Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetsbevidste montører

HORN er blandt de førende leverandører af kvalitetsbordplader på specialmål i materialerne: Massivtræ, laminat, linoleum, Solid Surface/Corian®, stål, komposit/Silestone®, keramik/Dekton® samt granit. Virksomheden leverer til kunder i hele Skandinavien samt Sydeuropa.


HORNs mål er at skabe og producere udelukkende bæredygtige produkter, et mål vi allerede er godt på vej imod, da vi som eneste leverandør på markedet har både Svanemærkede samt FSC®*-og indeklimacertificerede bordplader. Virksomheden er desuden tilsluttet UN Global Compact og arbejder ihærdigt med verdensmålene – blandt andet ved løbende at produktudvikle på en måde, der minimerer spild og muliggør en cirkulær produktion. I den forbindelse har HORN allerede for år tilbage oprettet en socialøkonomisk dattervirksomhed ’Denwood by HORN’, som aftager restmaterialer fra produktionen og viderebearbejder det til interiørprodukter.

*FSC C074535


Til at bidrage til virksomhedens høje serviceniveau søges nu to


Kvalitetsbevidste montører

Til teamorientereret og bæredygtig vækstvirksomhed


Vil du være en del af en solid og velkonsolideret virksomhed, der er førende leverandør af bæredygtige kvalitetsbordplader? Som montør hos HORN får du en central rolle i forhold til at sikre, at kunderne får den bedst mulige oplevelse med at handle med virksomheden. Virksomheden har takket været sin grønne profil en unik position på markedet og er derfor i kraftig vækst.


Du får en vigtig rolle, hvor du med reference til service- og kvalitetschefen bliver en del af et velfungerende og samarbejdsorienteret montørteam bestående af fem montører. Du bliver ansvarlig for at varetage HORNs tryghedspakker, som inkluderer opmåling og montering af bordplader. I samarbejde med en kollega besøger du således slutkunder i hele Danmark for at montere digitalt opmålte kvalitetsbordplader i alle materialer. Du får desuden en række planlægnings- og koordineringsopgaver.


For at få succes i jobbet er det en væsentlig fordel, at du har erfaring som køkkenmontør, tømrer eller lignende, så du kan sikre den rette finish i monteringsarbejdet. Det er desuden afgørende, at du er serviceminded, kundefokuseret og løsningsorienteret, samt at du arbejder struktureret, grundigt og detaljeorienteret. Du er fleksibel, selvkørende og udadvendt, og du motiveres af at skabe gode kundeoplevelser – både i forhold til at sikre den rette kvalitet og i henhold til at sikre god kommunikation med kunderne. Derfor sætter du også en ære i at overholde dine deadlines, ligesom du tager ansvar for dine ansvarsområder.


Er du en af de to nye montører til HORN i Aulum, så skynd dig at sende din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning".


For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til service- og kvalitetschef Hans Christian Misfelt på tlf.: 40 84 05 09 eller på: hcm@hornbordplader.dk.


For yderligere information om HORN se www.hornbordplader.dk.


Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Se mere på vores ansøgersite: https://hornbordplader.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.