KVALITETSCHEF - Fødevareindustrien
– med reference til Supply Chain Direktøren

VIRKSOMHEDEN

Bag navnet Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S findes virksomheden på Nordfyn, som består af omkring 190 entusiastiske medarbejdere, der hver dag går på arbejde for at levere bedre produkter og bedre resultater i morgen end i dag.

Virksomheden er en betydelig leverandør af impulsprodukter, og bl.a. markedsleder på chips og snacks-kategorien med en række stærke produkter under brandet KiMs.

Hovedkontoret i Danmark er placeret i Søndersø på Fyn. Produktporteføljen tæller i dag følgende brands: KiMs, Anyday og Panda. Læs mere på www.orklacs.dk.

Virksomheden indgår i forretningsområdet Orkla Confectionery & Snacks (OC&S) i Orkla-koncernen, og er del af Nordens førende FMCG-virksomhed, Orkla, der har hovedsæde i Oslo.

I forbindelse med en tilpasning af virksomhedens organisationsstruktur søger vi nu en daglig leder af kvalitetsafdelingen, der også er en del af den operationelle indsats.

STILLINGEN

Kvalitetschefen er ansvarlig for det overordnede kvalitetsniveau i virksomheden, og direkte ansvarlig for en specifik kundestandard på en større, international kunde. Positionen refererer til Supply Chain Direktøren.

OPGAVEN

Kvalitetschefens overordnede ansvar er at udvikle kvalitetsarbejdet i virksomheden, således at vore certificeringer og godkendelser opretholdes og videreudvikles.

Det kræver et vedvarende arbejde at vedligeholde og udvikle vores HACCP- og kvalitetssystemer. Herudover skal kvalitetschefen bl.a. tage ansvaret for:

 • personaleledelse og udvikling af afdelingens 6 medarbejdere
 • eksterne og interne audits; ansvarlig for og koordinering af kvalitetssystemerne/certificeringerne
 • kontakt til kunder og myndigheder
 • udarbejde KPI’er for afdelingen; herunder rapportering til ledelse og Orkla
 • Kunde- og råvarereklamationer; ansvarlig for og koordinering af opfølgning og korrigerende tiltag
 • deltage i nordisk kvalitetsforum i koncernen
 • sparring med produktion, PU, salg mv.

 • Herudover må det forventes, at funktionen involveres i tværorganisatoriske projekter og andre ad hoc lignende opgaver vil forekomme.

  KANDIDATEN

  Du har en relevant teknisk uddannelse på ingeniørniveau med solid praktisk erfaring fra en lignende stilling indenfor levnedsmiddelindustrien. Kendskab til BRC og det engelske dagligvaremarked er en fordel.

  Du brænder for kvalitetsarbejdet i sådan en grad, at det smitter af på dine omgivelser. Du er udadvendt og har den fornødne gennemslagskraft til at komme igennem med dine budskaber. Du har nogen erfaring med personaleledelse. Din arbejdsform og ledelsesstil er kendetegnet ved uddelegering til og involvering af medarbejdere, ligesom du er meget bevidst om det at kommunikere til egen afdeling og resten af organisationen.

  Du har en struktureret og systematisk arbejdsfacon, og er velbevandret i de gængse Microsoft Office-systemer, og er i stand til at sætte dig ind i nye systemer.

  SPROG

  Det er et krav, at du kan begå dig på engelsk såvel mundtligt som skriftligt (forhandlingsniveau). Det vil være en fordel, at du også taler tysk.

  UDDANNELSE

  Videregående teknisk uddannelse med relevans for stillingen – Diplomingeniør, Levnedsmiddelingeniør, Mejeriingeniør/tekniker, Cand. Brom. eller Fødevareteknolog med dokumenteret praktisk erfaring.

  VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  Et spændende og alsidigt job, hvor du kan måle din indsats og se resultater. Som en del af Orkla-koncernen, kan der for den rette være spændende udviklingsmuligheder.

  ARBEJDSSTED

  Stillingen er placeret i Søndersø på Nordfyn.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  LABORATORIECHEF - Fødevareindustrien

  TARGET Headhunting ApS

  - med reference til Group Quality Laboratory Manager VIRKSOMHEDEN Virksomhedens aktiviteter er rettet mod at fremme sundhed og effektivitet i foder gennem enestående funktionelle ingredienser og service. Virksomheden stræber efter at være den foretr...