Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitets- og arbejdsmiljømedarbejder

Da vi hos TCT ønsker yderligere fokus på kvalitet og arbejdsmiljø, søger vi til en nyoprettet stilling en medarbejder, der kan varetage disse områder.

 

Det primære arbejdssted vil være på vores fabrik og produktion i Thisted, men kvalitets- og arbejdsmiljø opgaver ude på byggepladser lign. kan også forekomme.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kvalitetsansvarlige, som har det overordnede ansvar for fabrikkens kvalitet.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikling og vedligeholdelse af virksomhedens kvalitetssystem – samt uddannelse og træning af TCT’s medarbejdere i kvalitetsstyring, processer og instruktioner
  • EPD – miljøvaredeklaration
  • Arbejdsmiljø på fabrikken og på tværs af vores organisation
  • Kvalitetsopmåling og stikprøver at vores betonprodukter
  • Registrering/dokumentation/håndtering af udførte kvalitetsopgaver
  • Opfølgning og efterlevelse af virksomhedens kvalitets- og arbejdsmiljøpolitik, samt efter gældende og relevant lovgivning
  • Diverse ad hoc-projekter relateret til kvalitetsafdelingen på tværs af organisationen

 

Om dig:

Du kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med ovenstående opgaver, og det er derfor naturligt for dig hele tiden at holde dig ajour med, hvad der sker på området.

Du sætter en ære i at have styr på detaljen men evner samtidig at træffe hurtige beslutninger, når situationen kræver det. Du har en klar holdning til, at sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet skal være i top, og du trives godt med deadlines.

Du kan forvandle ideer til praktisk handling, ligesom du er en teamplayer, der trives med kommunikation på alle niveauer samt på tværs af organisationen.

Har du erfaring fra betonbranchen, vil det helt klart være en fordel men dog ikke et krav.

 

TCT tilbyder:

Et job med mangeartede opgaver og en afvekslende dagligdag i en moderne betonproduktion, hvor du selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

God humor og en uformel omgangstone både i administrationen og i produktionen.

En stilling, der giver muligheder for faglig som personlig udvikling, og hvor du får alle muligheder for at skabe din egen succes.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik er en dansk familieejet virksomhed med en særlig ånd og stolte traditioner igennem mange år, og det gør, at alle medarbejdere dagligt bidrager til et godt arbejdsmiljø med højt engagement og godt humør.

 

Vi ser frem til at høre fra dig:

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og CV på nedstående link.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på + 45 3085 1294

 

Siden 1945 har Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S (herefter TCT), været leverandør til dansk byggeri. Navnet TCT stammer helt tilbage, fra da virksomheden startede op og gik under navnet Thisted Cementvarefabrik Torp. Firmaet har løbende udviklet varesortimentet. I dag kan vi tilbyde vore kunder en lang række produkter inden for beton. Vores primære leveranceområder er:

  • Bolig- & Industribyggeri
  • Landbrugsbyggeri
  • Entreprenør

Vi leverer betonelementer til bolig- og industribyggeri. Desuden er vi totalleverandør inden for landbruget med alt fra elementer, svine- og kvægspalter til specialløsninger i form af gulve til indretning af stalde. Der er i dag ansat 220 medarbejdere på adressen i Thisted. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.