Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsbevidst og erfaren industritekniker søges til drejeopgaver hos Lem Beslagfabrik

Har du styr på kvaliteten, og brænder du for faglige udfordringer og afvekslende opgaver? Har du lyst til at have ”hands on” på egne opgaver fra start til slut, så der det dig vi søger.

Stillingen 
Du får stor indflydelse på din arbejdsdag og vil selv være med til at bestemme hvilke maskiner der skal anvendes, sørge for programmering, valg af værktøjer samt igangsætning og produktion af mindre serier. Der arbejdes bl.a. med Mazak maskiner og Mazatrol- og ISOstyring.   

Kvalifikationer
Du har en relevant faglig uddannelse som industritekniker eller CNC-tekniker. Vi forventer, du har flere års erfaring. Du er en dygtig IT-bruger og har god tegningsforståelse.  

Du er dynamisk og kan arbejde selvstændigt. Du har et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, og du trives derfor med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og motiverede kollegaer, der sætter pris på god faglig sparring. 

Vi tilbyder 
En spændende og udfordrende fast stilling på en fleksibel arbejdsplads, som kigger på det enkelte menneske. Gode løn- og ansættelsesforhold samt ca. 30 gode kollegaer. 

 

Om virksomheden
Lem Beslagfabrik A/S har siden 1982 været ejet af familien Lambæk og drives i dag af de 2 brødre Peter og Søren Lambæk. Firmaets kernekompetence er produktion af alle typer beslag og metalvarer i tæt samarbejde med kunden. Man går langt for at finde den optimale løsning på et problem og producerer beslag til mange forskellige brancher.  Der udføres drejning og fræsning af emner til et utal af formål.

Hos Lem Beslagfabrik arbejdes under devisen ”frihed under ansvar”, for man lever af at finde løsninger til kunderne. Medarbejderne har frihed til at løse opgaverne bedst muligt, og det forventes, at man gør det. Firmaet er certificeret efter ISO 9001:2015.  

Nøgleord for Lem Beslagfabrik er:  Troværdighed – Engagement – Kvalitet - Forandringsvilje og Fleksibilitet.  

Vil du vide mere: www.lem-beslagfabrik.dk

 

Kontakt
JKS varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte  afdelingschef Anette Aarup Skyttegaard  mail på aas@jks.dk eller på telefon 61 630 700.  

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og forventer at besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.