Kursusfabrikken søger underviser til online markedsføring i Aarhus -Fuldtid, deltid eller freelance

Brænder du for online markedsføring? Er du en dygtig formidler? Så er du måske vores nye kollega og underviser.

Hos Kursusfabrikken søger vi i øjeblikket undervisere til vores uddannelsesforløb og kurser indenfor online markedsføring, herunder Google AdWords, Google Analytics, søgemaskineoptimering, Facebook og LinkedIn. Ydermere er der mulighed for en række opgaver inhouse og der kan også være konsulentopgaver inden for online markedsføring.

Kursusfabrikken er en landsdækkende kursusvirksomhed, der udbyder en række kompetencegivende kurser til virksomheder inden for online markedsføring, webudvikling og grafisk design.

Som underviser vil du indgå i vores team, hvor vi alle brænder for vores fag og for at formidle viden til andre. Vi hjælper dig med at planlægge undervisningen i det omfang, du ønsker, og du kan tage udgangspunkt i vores eksisterende undervisningsmateriale til din undervisning.

Vores kurser er fastlagt i kortere perioder ad gangen, hvor der er undervisning 2-3 gange i ugen. Vi vil gerne ansætte en underviser på fuldtid, som ved siden af undervisningen kan hjælpe med at udvikle nye kurser, løse konsulentopgaver, optimere kursusfabrikkens egne kampagner, udarbejde nyt materiale eller lignende. Men der vil også være rig mulighed for, at du kan have konsulentarbejde eller deltidsansættelse ved siden af, hvis du ønsker det.

Vi har hovedkontor og kursusfaciliteter i Aarhus på Søren Frichs Vej 42G, samt kursusfaciliteter i Odense, Aalborg og København. Du kan derfor forvente at der en sjælden gang i mellem vil være opgaver i København eller Odense, men dit primære virke vil være i Aarhus.

Om dig: Vi forestiller os, at du har en bachelor eller kandidatuddannelse inden for IT, kommunikation, markedsføring, design, web, informations-/medievidenskab el. lign. Derudover skal du gerne have erhvervserfaring inden for digital markedsføring, online kommunikation eller e-handel samt erfaring med at undervise eller på anden vis formidle din viden.

Det forventer vi af dig:

  • Du er engageret og har viljen til at lykkes
  • Du er en dygtig formidler med ambitioner på kursisternes vegne  
  • Du har et højt drive og kan lide at arbejde selvstændigt
  • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye programmer
  • Du er god til at planlægge din tid, så du når dine mål med undervisningen 

Vi tilbyder:

  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring og anerkendelse
  • Gode kollegaer og samarbejdspartnere 
  • En meget varieret dagligdag med en høj grad af selvstændighed 

Din ansøgning:

Send hurtigst muligt din ansøgning, CV og andet relevant materiale til Jakob Hebsgaard på jobhos@kursusfabrikken.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob på jakob@kursusfabrikken.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Nordisk Trade Marketing Specialist - København

PersonaleBørsen

Aarhus
Er du personen, der vil være med til at udbygge vores position i Nordisk detailhandel? PersonaleBørsen søger for vores kunde Aurora Group A S, en Trade Marketing Specialist, der via kreativitet, id er og erfaring evner at skabe unikke oplevelser for...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Vi skal bruge marketingmedarbejderer til elektronisk fremsendelse af informationsmateriale om vores produkter

TEX OIL COMPANY S.M.B.A.

Aarhus
Vi søger eksterne marketingmedarbejde til fremsendelse af informationsmateriale via email til danske erhvervsvirksomheder. Hvis du har lyst til at prøve noget helt andet og udfordre dig selv, og har du de rigtige kompetencer, så er det dig, vi har b...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

AdWords konsulent søges til Digitalt Bureau

KOMPETENCEKANALEN A/S

Aarhus
Ønsker du at blive udfordret med projektstyring og have ansvaret for din egen kundeportefølge og prioriterer du en langsigtet ansættelse i en virksomhed, som belønner dine evner? KompetenceKanalen søger erfaren og ambitiøs Google AdWords specialist,...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vi søger en marketingassistent til kvalitetssikring af vores svenske kommunikation

MCZ Norden A/S

Aarhus
Er du skarp til det svenske sprog samt strømlining af kommunikation, og trives du også med administrative opgaver? Så læs med her! Vi søger en ny og dygtig kollega til vores kontor i Galten. Vi forventer, at du er stærk i svenske oversættelser samt ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

MARKETINGMEDARBEJDER MED FLAIR FOR TEKST OG KUNDER

PEOPLETOOLS ApS

Odder
Brænder du for skarp kommunikation og har grafisk flair? Er du skarp på det digitale? Vil du bidrage til at skabe personlig og organisatorisk udvikling sammen med vores konsulenter - og evner du at gøre det på en struktureret måde, så der er styr på...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018