Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kvalitetskonsulent - vil du være med til at løfte kvaliteten for patienter i den syddanske psykiatri

Psykiatrisygehuset søger en kvalitetskonsulent i et 1 årigt barselsvikariat, som har lyst til at arbejde med kvalitetsforbedringer og tiltag der understøtter både den kliniske-, patientoplevede- og organisatorisk kvalitet. Lyder det spændende, så er det lige præcis dig, vi leder efter.

Regionens psykiatriplan 2020-2024 sætter retning og mål for sygehusets udvikling i de kommende år. Vi skal sikre, at mennesker med psykisk sygdom får det bedst mulige behandlingsforløb og tilbydes et rettidigt, tilstrækkeligt, sammenhængende og recovery-orienteret patientforløb af høj kvalitet.  Arbejdet med løbende kvalitetsudvikling og kvalitetssikring er derfor en helt centralt indsats i psykiatrisygehuset. Som kvalitetskonsulent vil du indgå i psykiatrisygehusets kvalitetsteam, som arbejder med en række spændende kvalitetstiltag. I 2021 arbejder vi blandt andet på, at koble indsatserne på kvalitetsområdet, arbejdsmiljø og forbedringsarbejdet i sygehuset tættere sammen, for at opnå endnu større synergi mellem tiltagene.

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • Auditering, patientinventeringer, surveys, patientsikkerheds- og hygiejnerunder i sygehusets afdelinger
 • Understøtte sygehusets kvalitetssikringsråd og forum for kvalitetskoordinatorer
 • Kliniske serviceaftaler og samarbejdet med de somatiske sygehuse
 • Dokumentstyring (InfoNet), herunder administrator for sygehusets dokumentstyringssystem
 • Udarbejdelse af retningsgivende dokumenter, der er så vidt muligt er evidensbaseret og som beskriver bedst praksis
 • Monitorering og databehandling af udvalgte områder for god kvalitet i psykiatrisygehuset
 • Koordinere tværgående forbedringstiltag og handleplaner afledt af monitorering

Derudover vil du bidrage til løsning af teamets øvrige kvalitetsopgaver.

Du vil få en bred kontaktflade og samarbejde med ledere og medarbejdere i sygehusets kliniske afdelinger. Kvalitetsarbejdet understøtter det faglige og kliniske arbejde og derfor vil hele regionen bliver din arbejdsplads.
 

Du har:

 • en relevant sundhedsfaglig uddannelse - gerne med relevant efter/videreuddannelse - eller en anden relevant videregående uddannelse på kandidatniveau
 • lyst til at arbejdet med kvalitetsforbedring i en sygehuskontekst, herunder kendskab til og erfaring med metoder til kvalitetsforbedring
 • evne til at skabe overblik, skrive klart og tydeligt og formidle komplekse problemstillinger på en letforståelig måde
 • analytisk sans og evne til at arbejde struktureret og målrettet
 • en åben, nysgerrig, engageret og fleksibel tilgang til opgaver og kollegaer
 • lyst til at arbejde sammen, men kan også gå alene
 • overblik, kan have mange bolde i luften og samtidig bevare roen også under tidspres
 • god situationsfornemmelse både organisatorisk og kollegialt

Om os

Psykiatrisygehuset er et af fem sygehuse i Region Syddanmark. Vi udreder og behandler borgere i alle aldre med psykisk sygdom. Psykiatrisygehuset har desuden fokus på forskning, kompetenceudvikling samt på at udvikle digitale og internetbaserede løsninger, der kan understøtte kvaliteten af behandlingen.

Dit daglige arbejdssted vil være psykiatrisygehusets administration i Vejle. Her er vi cirka 100 medarbejdere, fordelt i Økonomi og Planlægning, Klinisk IT, HR og Ledelsessekretariatet. Sygehusets kliniske afdelinger og funktioner er fordelt i hele Region Syddanmark – fra Svendborg til Esbjerg.
 

Du bliver en del af kvalitetsteamet i Økonomi og Planlægning, som består af 6 medarbejdere. Økonomi og Planlægning løser samlet set opgaver inden for budget, økonomistyring, regnskab, patientregistrering, tværsektorielt samarbejde, kvalitet, patientsikkerhed, driftsplanlægning samt medicinrådgivning.  Vi har et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder sammen på tværs og hjælper hinanden. Hos os er omgangstonen uhøjtidelig og fyldt med faglighed og humor. Du vil møde engagerede, dygtige og sjove kollegaer i et sygehus med fokus på patienten, faglighed, dialog og samarbejde.
 

Vil du vide mere

Kontakt konstitueret Økonomi- og Planlægningschef Heidi Hougaard, tlf. 99444913 eller Heidi.Hougaard@rsyd.dk eller Kvalitetskonsulent Dorthe Gamskjær Thomsen, tlf. 40151382 eller dgt@rsyd.dk

Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til aftale mellem Danske Regioner og forhandlingsberettiget organisation. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år fra 1. marts 2021 til 28. februar 2022.
 

Ansøgningsfrist

21. januar 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 26. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.