Kvalitetsbevidst CNC-operatør søges til aftenholdet hos TORA A/S

Vi søger en dygtig CNC-operatør til vores spåntagende afdeling, hvor vi producerer metalvarer, som underleverandør. TORA har ca. 85 medarbejdere, hvoraf ca. 15 medarbejder arbejder i spåntagningen. Dit job bliver at opstille, programmere og producere på CNC-drejebænke, hovedsagelig på Mazak drejebænk.  

 

Faglige kvalifikationer

Solid erfaring som CNC-operatør inden for drejning

Du har kendskab til Mazak drejebænke

Du har en god tegningsforståelse

 

Personlige kvalifikationer

Du er mødestabil

Du kan arbejde selvstændigt

Du er fleksibel og arbejder gerne med flere maskiner

Du er kvalitetsbevidst og har sans for orden.

 

Vi tilbyder

Fast arbejde i en dynamisk virksomhed i vækst med gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Hos TORA har vi blandt andet frugtordning, tilbud om massage, samt fri kaffe/kakao/sodavand mm.

Arbejdstiderne er man.-tors. 15.15 – 23.15, fre. 14.30 – 22.00

Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning.

 

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til jobbet kan du kontakte vores Tekniske Direktør Jan Elsner på telefon 76 33 84 13, dog tidligst efter d. 3 april.

Send din ansøgning til vores HR konsulent Charlotte, på cos@tora.dk

 

TORA A/S er etableret i 1995. Vi beskæftiger os fortrinsvis med underleveran­cer inden for spåntagende be­arbejdning i metal og plast, samt tyndplade-bearbejdning. Vi beskæftiger pt. 85 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi bor i Koldings nordlige industrikvarter direkte ud til motorvejskrydset E20/E45. 


Se mere på vores ansøgersite: https://tora.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

CNC-Operatør / Træindustri / fast job / 4 dages aftenhold / Øst for Varde.

JobTeam Esbjerg A/S

Esbjerg
CNC-Operatør Træindustri fast job 4 dages aftenhold Øst for Varde. Til spændende virksomhed indenfor træindustrien søges en CNC-operatør til maskinbetjening. Virksomheden der er internationalt relateret, har i de senere år gennemgået en positiv udvi...
Indrykket:1. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Laseroperatør til fast aften

Medarbejderne ApS

Middelfart
Medarbejderne ApS søger for en af vores kunder i Middelfart, en laserskærer operatør til at indgå i et fast team på aftenhold. Det er vigtigt, at du har erfaring med rørlaser og gerne i 2D 3D. Der vil være løbende samtaler til den rette person er fu...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018