Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsbevidst medarbejder til fremstilling af fyldte chokolader i enestående kvalitet

Vil du være med til at producere økologisk kvalitetschokolade i verdensklasse og samtidig være en del af et team på vores One-Shot linje, hvor samarbejde og know-how er nøgleord for succes?

Vi søger en kvalitetsbevidst kollega, som med stor tålmodighed og passion kan håndtere processer, hvor både teknisk indsigt og arbejde med viskositet, temperatur og kvalitetskontrol er vigtigt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi sørger for grundig oplæring i både processer, råvarer og hygiejne og derfor lægger vi i stedet større vægt på dine personlige egenskaber, dit engagement og tekniske indsigt.

Du kommer til at arbejde med en kompleks maskine som er en af markedets mest avancerede. Det er en stilling, hvor du må forvente ca. 6 måneders oplæring, inden du bliver helt selvkørende.

Din hverdag hos os bliver fyldt med forskelligartede udfordringer. Vi har altid meget at se til, og dagene ligner sjældent hinanden. Du kommer til at arbejde med dygtige kolleger og vil være i krydsfeltet mellem maskiner, udsøgte råvarer og slutprodukter i den bedste kvalitet. Derfor er fleksibilitet højt på vores ønskeliste – det gælder både i forhold til din arbejdstid, så du er klar på at tage en ekstra tørn når der er højsæson – og på din indstilling til at gribe de opgaver, der opstår i løbet af dagen og tænke proaktivt frem mod næste dags produktion.

Dine faste arbejdsopgaver bliver:
 • At klargøre, justere og overvåge maskinen under drift
 • Deltage i den daglige drift på One-Shot og i samarbejde med teamet sikre, at linjen kører optimalt
 • Kontinuerligt at sikre kvaliteten i det, vi producerer og at egenkontrol altid er ajourført
 • Løbende at optimere på produktionen og minimere vores spild
 • At blande fyld til vores fyldte chokolader
 • Sikre god hygiejne og godt arbejdsmiljø på hele linjen
 • Daglig rengøring og oprydning i området

Din profil:

 • Du er kvalitetsbevidst og arbejder med præcision og fokus på detaljer – vi er kompromisløse med kvaliteten af vores produkter
 • Du er omhyggelig og struktureret i din arbejdstilgang
 • Det er naturligt for dig at orientere dig om dagens produktion og at tænke fremad mod næste dags og næste uges opgaver
 • Du er målrettet og ønsker resultater – det er naturligt for dig løbende at evaluere og tænke i optimeringsmuligheder
 • Du er flydende på dansk, både i skrift og tale, og du kan begå dig på engelsk, og så er du god til at kommunikere med kollegerne omkring dig
 • Du er morgenfrisk og klar på, at mødetiden ofte er kl. 05.00

Vi tilbyder:

Vi tilbyder ansættelse i en produktionsvirksomhed i vækst. Kollegerne er en god blanding af unge og voksne, hvilket giver en god dynamik i hverdagen.

Vi har en hektisk hverdag, en uformel tone og et godt samarbejde. Du får stor selvstændighed i din opgaveløsning og lander ind i en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og spændende planer for de kommende år.
Enestående for branchen er stillingen med fire-dages arbejdsuge på daghold mandage til torsdage.
Du skal dog være forberedt på, at der kan være perioder, hvor teamet også bemander et aftenhold.

Vi forhandler løn individuelt og følger Industriens Overenskomst.
Alle medarbejdere omfattes af sundhedsforsikring og vores personalegoder.

Ansøgningsprocessen:

Du bedes sende både ansøgning og CV via vores hjemmeside www.summerbird.dk/jobs. Vær opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger digitalt – ansøgninger pr. post eller mail vil derfor ikke komme i betragtning.

Vi ønsker stillingen besat senest 1. marts 2021, men vi inviterer løbende ind til samtale. Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2021 kl. 12.00.

To samtaler:

Vi inviterer kandidater til to samtaler. Den første samtale vil være sammen med HR, hvor du får lejlighed til at præsentere dig selv og uddybe din motivation, hvor stillingen uddybes og du hører mere om Summerbird Organic som arbejdsplads.

For de, som går videre i processen til anden samtale, vil også Produktionschefen og evt. relevante kolleger deltage.

Virksomheden:

Summerbird chokolade er anerkendt som noget af den bedste chokolade i verden og vi arbejder kompromisløst med kvaliteten af vores produkter. Økologi, smag og seriøst håndværk er sammen med ”Only nature’s ingredients” vores hjørnestene.

Vi har til huse i smukke omgivelser på Mandel Alléen 6, 5610 Assens. Se gerne mere på summerbird.dk og på Instagram: summerbirdorganic


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.