Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsbevidst og dygtig bager

Rådhus Bageriet er et uafhængigt bageri med kvaliteten i højsæde. Vi har respekt for de klassiske bage traditioner og de gode råvarer. Vi bager uden unødige konserveringsmidler, og hos os tager et brød, den tid det tager.

Vi holder af at arbejde sammen og i fællesskab få enderne til at nå sammen. Det betyder meget for os alle, at Rådhus Bageriet er et godt sted at være, og hvor vi kan være dygtige om vores håndværk.

Vi søger en kvalitetsbevist og dygtig faglært bager til vores bageri. Opgaverne er mange inden for bageriarbejdet og foregår i samarbejde med det øvrige bagerteam. Vi forventer af vores nye bager, at faglighed og evner er i højsæde. Du skal kunne gå ind som chef i bageriet og dine evner spænder bredt. Du er god specielt inden for konditori.

Der er tale om en fuldtidsstilling, helårlig med opstart hurtigst muligt og med en god løn til den rette person. Vi afholder løbende jobsamtaler, så send gerne din ansøgning med et samme til os på mail: info@raadhusbageriet-skagen.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tina på tlf. 9844 1315.

Du er også velkommen til at komme forbi og besøge vores bageri i Skagen. Se mere på http://www.raadhusbageriet-skagen.dk/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her