Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitet- og testmanager

mySupply er en virksomhed, med meget stærke værdier omkring ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget en meget professionel tilgang til løsning af opgaverne, hvor kunderne og deres behov er i højsædet.

Vi har skabt os en helt unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter og integrationer samt løsninger til professionelt indkøb. Vi arbejder med cloud-løsninger og de nyeste teknologier på området. Udover egne løsninger så sælger og implementerer vi også SAP Ariba løsninger.

Vi har været ansvarlig for udvikling, vedligehold og support af den danske NemHandel infrastruktur for udveksling af elektronisk faktura, og vi deltager i udviklingen af den europæiske Peppol infrastruktur og standarder.

Vi har udviklet egen applikation ”VAX 360” til varetagelse af udveksling af elektroniske dokumenter samt integrationer til mange forskellige systemer, infrastrukturer og anvender flere forskellige protokoller.

Vi søger en medarbejder, der kan være ansvarlig for sikring af, at vores produkter, leverancer og løsninger har den optimale kvalitet, og er testet på behørig vis. Herudover vil der indgå arbejde med udvikling af konvertering af dokumenter og kvalitetssikring af disse.

Opgaverne udføres i tæt samarbejde med vores systemudviklere og konsulenter samt udviklingschef.

Vi forventer, at du

  • Har en baggrund i design eller test af løsninger eller integrationer, og kan analysere de forskellige aspekter for en optimal kvalitetssikring
  • Han stor kendskab til test management eller gennemgået en test management uddannelse og kan implementere og bruge testsystemer
  • Har sans for detaljen, men også at kunne skabe et overblik over en løsning og gennemskue de kritiske processer og forretningsmæssige behov.
  • Kan programmere og udarbejde test scripts samt konvertering baseret på XSLT
  • har et drive og elsker at tingene lykkes, og at kunderne er tilfredse
  • er en person, der har orden i tingene og godt styr på opgaver og aftaler

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, løn efter kvalifikationer, hvori der indgår pensionsordning med sundhedsforsikring og kritisk sygdom.

Information og ansøgning

Ønsker du yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingschef Christian Hjørringgaard Jensen, tlf.: 22189783, e-mail: chj@mysupply.dk.

Ansøgning skal sendes til job@mysupply.dk - Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.