Kvalitets-og forbedringsfacilitator til et af Danmarks større psykiatriske centre

Vil du hjælpe os med at nå næste niveau i arbejdet med at skabe en forbedringskultur i fremtidens psykiatri?

I Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) arbejder vi for at hjælpe vores patienter godt tilbage til en bedre hverdag. For at lykkes med vores ambitioner, arbejder alle psykiatriske centre i RHP systematisk med at forstå den enkelte patients behov og ønsker, udvikle kvaliteten af behandlingen, udvikle kompetencer og skabe veldefinerede arbejdsprocesser, som skaber sikkerhed, sammenhæng og effektivitet.

Rollen som kvalitets-og forbedringsfacilitator i Psykiatrisk Center Glostrup
Sammen med dine kolleger i Kvalitets- og Forbedringsenheden bliver du en nøgleperson i arbejdet med at understøtte og en der kan støtte, uddanne og træne afsnitsledelser i forbedringsarbejdet i vores bestræbelser på at blive endnu bedre ledere i vores forbedringskultur, ligesom du også får selvstændigt ansvar for udvalgte indsatsområder.

Dine primære opgaver vil være:

  • Vejlede, uddanne og træne ledere i RHP’s kvalitets- og forbedringsmetoder/lean-metoder
  • Hjælpe og sparre afsnitsledelserne i egen ledelsesudvikling bl.a. indenfor RHP’s 8 ledelseshandlinger
  • Understøtte vidensdeling og læring på tværs af centret
  • Facilitere grupper og workshops
  • Undersøge og udvikle data til ledernes brug i forbedringsarbejdet
  • Bidrage til fortsat udvikling af en systematisk og datadrevet forbedringskultur sammen med Kvalitets- og Forbedringsenhedens øvrige medarbejdere
Du kan læse meget mere om ambitionerne med forbedringsarbejdet i bogen ”Forbedringsarbejdet – en håndbog for ledere i Region Hovedstadens Psykiatri” på vores hjemmeside, klik her.

Vores forventninger til dig
Vi lægger vægt på, at du har en sundhedsfaglig uddannelse, relevant kandidatgrad eller anden relevant baggrund. Det er en forudsætning, at du har erfaring med at drive og understøtte forbedringsarbejde, har erfaring med forbedringsværktøjer og metoder, optimering af processer, datadrevne forbedringer eller driftsmålsstyring.

Du kan også have erfaring fra arbejde som intern eller ekstern konsulent inden for fx driftsoptimering, forretningsudvikling el.lign. Måske har du erfaringer med forbedringsarbejdet fra dit kliniske arbejde, og nu du at bringe dem i spil i en rolle som kvalitets- og forbedringsfacilitator?

Uanset din baggrund og dine erfaringer, skal du brænde for at hjælpe ledere og medarbejdere i afsnittene med at skabe forbedringer med værdi for patienten.

Du har stor organisatorisk forståelse
Du evner at indgå som sparringspartner på forskellige organisatoriske niveauer. En stor del af dit arbejde foregår på afsnittene sammen med ledere og medarbejdere, og det er her, vi sammen skaber resultaterne. Som person skal du derfor mestre at opbygge relationer og have stor situationsfornemmelse.

Du besidder stærke processuelle kompetencer
Du har blik for at se forbedringspotentialer i forhold til både ledelse, kvalitet og effektivitet, og du formår at understøtte og implementere forbedringer gennem handling, fokus på samarbejde og tålmodighed.

Du er en dygtig formidler
Du er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation, og du kan facilitere arbejdet i store og små grupper samt undervise i standardiserede værktøjer og metoder i RHP.

Om Psykiatrisk Center Glostrup
Psykiatrisk Center Glostrup (PCG) er et af Danmarks større psykiatriske centre. Vi diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi har 11 døgnafsnit med i alt 170 senge og 16 ambulatorier, samt en række støttefunktioner. Vi har en række almene, specialiserede og højt specialiserede døgnafsnit og ambulante enheder, samt en stor forskningsenhed. Centeret beskæftiger ca. 700 engagerede medarbejdere, og er en del af Københavns Universitets universitetshospitaler.

Centret er fordelt på fem adresser: Nordstjernevej 41, Brøndbyøstervej 160, Gl. Kongevej 33, H.J. Holstvej og Ishøj Store Torv.

Centret modtager både patienter fra eget optageområde og patienter fra resten af Region Hovedstaden til specialiserede tilbud.

Om Kvalitets- og Forbedringsenheden
Du kommer til at indgå i et team bestående af 6 erfarne kvalitets- og forbedringsfacilitatorer, som har forskellige opgaver og funktioner. Teamet er kendetegnet ved tværfaglighed, høje ambitioner og godt humør. Kvalitets- og Forbedringsenheden hjælper lederne i arbejdet med fortsat at udvikle en systematisk forbedringskultur med data og læring som omdrejningspunktet.

Vi har fælles kontorpladser i Glostrup og Brøndby, men arbejder fra centerets 5 matrikler afhængigt af de aktuelle opgaver. En typisk arbejdsuge vil derfor foregå på flere forskellige matrikler i Københavnsområdet.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og til besættelse maj 2021.

Stillingen aflønnes i henhold til relevant overenskomst.

Mere information
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte Kvalitets-og Forbedringschef Pia Eccles Serup på mobil 30 56 58 48 eller på mail pia.eccles.serup@regionh.dk

Vi forventer at holde 1. samtaler den 12. marts og 2. samtaler den 22. marts 2021.

Søg stillingen via linket senest fredag d. 05. marts 2021 kl. 12.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikar til arbejdet med patientrapporterede oplysninger (PRO) og patientinvolvering i Sundhedsvæsenet

Region Midtjylland

Frederiksberg
Vil du være med til at skabe og formidle viden til et bedre sundhedsvæsen og forbedre befolkningens sundhed og livskvalitet gennem datastøttet kvalitetsudvikling? Har du konkrete erfaringer med patientrapporterede oplysninger (PRO) eller effektmålin...
Indrykket:2. februar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Barselsvikar til arbejdet med patientrapporterede oplysninger (PRO) og patientinvolvering i Sundhedsvæsenet

Region Midtjylland

Frederiksberg
Vil du være med til at skabe og formidle viden til et bedre sundhedsvæsen og forbedre befolkningens sundhed og livskvalitet gennem datastøttet kvalitetsudvikling? Har du konkrete erfaringer med patientrapporterede oplysninger (PRO) eller effektmålin...
Indrykket:2. februar 2021