ca. 40 ansatte med forskellige baggrunde, både sundhedsprofessionelle og ikke sundhedsprofessionelle, der arbejder effektivt, engageret og med et højt fagligt ambitionsniveau. 
 
Vi lægger vægt på en åben og uformel omgangsform med respekt for den enkelte, og du får engagerede kollegaer med stor faglig indsigt og forskningsinteresse. Derudover efterlever vi Region Hovedstadens værdier, som er åbenhed, tillid, helhedssyn og professionalisme. 
 
Om os 
Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES) er et uddannelses- og forskningsinstitut, hvis primære opgave er at øge kvaliteten og sikkerheden af patientbehandlingen på Region Hovedstadens hospitaler. 
 
Vores bidrag hertil består i at tilbyde et stort spektrum af kurser til sundhedsfagligt personale samt forskning i og videreudvikling af simulation, uddannelse og patientsikkerhed. Det er således instituttets klare mål at være landets førende inden for simulationsbaseret uddannelse i sundhedsvæsenet. 
 
Derudover er CAMES ofte arrangør eller medarrangør på diverse nationale og internationale sundhedsfaglige kongresser inden for simulation. 
 
CAMES ligger på to matrikler; på Herlev Hospital og i Teilumbygningen på Rigshospitalet. Du vil blive ansat på CAMES Herlev. 
 
Læs mere om os her: www.regionh.dk/cames 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Du ansættes i en stilling på 37 timer pr. uge til besættelse 1. april 2018 eller snarest derefter. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sektionschef Anne Lippert på telefon 38 68 22 17. 
 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. 
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10. 
 
Send din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her