Gem job

Kvalitetsingeniør

KVALITETSMEDARBEJDER

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner og har datterselskaber i Danmark, Sverige og Tyskland.

Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 650 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes på det europæiske marked.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Kan du se dig selv i disse værdier? Så er du måske vores ny kollega.

STILLINGEN

Med reference til virksomhedens Kvalitetschef søger vi en erfaren kvalitetsmedarbejder, som evner at tage et medansvar for en række essentielle kvalitetsopgaver og -forhold. Du vil naturligvis arbejde tæt sammen med andre kolleger med en solid erfaring på området.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil i hovedtræk, men ikke i prioriteret rækkefølge, være at:

  • Intern afvigelsesbehandling
  • Uddannelse og træning af medarbejdere
  • Kalibrering
  • Målesystemanalyser (MSA)
  • Oprettelse og vedligeholdelse af kontrolplaner
  • Generel opfølgning på produktion og kvalitetsniveau
  • Håndtering af kundereklamationer (8D)

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Du har gerne en faglig baggrund fra metalindustrien, suppleret med en overbygning som kvalitetsingeniør, kvalitets-/måletekniker eller lignende.

Du har indgående erfaring fra kvalitetsområdet, og har en solid kvalitetsværktøjskasse med dig, som bl.a. indeholder Six Sigma kendskab. Du kender indgående de grundlæggende kvalitetsstandarder, og du har meget gerne kendskab til automobilindustriens IATF 16949 kvalitetsstandard.

Du har en god IT-forståelse og kan arbejde ubesværet i ERP systemer.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er en god formidler og kommunikator som arbejder analytisk og går systematisk til værks. Du er selvledende, og du fremstår med en naturlig tillid til din person, som inspirerer og skaber engagement.

Du er løsningsorienteret og evner at opbygge relationer med kolleger og samarbejdspartnere, så der holdes en fælles agenda.

Du er en god teamplayer med en nysgerrig og videbegærlig attitude i din opgaveløsning. Din tilgang til opgaverne er serviceorienteret og struktureret, og dit drive gør det helt naturligt for dig at tage ansvar og ikke mindst overholde deadlines.

Som person er du udadvendt og robust, og du trives i et miljø med korte og skarpe deadlines.

Sprogligt begår du dig ubesværet på engelsk og gerne tysk. Har du kendskab til de øvrige nordiske sprog, er det et ekstra plus.

VI TILBYDER

Du får en god oplæringsperiode, og du bliver et aktiv for en spændende og fagligt udfordrende stilling i en international fokuseret virksomhed. Gage forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte Kvalitetschef Dan Thomsen +45 6163 1680 eller HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.