Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetskonsulent - vil du være med til at løfte kvaliteten for patienter i den syddanske psykiatri

Psykiatrisygehuset styrker indsatsen for brug af patient rapporterede oplysninger (PRO) og pakkeforløb.

Derfor søger vi en kvalitetskonsulent, som har lyst til at arbejde med implementering af patient rapporterede oplysninger (PRO), psykiatriske pakkeforløb og meget mere ud fra et patientperspektiv. Lyder det spændende, så er det lige præcis dig, vi leder efter.

Regionens psykiatriplan 2020-2024 sætter retning og mål for sygehusets udvikling i de kommende år. Vi skal sikre, at mennesker med psykisk sygdom får det bedst mulige behandlingsforløb og tilbydes et rettidigt, tilstrækkeligt, sammenhængende og recovery-orienteret patientforløb af høj kvalitet.  Implementeringen af PRO, er en vigtig del af denne indsats, og derfor udvider vi vores kvalitetsteam med en kvalitetskonsulent til at drive og understøtte sygehusets implementering af PRO.

Patientrapporterede oplysninger (PRO) bruges til at justere behandlingen og til at udvikle kvaliteten løbende. PRO oplysninger skabes af patienten og indsamles på forskellig vis – elektronisk, skemaer, overvågningsudstyr osv. Implementeringen understøttes af en regional PRO-enhed.

Vi er allerede i gang, men der er brug for videre udvikling og implementering af PRO aktiviteter.

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • Projektstyring af PRO-tiltag, herunder pilotafprøvning, implementering og evaluering.
 • Understøtte den fortsatte implementering af psykiatriske pakkeforløb og forløbsbeskrivelser, herunder integration af PRO-løsninger.
 • Understøtte implementeringen af PRO-aktiviteter i sygehuset, så PRO anvendes aktivt i behandlingen og i den løbende tilpasning og kvalitetsforbedring
 • Samarbejde med øvrige sygehuse via regionens PRO-enhed og herigennem bidrag til fælles opgaver og projekter i regionen.

Derudover vil du bidrage til løsning af teamets øvrige kvalitetsopgaver.

Du vil få en bred kontaktflade og samarbejde med ledere og medarbejdere i sygehusets kliniske afdelinger samt med Telepsykiatrisk Center og sygehusets funktion for klinisk IT. Kvalitetsarbejdet understøtter det faglige og kliniske arbejde og derfor vil hele regionen bliver din arbejdsplads.

Du har:

 • en relevant sundhedsfaglig uddannelse med relevant efter/videreuddannelse eller en anden videregående uddannelse på kandidatniveau.
 • erfaring med projektledelse og kvalitetsforbedring i en sygehuskontekst, og mod på at facillitere udviklings- og implementeringsprocesser.
 • evne til at skabe overblik, skrive klart og tydeligt og formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig måde
 • IT kompetencer på brugerniveau og finder velfærdsteknologi interessant
 • analytisk sans og evne til at arbejde struktureret og målrettet
 • en åben, nysgerrig, engageret og fleksibel tilgang til opgaver og kollegaer
 • lyst til at arbejde sammen, men også evnen til gå alene
 • overblik, kan have mange bolde i luften og samtidig bevare roen også under tidspres

Om os

Psykiatrisygehuset er et af fem sygehuse i Region Syddanmark. Vi udreder og behandler borgere i alle aldre med psykisk sygdom. Psykiatrisygehuset har desuden fokus på forskning, kompetenceudvikling samt på at udvikle digitale og internetbaserede løsninger, der kan understøtte kvaliteten af behandlingen.

Dit daglige arbejdssted vil være psykiatrisygehusets administration i Vejle. Her er vi cirka 100 medarbejdere, fordelt i Økonomi og Planlægning, Klinisk IT, HR og Ledelsessekretariatet. Sygehusets kliniske afdelinger og funktioner er fordelt i hele Region Syddanmark – fra Svendborg til Esbjerg.

Du bliver en del af kvalitetsteamet i Økonomi og Planlægning, som med denne stilling består af 6 medarbejdere. Økonomi og Planlægning løser samlet set opgaver inden for budget, økonomistyring, regnskab, patientregistrering, tværsektorielt samarbejde, kvalitet, patientsikkerhed, driftsplanlægning samt medicinrådgivning.  Vi har et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder sammen på tværs og hjælper hinanden. Hos os er omgangstonen uhøjtidelig og fyldt med faglighed og humor. Du vil møde engagerede, dygtige og sjove kollegaer i et sygehus med fokus på patienten, faglighed, dialog og samarbejde.

Vil du vide mere

Kontakt Specialkonsulent Heidi Hougaard, tlf. 99444913 eller Heidi.Hougaard@rsyd.dk

Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til aftale mellem Danske Regioner og forhandlingsberettiget organisation. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist

 22. november 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.