Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitets- og forbedringskonsulent til det specialiserede socialområde

Har du lyst til at arbejde med kvalitetsudvikling? Er du god til at facilitere workshops og lære fra dig? Har du analytisk sans? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som kvalitets- og forbedringskonsulent på Socialområdet i Region Syddanmark.

Socialområdet i Region Syddanmark søger en kvalitets- og forbedringskonsulent til at understøtte vores arbejde med blandt andet Den Danske Kvalitetsmodel på Socialområdet og Den Syddanske Forbedringsmodel. Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Drive højintensive forbedringsworkshops, som skal skabe løsninger, der giver mere værdi for borgerne.
 • Være med til at udarbejde og revidere retningslinjer og instrukser, som er nemme for Socialområdets medarbejdere at arbejde efter i praksis.
 • Bidrage til at sikre at strategier, mål og handleplaner omsættes til konkret adfærd.
 • Understøtte ledere og medarbejdere på de sociale tilbud i at implementere kvalitets-standarder.
 • Bistå Socialområdets centre i projekter såsom implementering af Fælles Faglige Begreber og VUM 2.0.
 • Bidrage til videreudvikling og vedligeholdelse af vores intranet, hjemmesider m.m. og sikre at vi har en målrettet og præcis kommunikation.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund, men relevant praktisk erfaring vægtes højest. Det er således en forudsætning, at du har dokumenteret erfaring med kvalitetsarbejde samt proces- og projektledelse. Herunder at du kan lede større intense processer med passende gennemslagskraft og handlingsorientering.

Derudover forestiller vi os, at du er analytisk stærk, og at du formår at agere i komplekse processer, hvor du bidrager med ro og overblik. Har du erfaring med GDPR og interesse for ny teknologi vægtes dette.

Vi forventer, at du

 • kan drive workshops og fastholde fokus, mål og resultater
 • kan rådgive og udfordre ledere i kvalitets- og forbedringsarbejdet
 • har kendskab til Lean-værktøjer og lyst til at arbejde med dem

Vi arbejder databaseret, fordi det er afgørende, at vi ved, hvordan driften fungerer. Det er derfor en vigtig del af arbejdet at kunne udføre observationer og interviews i praksis på de sociale tilbud.   

Du skal desuden kunne trives i et job, hvor der til tider er relativt store udsving i opgavemængden, ligesom du skal være god til at håndtere ikke-planlagte situationer

Vi tilbyder

Kvalitets- og forbedringsteamet er placeret i afdelingen Drift og Udvikling, og består af fem medarbejdere. Vi har et tæt samarbejde om opgaveløsningen, så der er rig mulighed for faglig sparring på opgaverne, samtidig med at du også selv kan drive opgaverne. 

Opgaveløsningen foregår i tæt samspil med Socialområdets socialledelse og afdelingsledere, og du får derfor et bredt netværk på tværs af vores matrikler.

Du vil få en omfattende oplæring i Den Danske Kvalitetsmodel på Socialområdet og Den Syddanske Forbedringsmodel, ligesom der løbende er mulighed for deltagelse i relevant supplerende uddannelse. 

Som en essentiel del af jobbet, skal du i løbet af det første års ansættelse gennemføre den regionale uddannelse i Advanced Lean Training og certificeres forbedringsekspert og workshopleder, hvilket gør dig i stand til at

 • Drive høj-intensive forbedringsworkshops med en varighed på op til 5 hverdage i streg
 • Anvende Lean-værktøjer og lære værktøjerne fra dig til Socialområdets ledere og medarbejdere

Vi har vores fysiske arbejdsplads i regionshuset i Vejle, men tilbringer en stor del af tiden på de sociale tilbud, som ligger spredt ud over regionen.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat med tiltrædelse den 1. maj 2021. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst.  

Din ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest fredag den 12. marts 2021. Første samtalerunde afholdes den 17. marts 2021 og anden samtalerunde den 22. marts 2021. I forbindelse med anden samtalerunde anvendes test.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for kvalitets- og forbedringsteamet Susanne Wollsen på telefon 2054 0003.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.